wice 85 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan potrebna mi je pomoc.posto planiram da skinem karburatore da ocistim,hteo sam da zamenim i iglice u lonncicima karburatora,ali u louisu in nema za moj motor u spisku,ali pretpostavljam da neke od onih 7 koje imaju u ponudi odgovoraju,pa ako je neko uzimao bio bih zahvalan da mi posalje koja je sifra,ili ako ima negde kod nas da se kupi,po nekoj razumnoj ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj malo po forumu. Meni je nabavio covek iz Cacka i sve 4 su oko 10 evra. Ako se ne snadjes napisi pa da ja potrazim njegov broj Poz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan a sto bi menjao iglice ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa malo ga zaliva gorivo po nekada,verovatno su se pojele,a kod mene nema mogucnost stelovanja nivoa,a nije neki veliki izdatak,pa kada ih vec skidam karbove da i njih zamenim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...