Jump to content

Moto Zajednica

Night of the JUMPs u Beogradu - 12. maj!

Recommended Posts

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman executive 650

Bili smo i mi ajd da se pohvalimo, Alex(doktor), Pablo i Dexter. Inace ovo je bio spektakl za ne propustiti, istina da nije bio Pastrana, ali je bilo pivo na tocenje. :D

404.jpg

URL=http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg]404.jpg[/url]

sNmlo_winnerry8.th.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 12 postova
kao da ih nisam provalio' date=' stalno isti skokovi, sve je namesteno, svi moto susreti su sranje....sve je sranje, i ja bih to isto i bolje mogao kada bih hteo. Bolesno. To su oni likovi kojima nijedna riba nije dovoljno dobra, a kresu pijani skart posle fajronta.[/quote']

Od ovakvih komentara mi je odavno muka :!:

Sta je namesteno :?: Nema u FMX-u milion trikova pa ajde da ih sada radimo do iznemoglosti!!! Postoji odredjen broj trikova, a takodje se zna koji nose najveci broj poena!!! Momci su sve radili do daske!!!

konacni plasman u Svetskom kupu se zna tako da ovde ne postoji ni jedan posto bilo kakvog namestanja!!!

ALI ZATO SU UVEK TU LIKOVI KOJIMA SVE SMETA i sve mogu ali nece...ha,ha,ha :!: :!: :!:

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

Nisam profesionalac, ali ja bih nekog drugog postavila na mesto pobednika. Mislim da ocenjivanje nije bilo bas realno, ali momcima u svakom slucaju svaka cast! Bili su odlicni, volela bih samo da su dobili vecu podrsku, na samom pocetku i da ton nije zajebavao tokom celog spektakla...

Guest diRRty
Lijep vikend!POzdrav svima koje smo sreli!Ovo u Areni me iznenadilo do kraja!Oèekivao cirkus ' date=' a na kraju 1. liga skakaèa u svijetu!Šteta što nije bilo i Pastrane,taga bi Suzuki bio 1.,ali ... :wink:

Da nekog ne izdvojim sem djure :wink: ,hvala svima na gostoprimstvu u naše ime (Xenia,Iva,franc i moja "malenkost")! :D[/quote']

Jeeeeeeeeeeeeeee ! zao mi sto se nismo videli posle !!! Djuro, Djuro ! ljubomorno cuva goste !!!

E ako sam ih cuvao, nek' ide zivot.... Samo sam gledao kome da ih uvalim, nego ih niko nece :)

Stvarno ih nije cuvao. Odveo ih negde da pasu travuljinu neku, da ih potruje... Sta ces, sljeak sa Senjaka... Doveo ih u Vrsac i kao 'E drugari ja sad palim' Ostadose ljudi u cudu... Da nije bilo Dirrtya da ih vrati, pojeli bi ih za rucak oni crnci sa aerodroma... Dobro, ne bi bas za rucak jer je Chala bio sa njima, ali njega bi ostavili za zimnicu :D

Ja bi samo da se zahvalim Dirrty-ju, koji nas je sve odusevio, i celoj ekipi koja nas je provela kao lordove. Stvarno svi su bili FENOMENALNI, osim Djure :D

Dane hvala.Bilo je stvarno ekstra.Isto misljenje imam i ja o vama :D

• Drug član, 2245 postova

Ja bi samo da se zahvalim Dirrty-ju' date=' koji nas je sve odusevio, i celoj ekipi koja nas je provela kao lordove. Stvarno svi su bili FENOMENALNI, osim Djure :D[/quote']

A da popusite vi jedan drugome pa da krenemo dalje?

Guest diRRty

Ja bi samo da se zahvalim Dirrty-ju' date=' koji nas je sve odusevio, i celoj ekipi koja nas je provela kao lordove. Stvarno svi su bili FENOMENALNI, osim Djure :D[/quote']

A da popusite vi jedan drugome pa da krenemo dalje?

Ti kao jedan urednik bi trebao da imas malo bolji recnik, el znas :?: :!:

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Niko ne pohvali :twisted: :twisted: :twisted: našeg sumo voditelja, koji je iz nepoznatih razloga celo veèe stajao tamo s mikrofonom :oops:

• Drug član, 2265 postova
Nisam profesionalac' date=' ali ja bih nekog drugog postavila na mesto pobednika. Mislim da ocenjivanje nije bilo bas realno, ali momcima u svakom slucaju svaka cast! Bili su odlicni, volela bih samo da su dobili vecu podrsku, na samom pocetku i da ton nije zajebavao tokom celog spektakla...[/quote']

Ailo Gaup me je odusevio u kvalifikacijama i po mom misljenju poseduje najveci stepen harmonije sa mashinom, bez "naglih" pokreta i cimanja, sa gotovo idealnim doskokom (za manje upucene: doskok bitno utice na bodove izvedenog trika, poenta je da tockovi gotovo u isto vreme i sto neznije "slete"). Na kraju mu je to i donelo pobedu i dokazalo da nisam pogresio u proceni.

Nadovezao bih se na "cirkus" komentare...

Vozaci traze podrsku ljudi, ne toliko da bi lozili masu, bili face ili sta vec, nego najvise iz razloga da oteraju strah, i podignu smopouzdanje, i adrenalin koji je mozda jace izrazen u momentu odusevljenja publike nego prilikom izvodjenja trika. Oni koji su nekada, negde javno nastupali zna da je osecaj jaci od bilo koje droge i da bi bilo lako poverovati da mozes da preskocis planinu...

Svi oni koji su propustili dogadjaj iz neopravdanih razloga, nak cekaju zimu naprave skakaonice od snega, zatim poliju vodom i vezbaju double backflip-ove za kaznu :wink: i to sve u majici kratkih rukava sa doskokom sa pozabadanim ziletima. :evil:

• Drug član, 2245 postova
Niko ne pohvali :twisted: :twisted: :twisted: našeg sumo voditelja' date=' koji je iz [b']nepoznatih razloga[/b] celo veèe stajao tamo s mikrofonom :oops:

da sam imao bilo kakav kamen pri ruci, gadjao bih ga garantovano. I njega i onog svabu koji je istripovao da zna engleski

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Voja (sumo voditelj) je lik koga znam od ranije, sa skijanja, i mogao je malo bolje da se pripremi za pos'o... Pošto se ne družimo nešto naroèito, kad budem naleteo na njega pitaæu ga baš šta mu bi.... :) :) :)

A švaba k'o švaba.... radi svoj posao... :) Kog švabu znaš da nema akcenat, a da nije profa?

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
Voja (sumo voditelj) je lik koga znam od ranije' date=' kad budem naleteo na njega pitaæu ga baš šta mu bi.... :) :) :)[/quote'] Neka, ne mora... :paper:

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer
Ja Voju odlicno poznajem' date=' i verujem da je imao smernice na koji nacin da vodi program, tako da je to verovatno bio problem za njega.[/quote']

Baš tako. Voja je èovek koji ne podnosi smernice i verovatno ga je to sputavalo. A i nisu mu dali odgovarjuæe alkoholno piæe! Voja je car, ali definitivno nije za ulogu voditelja. Trezan nikako! :wink:

• Svrati ponekad, 117 postova

Neko je lepo uocio - ono sto gledate na TV-u, DVD-u, NET-u, monitorima, itd.. nema APSOLUTNO blage veze sa dozivljajem uzivo! Uzivo ti radi adrenalin ko da ti skacesh hebote! Nevidjeno, nevidjeno! Kakvo loodilo! Ko je bajker a ovo propustio taj se zesce zahebo. Jer bajkere ovi skokovi potpuno drugacije rade, tj josh vishe se sazivljavaju sa ludilom ovih likova - skakaca. Gde oni skacu i koliko u vis - u hee. I kakve nebuloze izvode. Ccc.

Toliko je bilo dobro da se nisam smorio kad je ribica koju sam iscimao na skokove imala zapadni a ja juzni ulaz. Ondak aj kao nadjemo se posle skokova, pa negde odzujimo, posto se njoj nakacio burazer smarac od 16 godina koji je doshao iz nekog sela kod nje samo to da gleda pa pali. Toliko je bilo dobro da se nisam smorio sto, posle skokova, nekako se nadjosmo, taman ja mozgam nesto kao akcija, a burazer nece bez nje da pali gajbi, vec mene smara sa milijun pitanja tipa "kolko ide, koji auspuh, gume trt-mrt". E sad, josh najgore od svega pored mog motora parkiran R1 neki ono 2005 godiste, a ona istripova (posto josh nije videla moj motor) da ja to vozim (ko li ga parkira pored FZR-a sunce li mu njegovo neuvidjajno ;)). I ja pokazhem na onu moju kantu - kao ma ja ovo drajvam - ne tripuj me sad, i ona kao jao ja bah gotivim R1? ali nebitno. Lep je i tvoj (e mislim ne lozhim se, nego kad nekako krene sve uz kur**c ondak ne staje). Mislim onako lepa ispalica nicim izazvana. E zipa kad je toliko bilo dobro da se nisam smorio ni posle toga - i ja taman zovem taxi da burazera liferujem, kad on nece - nema kljuc - cimerka ga nece pustiti - loodilo - zhasu. I ona ode sa njim gajbi - a ja osta ko siroce. E toliko je bilo dobro - da se ladno nisam smorio ni posle svega toga.

A sto vam sve ovo pricam - pa da vam sto bolje docaram koliko je to bilo dobro hebote ;).

Pozdrav ekipi BJBikera sa slika - tu sam bio i ja - al me nema u kadru - smanjila mi se glava, pa ne mozhe da je aparat uvati kako treba ;)...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja