sszgo 10 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ko u bg ili okolini moze da zameni oprugice na kvacilu za r1 trebaju mi nove fabricke ili neke aftermarket, idelano sportske tj cvrsce oprugice imam rezervno kvacilo i hocu da ga odnesem da se to zameni treba otpertlati poklopac oprugica na 3 mesta i zameniti 6 opruga i ponovo zapertlati istezanje postojecih ne dolazi u obzir posto nije dugog veka neki dodatni savet mozda u vezi ovoga a kvacilo se dosta koristi za zvakanje tj zadnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan niko ne zna, 100 mu gromova, puska vas ubila u koprive, leba mu razana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1815 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1043 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti preporucio samo neki ovlasceni servis. U Beogradu je za yamahu koilko znam Rodic, a drugi je dole u (cini mi se) Kragujevcu Lazarevic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan xaxa kakav bre ovlasceni servis da napomenem ako nije jasno kvacilo je skinuto i treba da se zamene opruge a ne da se lupa po usima dobar dan 100 eura posao je trivijalan za onoga ko radi remont kvacila lamela itd samo meni trebaju i oprugice a ne verujem da ovi sto rade kola ih imaju za motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan niko ne zna, 100 mu gromova, puska vas ubila u koprive, leba mu razana? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D axaxax looood 100% lepo me nasmeja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan a znaci nemas oprugice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti preporucio samo neki ovlasceni servis. Rodic hohohohohohohooh...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1815 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1043 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je mnogo smesno ili izigravas deda mraza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je mnogo smesno ili izigravas deda mraza? Ako neko zna Rodu mi Novosadjani ga znamo...tako da ti hmmmmm prporuka nije na mestu, moze to puno bolje a i jeftinije naravno.....kod Rode se ide bas ako je teska muka a nije nikada tako teska.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1815 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1043 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam rekao da su oni super ili da su losi (ne znam), samo sam rekao koliko znam jedni su od ovlascenih, takodje i Lazarevic (za koga sam cuo da je dobar), mada sam to rekao u svakom slucaju iz drugih razloga Da ne idemo vise u offtopic, nadje li nekoga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovdi http://www.motofan.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...