lagnjat 62 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan PETI “LA MOTO SKUP” U LAZAREVCU JEZERO OCAGA PETAK, 04. jun 2010. 12,00 – otvaranje kampa i docek gostiju uz poklon i rakijicu. Postavljanje satora i druzenje. Za hrabrije – kupanje u jezeru. 18.00 – RUCAK – Bucin gulas ROK SVIRKA Night Pleasures Cros fire – Lazarevac SFRJ – Lazarevac Pogresila roda – Arandjelovac The Oldtimers – Lazarevac Negde oko 22,00 ogrepljenje uz CEVAPE SUBOTA, 05. jun 2010. Ustajanje uz Gajinu kaficu i Misircevu rakijicu. Dorucak, docek novih gostiju. Opet za hrabrije – kupanje u jezeru. 15,00 RUCAK DVA kazana SVADBARSKOG KUPUSA, jedan kazan pasulja i jedan kazan riblje corbe. 17,00 DEFILE GRADSKIM ULICAMA 18,00 BAJKERSKE, i ostale igre, Nadvlacenje konopca, skakanje u dzaku, ispijanje piva… Za najbolje pokloni, prasici, pilici, ulja, sprejevi…. Lutrija, kaciga SUOMI, bicikla…. PODELA ZAHVALNICA 20,00 POCETAK ROK SVIRKE Tribut bendovi: AC/DC i WHITE SNAKE PROROK GO – GO igracice se podrazumevaju. Vatromet….. NEDELJA, 06. jun 2010. Dorucak, Gajina kafa, Ficin burek….. Pakovanje satora i povratak u surovu stvarnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto svadbarski kupus i ako ostanemo tribut bendovi, ako ne bude kishovito? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 28, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Stiže i najbrojnija ekipa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prodje bez kise . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
husar 30 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Debeljaca Motocikl: Drag Star 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Maj 29, 2010 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram jos u petak da pobegnem sa posla pa da dodjem na skup! Jedini je problem sto vi kamp otvarate u 12h a ja bi dosao oko 11h, nadam se da ce te me pustiti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram jos u petak da pobegnem sa posla pa da dodjem na skup! Jedini je problem sto vi kamp otvarate u 12h a ja bi dosao oko 11h, nadam se da ce te me pustiti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D Nadam se da ti SEF nije clan foruma..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Jun 1, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Nova zvezda na moto nebu stize... MK " Stižem dušo " jeeeeeeeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade Marković 0 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Radujem se baš ovom skupu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jun 1, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i nas 5 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Jel gledao neko prognozu da li ce biti kise. E nije sto sam iz Lazarevca ali Lazarevacki skupovi su jedni od najboljih ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan stize i MK INDJIJA . a cena ulaza je ??????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan dolazim kao i svake godine,vidimo se!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko lajkovac 0 Napisano Jun 2, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lajkovcani dolaze naravno i to u petak,subota se podrazumeva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 2, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ko se boji kise jos.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Jun 2, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma ubedljivo najbolji skupovi su po kisi, tako da... MK " Stizem duso " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije problem da se napisu cene ulaza za pesake i neke cene alkohola, neki moji drugari bi dosli samnom(kolima) pa ih interesuje. I ako moze da se napise opsirnije ko sve svira u Subotu? Hvala unapred, ovo mi je 3 skup zaredom kod vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerManiac 73 Napisano Jun 4, 2010 Nino, 81 postova Lokacija: On Road Motocikl: ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi, vidimo se vec danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Jun 5, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja moram da pohvalim ljude i predsednika mk LAZAREVAC na doceku i organizaciji , stvarno lep skup . i pored loseg vremena SUPER. vidimo se i sledece godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan vrhhhhhhhhhhh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Jun 6, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan HVALA svima koji su i pored onolike kise dosli u Lazarevac da zajedno uzivamo. Bice uskoro i nekih slika, samo da se malo oporavim. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Jun 6, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan zamoliobi i ako postoi mogucnost da se napise i neki spisak dobitnika nagrada , koje su organizovane na moto susretu . :-\ makar i seriske brojeve karti koje su izvucene. mozda sam dobio neku nagradu : : : a naravno i slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...