suzanags 7 Napisano Maj 31, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nisam Povrijedjen mi je ponos Ako ti je za utehu, taman dok ste vi vozali poligon u to vreme ja sam vozeci bicikl sumom naisao na neku rupcagu i tako pao, razbio se ko pi..., ej sa bicikla! Proci ce! Ima izreka "Ako ste pali znaci da ste padu bili skloni". A bolje je sto si pao u relativno kontrolisanim uslovima nego negde na putu sa sve sleperima iza sebe, sada nepogresivo malo vise znas o granicama i mogucnostima..! Sto znaci skola ispunila svrhu! ;D Pozdrav, idemo dalje i vidimo se u nekoj narednoj skolici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nisam Povrijedjen mi je ponos Ako ti je za utehu, taman dok ste vi vozali poligon u to vreme ja sam vozeci bicikl sumom naisao na neku rupcagu i tako pao, razbio se ko pi..., ej sa bicikla! Proci ce! Ima izreka "Ako ste pali znaci da ste padu bili skloni". A bolje je sto si pao u relativno kontrolisanim uslovima nego negde na putu sa sve sleperima iza sebe, sada nepogresivo malo vise znas o granicama i mogucnostima..! Sto znaci skola ispunila svrhu! ;D Pozdrav, idemo dalje i vidimo se u nekoj narednoj skolici Bicikl je opasan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Maj 31, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Samo se vi zezajte, a ja zbog guzve u urgentnom nisam mogao da se vratim na ostatak kursa, tako da se odmah prijavljujem za iduci kurs ;D ;D Nije zezanje...."Balansero" je preporučena terapija,zbog svih tih vitamina i holesterola.... ;D Ma bitno je da si ti ok..... Pa i nisam Povrijedjen mi je ponos Tomerc daj ne zahebavaj... cune da komentarisem... kakav ponos kakvi bakraci...ponos ce da ti sutra cuvaju unuci i praunuci a ti ces kao Zo da im pokazujes sta ne treba da rade na enduru mozda i neki skrene pa kupi R i ukalja ti ponos Da se vratim ja na temu... Dan je bio predivan i zaista je kurs opravdao ocekivanja... jedino sam glupson zaboravio ono sto sam vezbao posle teorije... hebeni POGLED kao najvazniji... i 2x pogodio zadnjim loptice... ali 3x sve proslo super... sad samo vezba vezba vezba... Hvala Zo, Hvala Pablo, Hvala Arakis, Hvala Drugari, Hebi se Shoe i ti mat boja ( ps... slobodno farbaj motor ti je takav da ga ofarbas u roze ima da bude ki upisan ) moram da se vratim u off ne ide gde su slike bavarishe sekte ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan A bre sektasi.. Nisam samo ja imao foto aparat.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan i to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 31, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan krivo mi je što nisam mogao da budem prisutan (anđanje po Kotlini) ali skedeći put ću se potruditi da budem iako sam jednom već slušao... kako vreme prolazi tako se slažu kockice... prva se složila countersteering a posle nekog vremena dok budete vežbali ulaske u krivinu (Teorija krivine) kliknuće i Lazina priča o obrtajima... masa nas vozi motor kao auto (odma odšaltamo do 5te i u 2000 obrtaja radimo glide...) problem je što kad se ulazi u krivinu motor nema snage... prateći ove divljake (znaju oni koji su) taman je legla priča o višim obrtajima (tipa spustiš za jednu niže da ti obrtaji budu makar 4000) i onda možeš da očekuješ da se nešto desi kada odpustiš ručicu gasa (na 2000 kad otpustiš ništa se ne dešava a kad dodaš treba mu malo da se zavrti) ... ps. Tomerc - da ti se junačke rane zacele i nemoj da se nerviraš, skinuo si maler sa motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 31, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan @ Snupi Hahahaha! Ali, oni aludiraju na onu grupnu.... gde su parkirani... ( Eeee, moj Snupi... Mene su maltretirali da slikam, tebe maltretiraju da kacis... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanS. 115 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd, Rakovica Motocikl: Suzuki DL VStrom 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Lep dan, dobro drustvo, motori na okupu, sve u svemu lep vikend. Pozdrav svim ucesnicima kursa i jos jednom zahvalnost organizatorima Pablu, Lazaru, Arakisu... Tomercu zelja da se sto pre oporavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Maj 31, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan A bre sektasi.. Nisam samo ja imao foto aparat.. Der Fantastishe Cisto da se zna vec su pale prve ideje oko formiranja nove sekte, pa bi bilo dobro da pocne da vam zvace g*** gace kad krenemo da branimo BMW ( koji se mi tripujemo da vozimo morao sam drugari sorry ) Cudno ali... jos jedna od stvari koje sam provalio na svojoj kozi je Medjugas... Hvala Zo ... medjugas rulez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 31, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @ranko Nisam dovoljno vizio BMW sa Rotaxom pa ne znam, ali stariji BMW-i vole međugas. Gotovo da ga ne možeš prešaltovati u nižu bez toga. Čisto da znaš. A i tako se može oštrije voziti kad sve dobro uvežbaš. Polako, to dolazi s vremenom. Momci, svaka vam čast. Dobro je bilo i biće još bolje. Jučerašnji dan je pokazao da smo pogodili pravu stvar. Hvala svima koji su bili na ovom kursu. Uskoro ćemo organizovati novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 31, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan @ scuba Verujem da ce opet trebati neko da fotka... Prijavljjem se na tu funkciju i za sledeci kurs... ;D ;D ;D elem, evo nekoliko fotkica i sa mog aparata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 31, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 31, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 31, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Toliko od mene.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Maj 31, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan @scuba... nikad nisam vozio ''pravi bmw'' ali ovom wanna be medjugas prija uvek... generalno stil voznje sa medjugasom se promeni... sve je glatko, nema trzaja a to je ono sto mene zanima... @Nadalina xaxaxa moj si covek... kad god to moze dolivati ulje na vatru super su fotke a nazivi jos bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Maj 31, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ha! Eto i mene! Staviću i ja sličice, samo da nađem usb kabl za mobilni... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Ha, ha,ha...Nadalina...!!!!!!!!!!!! Metroseksualna boja.... :D..., Kako napreduje krasnopis...?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Samo da kazem kolegi Tomerc-u, da smo posle pricali o tome kako je njegova kaciga odlicno odradila posao i kako treba istu sad da zameni. Znaci Tomerc moracu da te razocaram ali spremi se za kupovinu nove kacige jer ne mozes ocekivati da ce opet odraditi posao zbog pojave takozvanih mikro pukotina. Kako si danas kolega tomerc??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 31, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan A, da... Da se ogradim... ;D ;D ;D Nazivi fotki su kraaaajnje meni dragi i bez ikakve namere da ikoga to zaboli... A, sad... Ovaaako... @ ranko Pa nego kaaaaako! @ dragan66 Uuuuu, znas kako Word ima dobre fontove! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexy 41 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem da se sledeci put napravi posebna grupa za f650. Takodje predlazem da se ista zove "BMW wannabe" ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 31, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem da se sledeci put napravi posebna grupa za f650. Takodje predlazem da se ista zove "BMW wannabe" ) Ma nema saaaanse! ;D Ili BMW sekta ili nikako! A, da... `ocu da budem pocasni drug clan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Samo da kazem kolegi Tomerc-u, da smo posle pricali o tome kako je njegova kaciga odlicno odradila posao i kako treba istu sad da zameni. Znaci Tomerc moracu da te razocaram ali spremi se za kupovinu nove kacige jer ne mozes ocekivati da ce opet odraditi posao zbog pojave takozvanih mikro pukotina. Kako si danas kolega tomerc??? Uuuu ovo sam zaboravio! Znaci ipak cu morati da kupim onog Schuberta sto sam se razmisljao! ;D ;D Hvala za dobar izgovor! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...