Jump to content

Moto Zajednica

Honda Transalp 600 HITNO!!

Recommended Posts

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: CBR 600 F3, MT-09 SP

Kao sto u naslovu pise na prodaju transalp 600 1994.godiste . motor je sredjen skroz, ofarban, dobre gume, masina ne trosi ulje uopste presao je 49000 , dobri lancanici i lanac. ulje redovno menjano, nove svecice. na BG tablama istekla registracija. cena je 1600e i nije fiksna. kofer kappa 48 ide uz motor. kontakt 0655347419, cvele_ap@gromnet.net ili ovde. saljem jos slika na mail.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12454 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Da li je godina uvoza 1994.? Zato što se TA sa dobošem pozadi proizvodio do 1989.

• U prolazu, 41 postova

Da li je godina uvoza 1994.? Zato što se TA sa dobošem pozadi proizvodio do 1989.

u saobracajnoj pise da je 1994. godiste. moze biti da je menjan zadnji tocak, vidi se da nije iste kao prednji, ne znam.... tako je kupljen :)

• U prolazu, 56 postova
  • Motocikl: Honda Pan European ST1100

u saobracajnoj pise da je 1994. godiste. moze biti da je menjan zadnji tocak, vidi se da nije iste kao prednji, ne znam.... tako je kupljen :)

Lepo izgleda a i cena nije losa. Brine me samo rupa na zadnjoj viljusci koje nema na modelima sa diskom. Bice da je i viljuska menjana :). Napisi nesto vise ako nije problem (odakle je uvezen, koliko je imao vlasnika i sl.). Nema veze sto je stariji model, lepo izgleda na slikama. Ako je takav i uzivo i ako je cist moze da bude interesantan. Pozz

• U prolazu, 41 postova

motor je uvezen 2006., ne znam odakle. imao je 2 vlasnika ovde pre mene. kod mene je od prosle godine od avgusta - septembra. u kontaktu sam sa covekom od kojeg sam kupio, tako da ako bi neko uzeo motor mogao bih odmah da se prevede na njegovo ime, bez problema. legalan je, ako hoces, mogu ti poslati kopiju saobracajne na mail.. ;) motor sam sredio za sebe,  i jos lepsi je uzivo, garantujem da je bas u super stanju, nego mi je ispala neka kombinacijam, te ga prodajem radi kupovine isto TA samo novijeg ;)

• U prolazu, 41 postova

Televizor je bio do 1993. godine.

verovatno..i kod tebe je koliko vidim televizor, a pise iznad da je 94.  :D

• Svrati ponekad, 299 postova

motor je uvezen 2006., ne znam odakle. imao je 2 vlasnika ovde pre mene. kod mene je od prosle godine od avgusta - septembra. u kontaktu sam sa covekom od kojeg sam kupio, tako da ako bi neko uzeo motor mogao bih odmah da se prevede na njegovo ime, bez problema. legalan je, ako hoces, mogu ti poslati kopiju saobracajne na mail.. ;) motor sam sredio za sebe,  i jos lepsi je uzivo, garantujem da je bas u super stanju, nego mi je ispala neka kombinacijam, te ga prodajem radi kupovine isto TA samo novijeg ;)

laze bre ljudi,kakvi on sredjivao.nije prstom makao...meni otpale i ruke i noge da ne spominjem sta jos dok je ON sredio motor....on covek samo dodje i kaze hocu to...pokaze sta ima i ode....hahah

aj se vratimo na temu malo,motor sam imao prilike da gledam,kako u mestu tako i u voznji...pgotovo zadnji kraj :) :)  ;D ;D ;D ;D ;D cak sam ga jednom prilikom i probao i potvrdjujem navedeno da je motor u stvarno super stanju...jedino ako vlasnik resi da se rastane od sedista...nekako je emotivno vezan :)...mada moram priznati i ja pomalo :),jako je udobno :)

