KATAKLINGER 47 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan I ta prognoza je svaki dan drugacija , ma sto rece Duki bice 20 stepeni i ja vise verujem njemu nego ovim prognozama, a jel ti polazis u petak ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 19, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan I ta prognoza je svaki dan drugacija , ma sto rece Duki bice 20 stepeni i ja vise verujem njemu nego ovim prognozama, a jel ti polazis u petak ? da znaci samo nas dvojica imali jos nekoga ?? ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan e a di je vuja on nista ne komentira jel jebe se men sto cu okisnit sam me plasi da mi nest ne crkne s strujom usljed kise uffff to me jebe a vald ću imat negdje da osusim gace heheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 19, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nacicemo kablove da prespajamo... ;D ja imam samo problem kad vozim po kisi prekine mi kontakt na svecici zato sto mi je kratak prednji blatobran... a mrzi me da nes budzim... zato ja vozim kad stane malo krpom obrisem i teraj dalje... :D Da gde je Vuja on je se bio bas zalozio da se skup odrzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 19, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam, više gledam u nebesa nego u Forum. Ovo je zvanična tema u kojoj se nalaze samo informacije, sve ostalo je u ''dogovori, planovi, predlozi''. Upravo se dogovaramo o odlaganju kako bi u sledećem terminu došao u kupaćim gaćama bez elektro šokova tokom puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jebes kisu ;D auuu... meni inace mz po kisi ne koci ali uopste ... Necemo ni da kocimo.KAKO NE KOCI??? jbg mislim da je zbog guma... uglavnom , na zadnju potpisuje, a na prednju potpisuje + leti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da bih svakako mogao , a koiko bih zeleo to je nemerljivo... al 250 km u jednom smeru... Ljudi , dacu sve od sebe... ako ne uspem, izvinite al u spisak ne mogu jos uvek... nadam se da cu uskoro biti siguran sta se zalis i ja imam toliko.... samo ako ne bude padala dolazim 100% . Mozemo zajeno ja uvek nosim alat a i znam skoro sve da popravim na emzi... ;D ;D pa u tom slucaju bi opusteno mogli. Al izgleda ni plata nece ove sedmice bem ti zivot : :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Želja većine je uticala na odluku. Skup će se održati bez obzira na vremenske prilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnice izgledaju ovako,nadam se da ce vam se svideti. Nismo imali vremena izglasavamo itd... Ifa i vise detalja sitnijih nije moglo biti zbog secenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 20, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E domojega.. Vujo nije tebi lako.. Ali i to mu dodje neka demokratija.. Ja sam svoje obaveze i planove poremetio, pa sad nisam siguran za dolazak motorom.. Mozda svrnem kolima jedan dan ako uspem.. A ako pretekne prasetina..zamrznite je pecenu..pa neka repriza mozda u avgustu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 20, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mogucnost da vam se i ja pridruzim od subote popodne. Mnogo zavisi od posla tj. para Nadam se i da cu stici da vratim rezervoar na mesto i da montiram prednju maskicu, da cuva struju da ne pokisne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto smo se ucutali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Nesto smo se ucutali? pRIPREME ZA PUT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan e ekipa oce bit tamo kakve dobre rakice nesto me zub jebe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Za vanka ili iznitra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Imam sledeće informacije: Slovenci su ušli u Srbiju i GMH-u je zakovao motor ili nešto slično, nije kvar koji može da se sredi u hodu. Vukli su ga pa su stigli u Kisač kasnije uveče. Poslednja poruka koju sam dobio od Floyda je ''šlepaju se Slovenci, stižu uskoro'' a poslata je u 22.16. Pošto se već prvi dan najavilo više gostiju od onoga što se po Forumu moglo naslutiti, pala je odluka da jedno mrtvo pečeno prase sačeka izgladnele Slovence. Sada zovem i zovem, telefon zvoni a niko se ne javlja... A to znači da je sve uredu: jede se, pije se... Plašim se da ih ne probudimo kada dođemo sutra u 12. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 21, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se cuo sa Lisicom, Slovenci su u ovom momentu na manje od kilometra od mesta skupa, svi su zdravi-pravi sem jednog eMZe. Drustvo se skuplja, gosti pristizu, u pozadini sam cuo veselu atmosferu pucaca nema Ja ne dolazim, na moju zalost, rezervoar ipak nije zavrsen :-\ Lep provod zelim svima i popijte koje i za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 22, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sad dodjoh kuci, al samo zato sto ujutru imam nekih obaveza, pa opet u Kisac. Za sad su stigli Duki, Sumi zmaj i tri Slovenca. Vreme je bilo dobro, sem sto je veceras opet pocela kisa, al valjda ce se istresti nocas, pa da sutra opet bude lep dan. GMH-u je crko motor, po mom misljenju mu je samo spalo kvacilo sa radilice, to cemo sutra srediti i nadam se da nije nista vise. Sutra cemo pogledati. Evo malo slika pre nego sto odem da spavam : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Maj 22, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan evo ja pakujem robu u kofere oblacim se i za 10 min palim pilu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Maj 22, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast lijo svaka cast momci!!!! veliki pozdrav slovencima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 22, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Nadm se da ce Lijan srediti zucu, ima da prpori kada budu krenuli nazad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je do OO Ko se zbog toga premisljao, neka oma pali sokocalo.. dok se isto promenilo nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 22, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dobar jutar. Evo opet sija sunce, bice lep dan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce vam u Vojvodini vreme ici na ruku...Ovde je "pasje" Lep provod...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Maj 22, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo smo se vratili iz Kisaca. Bilo je odlicno! Sutra ujutru se vracam da popijemo kafu. Slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...