Cope 215 Napisano April 4, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan MOTOBOX tel: 021-679-1016 mob: 063-515-308 Jovana Popoviæa 61f 21000 Novi Sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano April 4, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan cene guma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 4, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan cene guma? Meni je onaj lik na sajmu rekao da je ROADATTACK 190/50 17-ica oko 145 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 4, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan cene guma? Okreni pa pitaj, a i komšija ti je pa svrni do njega.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 5, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan JAooooo zasto su svi koji rade bilo sta u vezi sa motorima u Srbiji totalni kreteni ,ne razumem ovaj nas smisao za biznis.... zovem coveka da pitam za gume i odma mi kaze da je on generalni zastupnig ovde ...reko jel imas TKC 80,kaze samo neka prednja...pa dobro ocu da narucim ako si zastupnik...pa kaze mi narucujemo samo na KAMIONNNNNNN....vec sam popizdeo ali reko pa kada ce taj kamion da dodje,pa kaze za 15 dana cu da narucim a onda za jos jedno 20dana ce da stigne,ali ne znam da li ce da dodju...pa kako nece, ne razumeme,pa kaze mozda nema na stanju ...pa proveri sad da li ima ili nema da znam da li da cekam 45 dana ili ne...kaze NE MOGU ,ja im posaljem zahtev,pa kada oni meni posalju racun ja vidim da li su utovarene ili ne... dakle za mene rade KATASTROFA,a i cena je za moj motor ista kao i za Anakee koje sam kupio u Sloveniji ,prednja i zadnja ukupno 190Eur... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joda 0 Napisano April 5, 2007 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan He, he bravo Komo. Malo ko ovde radi posao normalno iz tog sveta. Nista se nece ni promeniti dok misljenje kao tvoje ne prevlada. A mozda ni tada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 5, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan E u majcinu... A taman sam se nadao da necu morati da dovlacim gume iz slovenije... Why Gooooooooooooooooooood, o whaaaaaaaaaaaaaaaay!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 5, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan dakle za mene rade KATASTROFA,a i cena je za moj motor ista kao i za Anakee koje sam kupio u Sloveniji ,prednja i zadnja ukupno 190Eur... A da im Djura malo pripreti, a posle ce da im se izvine sto ih je tukao??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 9, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Uzas, sta je to.Niko da se uhvati ozbiljno posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano April 23, 2007 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se zove sajt ??? www.motobox.co.yu Smesniji sajt u zivotu nisam video :? Ponadao sam se da cu da vidim modele guma, cene, ponudu, kad ono KOSKA :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 23, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se zove sajt ??? Smesniji sajt u zivotu nisam video :? Ponadao sam se da cu da vidim modele guma' date=' cene, ponudu, kad ono KOSKA :roll:[/quote'] Sajt? Pa ono tesko moze da se nazove sajtom. Cenim da je trebalo celih 3 min da se napravi.... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 23, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, ali bar ne moraju da ga azuriraju..:D..Tuzno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Citat: www.motobox.co.yu Smesniji sajt u zivotu nisam video Ponadao sam se da cu da vidim modele guma, cene, ponudu, kad ono KOSKA Ma moša bre, strašno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 17, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan èovek drži samo velikoprodaju. bio sam tamo i uzeo štender, prema meni je ispao ok, za svaku pohvalu, možeš sa njim da prièaš o svemu vezano za motore. inaèe je zastupnik mivv auspuha, drži neke silne delove za skutere, gulfer ploèice i još dosta toga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Februar 19, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Drugari evo danas slucajno naidjem na ovu prodavnicu na Telepu u NS-u.Prodavnica je do skoro bila samo veleprodaja a sada su otvorili i maloprodaju. Prodavac mladji decko vrlo ljubazan, odgovorio je na sva nasa pitanja. U prodavnici mozete naci svasta, ima npr kaciga marke M2R po povoljnim cenam, kacige imaju nasu, Nemacku i cini mi se Britansku homolgaciju. Lokal je relativno mali ali ima svega i guma za enduro i za brzinke (mislim da je continental u pitanju) nekih after market lonaca za motore, rukavica cizama, rolnica za skutere i jos dosta toga. Evo ja sam danas kupio ovu podkapu za 350din. Moja preporuka je da obavezno svratite ako nista drugo da bar vidite sta ima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan meni je radnja super...stvarno u fer i korektni,bar prema meni...ima bas svega i svavega...a gume jesu kontinental... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu jedini sa ovakvim "mosa/koska" sajtom, evo napravicu im ja sajt, za 6.000 din, cisto da im se vidi ponuda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu jedini sa ovakvim "mosa/koska" sajtom... I sa takvim sajtom Steva ( član foruma - street triple ) odlično radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ali npr mnogo bi bolje radili da imaju ceo asortiman proizvoda na sajtu pa odes na sajt vidis, svidi ti se, odes i kupis... pogotovu ako nisi iz tog grada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Chika Steva se ponovio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan lepo, lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan prosle godine narucio streetfight volan,platio pouzecem stigao za 3 dana !Ja nemam ni jedan los komentar za njih !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Maj 27, 2009 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Sreo sam coveka u Sapcu na skupu.Posle krace price,pogledali smo katalog i rece mi on da zovem u ponedeljak.Ja nazovem,pitam jel ima guma?On zapise dimenziju,moj broj tel,za pet min zove i kaze-ima,daj adresu da ti posaljem.Cena je ta i ta,jel odgovara.Ja kazem da odgovara,docicu licno po gumu.Sutra sednem u auto,odem do NS,dobar dan-dobar dan!Ja dos'o po gumu.Decko ode u magacin,donese mi novu gumu,ja platim i cao.Dobio sam i privezak za kluceve na poklon.Sto se mene tice-nemam zamerki! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Lepa rec je ok i prija, ali kritika obicno ima jaci efekat. Motobox je dobio par kritika za sajt i moram priznati sa punim pravom, zato sam se potrudio da se sajt "malo" preuredi i da dobije neki oblik. Ovo jos uvek nije konacno resenje sajta motobox.rs ali moze i ovako da se koristi . . . Hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Kupio jednoc gume, onda neki filter za ulje itd. Zaista ljubazno osoblje, odlicna usluga, cene guma odlicne. BTW Kad ce zimsko snizenje guma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...