Jump to content

Moto Zajednica

Upozoravaju u SAT plus casopisu

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 331 postova

kako mislish 200-500e ?:)

znash li kakve su sad kazne

pa kako je to za SAT chasopis

da oni krshe zakone ...

pa onda sve sponzore kontaktiras

i kazesh .. pa zar vi se reklamirate

u chasopisu sa ovakvim ponashanjem

pa napravish frku b92 itd.. :)

znachi fino kesha mozesh izvuchesh za ovakvu

akciju tipa 2000-5000e ... :)

pazi ako su nekome dali auto moraju kazu kome

ako je ukraden auto onda su morali prijave ako

nisu opet krshenje zakona :)

a ti ih ne ucenjujesh da cesh objavish nego im

nudish prvima da otkupe snimak :) ...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1104 postova
  • Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW

;)

Unutar auta je bio lik, mislim da nije imao vishe od 30 godina sa maicom SAT MEDIA GROUP, svetlo, tamno plave boje... ;)

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

J***s pare, stavljaj na youtube... ;D

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

J***s pare, stavljaj na youtube... ;D

Ajde, ajde, KAČI! :)

A pare svakako ljude kvare, tako da.... :)

• Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW

Polako... Polako... Tvrdi se pazar... Jurite ih kamerama, aparatima, telefonima... samo budite spremni... i ufaticete ih GLAT!!! ja danas nisam stigao da odreagujem i drugi put.... Znachi 2 puta u 3 sata sam ih navatao, ali mi nije bio drugi put telefon pri ruci... :(

• Drug član, 1034 postova
  • Motocikl: Lep

Eeee Tazz prodao si se, koliko si im izvukao?  ;D

(i ja bih im prodao, to nam je u krvi  ;D)

• Architect, 341 postova
  • Motocikl: Tracer 7GT

A jel su imali obelezja na kolima? Dzaba ti ako ih snimas, ako se ne vidi jasno cija su kola i ko vozi.

• Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

I, i, i...ima li nesto novo...?

• Svrati ponekad, 259 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800FI

Moram da kazem da sam skoro bio u Austriji. Bio sam bukvalno zabezeknut kako tamo ljudi voze. Niko nigde ne zuri, niko nije nervozan... Sirenu za 4 dana voznje nisam ni cuo. U jednom trenutku auto ispred mene radi polukruzno, ja se malo uplasio da me nije video i da hoce da se ukljuci, on stao, a ja mahinalno trubnem, cisto da budem siguran da me je video. Svi u mene blenu ko da sam uradio ne znam sta, a ne svirnuo. Bilo me sramota. Jos jedan gest koji me je jako prijatno iznenadio. Vozim autoputem, kroz Madjarsku, sleper u desnoj traci, ja iza njega, dajem migavac, auto iza mene u brzoj traci  koci, pusta me da obidjem sleper, ja se vracam u svoju traku, on obilazi sleper i mene i uredno se vraca u desnu. Ni jednog trenutka nije niti svirao niti albendovao. Sta ti je kultura. Prosto me bilo sramota kad se setim kako se vozi ovde u Srbiji...

Sta ti je kultura. Prosto me bilo sramota kad se setim kako se vozi ovde u Srbiji...

Jeste, takodje na zapadu nikad nisam video scenu, da covek mrtav ladan obilazi sleper koji ide 70 kmh, sa 70.5kmh, a ogranicenje 120... Doduse davno kod Minkena sam video FICU u levoj traci autobana sa nasim tablama, koji igra ruski rulet na 90kmh... :(  Kako smo ga pristizali. tako se napravila zmija od stop svetala, ljudi koji su legli da koce sa 200+kmh zbog fikusa...

@Abdullah0.1m:

I ne samo oni, lekari, uopste medicinsko osoblje, vecina policajaca, a znam puno ljudi, koji nisu nikakvi vozaci kola, a mrze nas k`o nemce, valjda ljubomora, jbm li ga... Krijem se od direktora, majke, njih ne vredi nervirati... ;D Kol`ko hoces baksuza...

• Drug član, 1034 postova
  • Motocikl: Lep

Moram da kazem da sam skoro bio u Austriji. Bio sam bukvalno zabezeknut kako tamo ljudi voze. Niko nigde ne zuri, niko nije nervozan... Sirenu za 4 dana voznje nisam ni cuo. U jednom trenutku auto ispred mene radi polukruzno, ja se malo uplasio da me nije video i da hoce da se ukljuci, on stao, a ja mahinalno trubnem, cisto da budem siguran da me je video. Svi u mene blenu ko da sam uradio ne znam sta, a ne svirnuo. Bilo me sramota. Jos jedan gest koji me je jako prijatno iznenadio. Vozim autoputem, kroz Madjarsku, sleper u desnoj traci, ja iza njega, dajem migavac, auto iza mene u brzoj traci  koci, pusta me da obidjem sleper, ja se vracam u svoju traku, on obilazi sleper i mene i uredno se vraca u desnu. Ni jednog trenutka nije niti svirao niti albendovao. Sta ti je kultura. Prosto me bilo sramota kad se setim kako se vozi ovde u Srbiji...