• U prolazu, 41 postova

laze bre ljudi,kakvi on sredjivao.nije prstom makao...meni otpale i ruke i noge da ne spominjem sta jos dok je ON sredio motor....on covek samo dodje i kaze hocu to...pokaze sta ima i ode....hahah

aj se vratimo na temu malo,motor sam imao prilike da gledam,kako u mestu tako i u voznji...pgotovo zadnji kraj :) :)  ;D ;D ;D ;D ;D cak sam ga jednom prilikom i probao i potvrdjujem navedeno da je motor u stvarno super stanju...jedino ako vlasnik resi da se rastane od sedista...nekako je emotivno vezan :)...mada moram priznati i ja pomalo :),jako je udobno :)

budalo jedna haha imao sam dosta para na racunu pa mi se moglo :D da je sediste iz 2 dela, verovatno bih prodavao motor bez 2. dela hahah , jako sam emotivno vezan za zadnji deo :P

• . . ., 172 postova
  • Motocikl: Japaner

Mozda je i menjan tocak,ali vila sigurno nije sumnjam da je neko stavljao zadnju vilu sa modela od 87 pa do 90

Samo taj model ima rupu identicnu ovoj sa slike.

http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_xl600v_86.htm

U inostranstvu uglavnom u saobracajnu se upisuje godina kada je motocikl prvi put registrovan kao godina proizvodnje,tako da smatram da je ovo model od 87-90.

Motoric solidno izgleda mada to sto je farban svi gledaju drugacije,bar za ovu vrstu motocikala.

Bez obzira ako je i lepse od fabrike u serbiji svi vicu oma sto je farban....

Meni se na slici svidja i sta da kazem,srecno sa prodajom...............

:)

• U prolazu, 41 postova

Mozda je i menjan tocak,ali vila sigurno nije sumnjam da je neko stavljao zadnju vilu sa modela od 87 pa do 90

Samo taj model ima rupu identicnu ovoj sa slike.

http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_xl600v_86.htm

U inostranstvu uglavnom u saobracajnu se upisuje godina kada je motocikl prvi put registrovan kao godina proizvodnje,tako da smatram da je ovo model od 87-90.

Motoric solidno izgleda mada to sto je farban svi gledaju drugacije,bar za ovu vrstu motocikala.

Bez obzira ako je i lepse od fabrike u serbiji svi vicu oma sto je farban....

Meni se na slici svidja i sta da kazem,srecno sa prodajom...............

:)

verovatno jeste motor to godiste, ali sam rekao da je legalan i sta pise u saobracajnoj.ko je ozbiljan recicu mu i zasto je farban motor..BTW stavio sam oglas da prodajem motor, a ne da polemisem da li je nojviji model ili stariji zato sto je ta godina proizvodnje ustvari prva registracija u inostranstvu..  ;)

• . . ., 172 postova
  • Motocikl: Japaner

Ne se ljutis,nista lose nisam mislio.Vidim tu polemisu pa reko da im kazem kad neznaju,mada ni ja nisam expert vec obican biker...

Srbija-svi sve znaju i svi sve rade

Pozdrav i srecno sa prodajom :) :) ;)

• Ol' dirty bastard, 645 postova
  • Motocikl: Yamaha

verovatno jeste motor to godiste, ali sam rekao da je legalan i sta pise u saobracajnoj.ko je ozbiljan recicu mu i zasto je farban motor..BTW stavio sam oglas da prodajem motor, a ne da polemisem da li je nojviji model ili stariji zato sto je ta godina proizvodnje ustvari prva registracija u inostranstvu..  ;)

E pa nemoj tako  ;)

Valjda je ok da se ljudi ukljuce sa komentarima i da kupac zna sta kupuje(koje godiste).

Nisam neki strucnjak,ali usudjujem se da kazem da 94 nije sigurno.  -nemoj da se ljutis zbog ovog komentara-nije mi namera da zapocinjem raspravu.

Zapravo meni si prosle nedelje poslao slike na mail,prilicno sam zainteresovan.

daklem:zasto je farban? odgovor moze i na pp.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja