Nadalina 883 Napisano Maj 18, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan 1. đunta 2. Arakis 3. BrmBrm 4. Zoltan 5. Alexa 6. Zille-nbg 7. Tamanitu 8. tomerc 9. Nadalina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan petak - radni dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan 1. đunta 2. Arakis 3. BrmBrm 4. Zoltan 5. Alexa 6. Zille-nbg 7. Tamanitu 8. tomerc 9. Nadalina 10.KIKA-viktorija,znam da vam smetam sa cvokotalom ali ipak cu da dodjem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 19, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan 1. đunta 2. Arakis 3. BrmBrm 4. Zoltan 5. Alexa 6. Zille-nbg 7. Tamanitu 8. tomerc 9. Nadalina 10.KIKA-viktorija,znam da vam smetam sa cvokotalom ali ipak cu da dodjem Zelenko 11. pa da dođem i ja (ako nađem neki motor) ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan 1. đunta 2. Arakis 3. BrmBrm 4. Zoltan 5. Alexa 6. Zille-nbg 7. Tamanitu 8. tomerc 9. Nadalina 10.KIKA-viktorija 11.Scuba 12.RS 13.Davidoff 14.Kiro 15.HornY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ma kakvi su to smaracki spiskovi... lepo covek kaze " Na kurs se mozete prijaviti slanjem mejla na adresu 'ams@bjbikers.com' " ? na koji btw niko nije odgovorio sta sad da shaljem mail ili da se upisem ovde... baaah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Maj 19, 2010 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno Six spava pa zaboravio da uključi automatski replay ;D Ma evidentirano je, ništa ne brini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam poslao sad mejl sa prijavom,nadam se da je "prosla" ;D ;D pa ajd da se prijavim i ovde za svaki slucaj 1. đunta 2. Arakis 3. BrmBrm 4. Zoltan 5. Alexa 6. Zille-nbg 7. Tamanitu 8. tomerc 9. Nadalina 10.KIKA-viktorija 11.Scuba 12.RS 13.Davidoff 14.Kiro 15.HornY 16.Mariner Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 19, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan 11. pa da dođem i ja (ako nađem neki motor) ;D ;D ;D ;D ;D Ccc.... ;D ;D ;D ;D Ako ne nadjes motor, idemo ti i ja odavde gradskim- nadjemo se dole na stanici! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 1. đunta 2. Arakis 3. BrmBrm 4. Zoltan 5. Alexa 6. Zille-nbg 7. Tamanitu 8. tomerc 9. Nadalina 10.KIKA-viktorija 11.Scuba 12.RS 13.Davidoff 14.Kiro 15.HornY 16.Mariner 17. Tibor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Maj 19, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan 1. đunta 2. Arakis 3. BrmBrm 4. Zoltan 5. Alexa 6. Zille-nbg 7. Tamanitu 8. tomerc 9. Nadalina 10.KIKA-viktorija 11.Scuba 12.RS 13.Davidoff 14.Kiro 15.HornY 16.Mariner 17. Tibor 18.Ranko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1. đunta 2. Arakis 3. BrmBrm 4. Zoltan 5. Alexa 6. Zille-nbg 7. Tamanitu 8. tomerc 9. Nadalina 10.KIKA-viktorija 11.Scuba 12.RS 13.Davidoff 14.Kiro 15.HornY 16.Mariner 17. Tibor 18.Ranko 19.KingBG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh datum i da mi ne odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanS. 115 Napisano Maj 19, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd, Rakovica Motocikl: Suzuki DL VStrom 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se prijavio e-mailom a evo i ovako 1. đunta 2. Arakis 3. BrmBrm 4. Zoltan 5. Alexa 6. Zille-nbg 7. Tamanitu 8. tomerc 9. Nadalina 10.KIKA-viktorija 11.Scuba 12.RS 13.Davidoff 14.Kiro 15.HornY 16.Mariner 17. Tibor 18.Ranko 19.KingBG 20. IvanS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan znamo da pise da je broj ucesnika ogranicen, ali sada smo videli temu i prijavili se, pa ako nije problem evo jos dvoje na spisak. 1. đunta 2. Arakis 3. BrmBrm 4. Zoltan 5. Alexa 6. Zille-nbg 7. Tamanitu 8. tomerc 9. Nadalina 10.KIKA-viktorija 11.Scuba 12.RS 13.Davidoff 14.Kiro 15.HornY 16.Mariner 17. Tibor 18.Ranko 19.KingBG 20. IvanS 21. Dejan Milivojevic - dexy 22. Boban Sremcevic - jobefett Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Maj 19, 2010 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ima kandidata za pranje kotlića kolko vidim, još samo ko će pravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 19, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan znamo da pise da je broj ucesnika ogranicen, ali sada smo videli temu i prijavili se, pa ako nije problem evo jos dvoje na spisak. Slobodno se prijavite pa cemo vidjeti da neko od starih ustupi mjesto ako zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan na zalost,ne vidimo se na ovom kursu i ako sam imao zarku zelju,ipak cu sacekati brata da polozi A kategoriju pa cemo zajedno doci na sledeci!zelim vam lep provodo i lepo vreme!!pozgrav od MIGETA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Maj 19, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam se ja isplanirao za taj vikend - sva mesta već zauzeta... Poslao sam mail sa molbom da i mene nekako umuvaju, ukoliko mi se posreći - dodaću i sebe na ovaj spisak. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Maj 19, 2010 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Urgiram za Nolzemaja, dečko je urednik na Pjađo forumu u rubrici bezbednost. Upiši se na spisak. Nije toliki problem poligon već broj klupa u školi. Ako Laza prihvata da se nadvikuje sa "gomilom", prijavljujte se. Inače dok Laza priča svi smo mirni ko bubice, kud on okom a mi kontrastiring skokom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 19, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Jel svako nosi svoj kisobran u nedelju ili ih vi obezbedjujete na poligonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Maj 19, 2010 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Na zapadu se i u redovnim vozačkim školama obavezno uči vožnja po kiši a tek u nadograđenim se praktikuje još više. Dobro dođe da se u kontrolisanim uslovima oseti smenjen grip. Prema tome, kišobran samo da se ne razvodni kotlić. Kad smo kod kotlića, da ne bude zabune, on je za 18 osoba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan 1. đunta 2. Arakis 3. BrmBrm 4. Zoltan 5. Alexa 6. Zille-nbg 7. Tamanitu 8. tomerc 9. Nadalina 10.KIKA-viktorija 11.Scuba 12.RS 13.Davidoff 14.Kiro 15.HornY 16.Mariner 17. Tibor 18.Ranko 19.KingBG 20. IvanS 21. Dejan Milivojevic - dexy 22. Boban Sremcevic - jobefett 23. ssnupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Maj 19, 2010 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da računate mene i Scubu u spisak, mi smo ionako svaki put sa vama da vas pazimo, mazimo i organizujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...