Isto i na severu nemacke, nisam mogao da verujem, nebo i zemlja, ustvari ovo ovde se jednostavno ne moze porediti sa njima. Za mesec i po dana sam cuo 4 sirene ukupno (i to se verovatno neko nekome javio), i trebalo mi je dve nedelje da prestanem da gledam levo-desno kada prelazim ulicu, kao i sto mi se ni jedan auto nije priblizio blize od 5 metara i nije krenuo dok vec uveliko nisam bio na trotoaru.

Ochekujem novu temu od TAZZa - Super tenere u mom dvorishtu.

Mozda... Mozda...

Ja sam pomerio za sutra... ;)

Danas se odmarao...

• Ne silazi, 6586 postova
  • Motocikl: đački pešački

Ja sam neke 81 doživeo sličan ustupak pri pokušavanju obilaženja Šlepera Peglicom. U Beogradu stanem  da propustim pešaka vidno odaljen od prelaza, ne mrdam nit turiram gas i čekam da pešak zamakne do trotara ma koliko bio daleko od mene. Prosto, na svom prolazu je i ima pravo da se okrene iznenada i pođe unazad, predomislio se recimo ili se otrgne dete i počne školice. Dok je pešak na kolovozu, njegovo je carstvo i nema mrdanja ni mikron jer može se uplašiti... Al kad tako čekam, oni iza mi se istovare samo tako. Ovo činim i motorom i tim me više izvređaju i čak dobacuju. Da "revija" Sat ima kulturnog potencijala, posvetila bi ovome pažnju. 

uopšte nemoj da te dotiče to što oni sviraju ...

oni time pokazuju svoj mentalni domet ... :)

pičiš svojim putem i ne hebeš njih što sviraju ...

Ma, mnogo me pa zabole, čak namerno stojim trubaču dok pešak ne učini bar jedan korak na trotaru. Dovoljno sam velik i na motoru pa nema frke. Al je opasno kad stanem skuterom a oni nastave da obilaze i to ne znam kada će se rešiti a mnogo je opasno zaista. Policija je najavila da će vršiti "provokacije" na pešačkom al kolko vidim ništa. Sad da je "reviji" Sat do kvaliteta uradili bi jedan prikaz ovoga sa upozoravajućim snimkom akcije Policije. Inače kad stanem motorom a ne zaobilazim pešaka kako bi realno moglo, primetio sam da se mnogi zahvale sa osmehom, što je poen za 2 točka, nismo divljaci.

ne gledaju ljudi .. niti stanu .. meni lakshe da stanem

da prodje neka baba ili deca i van peshachkog nego

da razmisljam da li ce 2tone vozilo da zakochi kad

neko istrchi od njih itd..

Ja blicam stopom a uskoro mećem blicer. Kolima se prečim malo ukoso, pa i motorom al nije dovoljno efikasno. Skoro na Vidikovcu kod maxija stado, zu jugiša, za njim drugi i stade branikom pored mene, otvori čovek prozor ka meni i kaže, uu da zgazim nekog. Bi mu neprijatno, očigledno ne naučen dobro i nenaviknut da reaguje na znak pešačkog ili zebru. Mene čudi da vlada ili bar grad ne preduzima neku propagandnu akciju tokom cele godine sa nekim obrazovnim spotovima ko za početak školske godine. Sa nekoliko vrsta animacija bi se dobrim delom upozorilo na osnovne pogreške. Moram opet da pomenem "reviju" Sat, mogli bi oni da iniciraju tako nešto ili čak da doniraju delom akciju.

• Svrati ponekad, 118 postova

E moj Djunta bole njih ( mislim na SAT-ovce ), za pesake, mozda naprave neku PEVAK akademiju za pesake da UZMU NEKI KES.

Ja stajem na pesackom, ljudi se osmehnu, gradim odnos, medjutim ja propustih a neki decko na Free-u proleti pored mene i zbunjenog pesaka koji umalo nenastrada.Pomislih napravih medvedju uslugu :-\

"Lazicu, nismo svi doktori isti, mnogi nevole motoriste jer su neki od njih bahati, upropastili su dosta devojcica na zadnjem sedistu svojom kurcevitom voznjom i naravno padovima.ONI U PUNOJ OPREMI A CURE MAXIMALNO TANGE.

I to je tacno, mada mnogo ih znam, i svi su u fazonu, ma nisi normalan, sta ce ti to... Pocev od mog najboljeg druga, koji radi na VMA...

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja