lencuga 14326 Napisano Maj 7, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan dakle, treba mi sve za cross pancir, stitnici, cizme 42/43. samo da je u dobrom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 7, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan dakle, treba mi sve za cross pancir, stitnici, cizme 42/43. samo da je u dobrom stanju. kontaktiraj Beru i naruci sve iz AUNERA,imas i njihov sajt...izace te novo jeftinije nego sto ovde traze za polovno....ja sam kacigu platio novu 40% cene koliko za istu traze ovde polovnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14326 Napisano Maj 7, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @gavrolini, hvala, valjda ce se naci neko sa zdravim razumom i ovde. ako ne, bera ima jos jednu musteriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...