Libero 2162 Napisano Maj 11, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Elem, u'vatio decu neizdrž' ;D Koja kiša? Ma to sad pada i samo ovde, svuda okolo je suvo... ;D Tako rekosmo, i sebi objasnismo da ne vidimo to što vidimo... K'o i uvek (već postao običaj) pred vožnju se ekipa bez obzira na sastav okuplja na Jadru, kod Lukoila. Pije se kafa, malo se lažemo ( ) i odosmo... U vodu...svesno i bez opreme... jer svrbi nas kvačilo, što neko reče... Pa 'ajmo! Balinović Prvo stajanje posle 10km u Balinoviću...Uglavnom, mokre nogavice i kolena, zavisno od broja slojeva ispod Ma ništa bitno, idemo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Maj 11, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rovni Preko nezavršene brane silazimo na dno budućeg akumulacionog jezera i idemo prema starom putu za Poćutu, Debelo brdo, Bajinu Baštu. Put nas vodi kroz kamenolom koji je nastao za potrebe izgradnje brane i koji svojim dimenzijama izaziva strahopoštovanje kod posmatrača. S obzirom na kišu, podloga se pretvorila u jednoličnu sivu masu, ali je njen sastav najblaže rečeno čudan...što sam i lično osetio Pri brzini od aprox. 13.5 km/h ( ) oba točka na mom KLE-u proklizavaju bočno i u delu sekunde (bukvalno) nalazim se na desnom boku, sa nogom ispod motora i desnom rukom na kormanu. Neću da pustim, neću... I nisam! Pritrčali drugari, podigli KLE-a, podigli mene...Šteta: blago povijena poluga nožne kočnice i nekoliko parnica na rešetkastom štitniku auspuha. Blato na meni ne računam Nogom proveravam podlogu gde sam pao i :o. Ne vidi se prelaz između kamene podloge i ''pudinga'' u koji sam ušao... jednolično sivo. Pažljivo izlazimo iz kamenoloma , izlazimo na stari put koji će biti potopljen i po pljusku dolazimo u Poćutu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Maj 11, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poćuta Held GTX7 je model moje jakne...radi za sve pare. Spirao sam blato mlazom vode, i ni kap vode nije propustila... Mali razgovor ispred kafane ''Kod Vuka'' fotografija za uspomenu i dugo sećanje sa lokalnim čobaninom i njegovim sinom. Ovce nisu mogle da stanu u kadar pa su ostale na putu. Priznajem da sam slagao kad ću doneti fotografije u kafanu..! Hebi ga...a šta sam drugo mogao..? Odosmo dalje, na Fat Hill... Debelo Brdo Odavde stvari postaju ozbiljnije (kao da dosad nisu bile, jel' te...) Količina vode je odavno dovoljna za odustajanje od vožnje, al pubertet nas tera dalje. Silazimo sa asfalta i odlazimo u oblak koji je legao na Povlen. Hrabro, gazimo u vilajet... Video sa Debelog brda Šteta na KLE-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Maj 11, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Povlen Vozimo desnom (težom i lepšom) padinom Povlena, gledano sa Debelog Brda... Da sam se samo ja pitao, u ovakvim okolnostima ne bih tuda išao, jer... uh, znam dobro taj teren. Kod ''Planinarskog bureta'' izlazimo iz oblaka i tu nas kiša ostavlja na miru... Čeka nas par kilometara blata na ''putevima'' i stazama Povlena. Dok pravimo kratku pauzu, na Plamencu (Željko) tražimo parče suve odeće... ;D I nađosmo ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Maj 11, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Blato,veliko Kako je nastao izraz: Bajcovanje motora... Ovde nastaju jadi... Ovo je primer čistog timskog rada, iz bukvara. U svakom drugom slučaju bi ostali ovde do leta... I video koji sve kaže: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Maj 11, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Timski rad E tih poslednjih 100-ak metara nam je džigu pomerilo... I opet timski rad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Maj 11, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ove fotografije me podsećaju na Amerikance i Battle of Iwo Jima... Scena podizanja stuba sa zastavom. Pobeda!... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Maj 11, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kroz oblake... Ubrzo vidljivost pada na 20m-30m što vožnju čini još težom i neobičnijom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Maj 11, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Usput se gube delovi opreme, pa se traže po magli. Odlazimo na prvi ravan travnati deo kod vikendica na Povlenu i tu se pravi pauza. Presvlači se ko ima šta da presvuče. I pored ovolike vode spolja, tela su nam žedna a i gladna. Osveženje posle ovolikog fizičkog napora stvarno prija. Kinesko sokoćalo zbog svoje male težine najlakše prolazi ovo bespuće. I to sa slik gumama... Da ima nešto čime bi moglo da zagrebe zemlju, ne bi imalo ni jedan problem na ovakvom terenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Maj 11, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pakujemo se i nastavljamo dalje, prema Mravinjcima. Nadalje je mnogo lakše za vožnju, a i podloga postaje čvršća, tj. nešto što svakim metrom sve više podseća na makadamski planinski put, sa svim njegovim obeležjima. Duboki uzdužni kanali koje je voda napravila i ogromno kamenje koje izranja iz puta a čiju je okolinu isprala voda, ne dozvoljava nam da se opustimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Maj 11, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Silaskom na put na Mravinjcima, nakon par kilometara makadama počinje vožnja po mokrom asfaltu. Zaustavljamo se u Leliću i kako kiša ponovo počinje, jednoglasno nastavljamo prema Valjevu. Volim da svratim u kafanu u Leliću. Peć je na sredini kafane. Kafa se služi u plitkim šoljama sa plavim obodom, a takva je i tacna. Na tacni je i kocka šećera, a uz kafu ide i mala kisela. Stolnjak je kako kad, 'vaki i 'naki. Ma gušt, pogotovo u dobrom društvu. I evo nasmejane i umorne ekipe u gradu.Ovo je bilo duboko resetovanje u našoj režiji... ( primenjivati s vremena na vreme ili po potrebi ;D ) Na sve ovo još moram da se zahvalim i momcima iz moje perionice. Kao i uvek, detaljno su oprali KLE-a ali izrazi lica su im neponovljivi ;D Pozdrav mojoj ekipi i forumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Maj 11, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svojski ste se potrudili da vam voznja presedne ;D no sva sreca, nije vam uspelo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Eh, pa KISNI LJUDI.....................Bravo ! super voznja, vidi se da ste uzivali.................a i ja sam putem ovog putopisa............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 12, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Smrz'o sam se dok sam citao! Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18877 Napisano Maj 12, 2010 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drugari! Želja koja pobeđuje prepreke i duh... šta je više potrebno za avanturu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plameni 5 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: valjevo Motocikl: bmw r1200gs triple black Prijavi odgovor kao problematičan Libero lud si!!! ;D .Ja uopste nemam pojma zasto sam onako mokar nastavio,i zasto se kao covek nisam vratio vec iz Jovanje,ali kad bih opet birao opet bih bio skroz mokar i bez one trunke suvog!!!Prepricavacu ovu turu decenijama. Nekad znas da ti nesto spasi zivot-to je ono kisno odelo!!! Kad jasemo opet??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plameni 5 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: valjevo Motocikl: bmw r1200gs triple black Prijavi odgovor kao problematičan A medene rukavice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 13, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Odlicno Odlicno !!! Bas sam se lepo navozao s vama, kroz ove slike i snimke. Priroda je fenomenalna a tek po suvom vremenu Pravi 'reset' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Maj 22, 2010 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za voznju,ne bi se svako upustao u to pogotovu kad si relativno blizu kuce A pogled s onog debelog brda je odlican ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Maj 22, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan neko je napisao u nekom putopisu"ili si p....ka il' si bajker!!" svaka cast momci!kad budem organizovao voznju na cemernu zovem vas,al samo jos malo da nakisne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Maj 23, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA zanimljiva voznja,svaka cast!!!!! Pitanje za *plameni* koko se pokazala shiro kaciga po kisi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci....junački ste to odradili ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada pročitah.... svaka čast... extra vožnja, stvarno svaka čast... a i one bare ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IrwinF 6 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Valja brate... A, ono kad točkarite peške uz brdo-fali vam 4. ortak ;D Lepo i SM baca u bok (bravo za kinezera) Lepota gledat, a kamoli sudelovat...ovo smo trebali odvest kad smo se vraćali iz Kotline preko Valjeva :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...