Lazić 129 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Maj 24, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo sivilo u vazduhu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bilo je budjavo prolece, k`o ovo sada... :'( P.S. Posto RD04...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 24, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Majstore, svaka ti čast. Ček da vidim dal sam sačuvao neke slike od te fele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ako mozes da nadjes, bilo bi lepo, stvarno je bilo nadrealno tada... Bice lepa kolekcija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 24, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi, dajte jos slika od poplave, onaj vojni kamion i vojska sto se vidi na Zemunskom keju su moji. I oni dzakovi sto su naredjani, to je sve mojih i vojnih ruku delo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam se svrckao i slikao za to vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 25, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Neću mnogo u off. Nije ni Sava ni Dunav al je Beograd 18. maja 2008. Kad sam stisnuo petlju da izađem iz garaže, reka je tekla ulicom. Na poslednjoj slici je iskorišćavanje raspoloživih resursa na najbolji način ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Maj 25, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Šta je ovo, grad? Ovol'ki? :o Sviđa mi se poslednja... Podseća me na američku narodnu: "ako od života dobiješ limune, napravi limunadu". ;D ("dobiti limun" znači dobito nešto loše, u prenesenom značenju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 25, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Grad, nego šta! Pitaj me kakav mi je krov od kola :'( stojim u garaži i gledam kola na 5m od sebe na ulici i ne znam dal da plačem odma il da se roknem na mestu. A garaža puna stvari i motora i nema mesta za kola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ivini, sta si vozio tada...? Pre neki dan videh u Rifata Burdzevica, mislim Hyundai, ili Daewoo, tamne boje sav obijen od grada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 25, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Vozio tada i vozim sada Opel Vectru. Teget. Taman da se svaka bubotka vidi. Dobro mi nisu popucala stakla kako je tuklo. Kuća preko puta je ostala bez prozora i većeg dela fasade. Šteta što nisam slikao. Oglodana kuća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...