Guest Stevan Husqvarna Napisano Maj 23, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam pravio glasanje, pa rek'o da probam, a jos ovo i jeste zanimljiva tema. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 23, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa i nije ti neko glasanje kad se unapred zna pobednik ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Maj 23, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan da, slazem se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 23, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da, slazem se... pa onda bi ja mogao da kazem ducati 95hp a ktm 114hp ali bi oboje pogresili jer se porede jednocilindrasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 23, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da, bez problema bih se castio jednim primerkom dr-z400sm, skromno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Maj 23, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Otisli smo na drugu stranu, al' nema veze. ;D Hypermotard moj sledeci, definitivno. ;D bez jednog bubrega se moze ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan XTX better then SEX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me ko su ovih 5 koji su glasali za BMW G650X moto ako ga nikad nisu provozali? pitanje je da li su ikad i seli na njega koliko ih ima kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne mozes da shvatis ovo glasanje ozbiljno, pa i ako vozis KTMa ne mozes da glasas za njega dok ne probas Husqvarnu ili BMWa pa da mozes da uporedis. Od svih ovih ja sam probao samo Yamahu, ali necu sigurno glasati za nju samo zato sto sam je vozio. Koliko njih vozi 690SM od ovih 13? Verujem da je vise onih koji misle da je on najbolji i voleli bi da ga imaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Tachno tako. Ja sam npr. glasao za Yamu zato shto je iz familije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan keep it in a family Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam sve osim bmw-a (a i njega cu ovih dana ako sve bude ok) Licno veoma volim yamahu Imao sam MT-03 - isti agregat kao i kod xtx-a ali on nema sta tu da trazi jer ne samo da ima malo snage vec je i previse tezak tako da nije nikakva konkurencija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan slazem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Maj 24, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan BMW bih voleo da probam, svuda kazu da je konkurencija pre KTM-u i Husky-u nego mirnijim kao Trail, Xt... Ja sam vozio, pored mog Huskya, KTM640 i XTX, i nikako XT. Mnogo je on udoban za supermoto... 640 mi se ne svidja jer je taj lik koji ga ima stalno pricao "KTM, KTM, KTM..." i zgadio mi ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Husqvarna, Husqvarna, Husqvarna, Husqvarna, Husqvarna, Husqvarna, Husqvarna, Husqvarna, Husqvarna... jel ti se sad zgadila? daj je meni! ;D Nego nisi dobro definisao pitanje/temu Tema je najbolji supermoto a pitanje za glasanje je koji bi uzeli da kupuju. Ponekad (skoro uvek) ljudi ne uzimaju najbolje iz vise razloga nemaju $$$ za njega,ili imaju $ da ga kupe ali nemaju da ga odrzavaju,ili imaju predrasude (npr ne vole ktm jer im ga je neko zgadio) itd E upravo zato je i yamaha odnela vise glasova od npr ktm640-tice Da je xtx bolji sm od 640 nije ali ako je neko shvatio to kao motor za svaki dan a vazna mu je udobnost ni lud ne bi glasao za 640 koji trese i izbacuje kamen iz bubrega kad moze ko covek mirno da se vozi na yamahi sa ubrizgavanjem... Jel tema sta bi kupili u odnosu na budzet,troskove odrzavanja,vizuelnoj dopadljivosti... ili sta je po nasem misljenju najbolje po performansama? Ako je ovo drugo pitanje aj odma zakljucavaj temu jer tu nema price ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Maj 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam bolja naziv bi bio "Za koji supermoto bi ste se odlucili da kupujete? Jedan cilindar, 600ccm", ali msm da su shvatili ljudi. Hteo sam da vidim kakvo misljenje vlada ovde kod nas. Ovde u Srbiji je KTM kao Golf ;D Samo da je KTM/Golf, pa makar i unisten ali je KTM/Golf ;D Nemoj pogresno da me shvatis, moj sledeci ako ne bude Ducati Hypermotard (zbog $ i odrzavanja i zbog toga sto je redak) bice KTM990sm, definitivno. A, sad, ako neko trazi udobnost i to, nek' ne gleda supermoto, msm jeste XT udoban ali to je glupo, jbg super moto treba da bude malo tvrdji, da se trese itd. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan u srbiji je poremecen sistem vrednosti pa je zato golf cenjen kao i afrika ktm je cenjen svuda u svetu kao i bmw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Maj 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan E, Uff, ja tebe moram da upoznam. ;D To bi bila super visecasovna diskusija na X tema. ;D i na kraju trka, haha. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Maj 25, 2010 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nisam vozio super moto u zivotu ali zato jesam vozio KTM exc 525 r, mnogo mi se dopada i sa tim velikim tockovima, ide kao lud u svim pravcima!!! Pozdrav drugarima!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Maj 25, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre ove vozio Husky WRE 125. Ne mozes da verujes koliko je supermoto zanimljiviji za voznju po putu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E, Uff, ja tebe moram da upoznam. ;D To bi bila super visecasovna diskusija na X tema. ;D i na kraju trka, haha. ;D moze trka na pocetku a diskusija posle? kad dolazis za bg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Maj 26, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Glasao na slepo za 640sm. Nisam ga vozio, ali sam vozio dva mu brata - 640enduro i 640adventure. Neverovatno zabavni motori, uprkos jakim vibracijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Maj 26, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan E, Uff, ja tebe moram da upoznam. ;D To bi bila super visecasovna diskusija na X tema. ;D i na kraju trka, haha. ;D moze trka na pocetku a diskusija posle? kad dolazis za bg? Ja jesam iz BG-a. Jakovo je u opstini Surcin, 15km do Novog Bga. ;D Moze trka, moze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Nijedan! Najbolji supermoto je Aprilia SXV 550! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...