tindirbp 289 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan znaci posrkala mi ulje i pocela da dimi ko lokokomokotiva ;D ;D ;D ;Ddok je ladna alii samo na levi auspuh,odma sutradan je to pocelo,sreca pa sacuvah staro ulje da probam jel do ulja(99%) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Maj 2, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Uf meni pre zvuči kao procureo semering ventila na toj levoj strani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Maj 2, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan U cemu je problem,koji motul si koristija i svako koliko mijenjas ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nije teflon brate skido sam sve i gledo,znaci danas sipo motul taj i odma ujutru prodimila,a unutri je sve novo pa novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan sipo motul mineral 1.9 l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Maj 2, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan koliko kilometara ti ima motor? od kad je u tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan 20500km,skoro sam je uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Maj 2, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan sumljivo mi je to da motor ima 21000km i da tako trosi ulje Dominatoru se ulje mijenja svako 3000km Popricaj malo sa vlasnikom,ko zna koliko km stvarnih ima i kako je odrzavan moj ima duplo vise kilometara i nemam problema normalno je da potrosi i do 0.3l-0.4l na 1000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 2, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Taman i da nemas ni jedan teflon na ventilima ne bi toliko ulja potrosio koliko kazes.......ocigledno da su karike u banani.... Nego da nije on tebi malo RIBNO tj. ostao bez ulja i poceo da se greje pa mu ti dosuo i sad dimi?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan neeeeeeee druze,tad kad sam joj sipo ulje,posle toga sipanja nisam je ni vozio znaci stajala mi u radionici i ujutru kad sam je upalio purnjala i prestala posle oko 1 minut i manje,a i to sto kazes za teflon pa sve da ga nema nebi mogla toliko potrositi,odo ono ulje sipnuti staro što grama nije uzela,samo da vidim sta je pa ce vidimo kuj joj andrk ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ako dimi na jutarnji ili prvi start onda su tefloni zato sto se ulje slije pored teflona dok stoji........ali treba da prestane posle par gasova....... Mozda si sipao neko divlje ulje???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan neznam sta bi reka na nevidjeno Imam Dominatora i nema nikakvih problema sa njime,redovni servisi i vzii. sad mu je 40000km i isto se ponasa kao i na 20000km Od ulja sam liva Castrol 20w50 GP Silkoline 20w50 i sada Motul 5100 15w50 Servisi su ti svako 3000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan evo danas sam sipo staro ulje sto je bilo,upalio ujutru i nimalo dima nije bilo,nista sipacu 5100 i probacu jbg sta sad,ma ono govno mu neodgovara 100 % Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan To je neki krs..gde si ga kupio????????? jbg. bitno je da nije fals, a zvucna imena su bas interesantna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Maj 3, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan А ја мислио да ће прво цркне анласер ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan eeee kurac bas anlaser,sipo motul neku krs verovatno pa malo pusikala,sad je sve ok ide ko besna ,i ne vodi brigu o mom anlaseru :P ,i da crkne nedaj Boze meticu mu od IMT-jca 533,saraf na saraf ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan O gle sad anlasera ??? On nije kazao gde je kupio to ulje!!! Pa opet, on nije kazao gde je kupio to ulje!!! Pa, na osnovu toga, on nesto sere, laze ili krije!!! Ajde tamo na Bubanj potok, tamo ima mesta za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan druze,o cemu ti ??? ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Gde si, i kod koga kupio to ulje? (Da li je pitanje komplikovano?) (Al' daj da neko objasni kako to posle zamene ulja motor odjednom "guta"! To nemoze da se desi ni na mom Yugu koji je presao 100 kila, taman da mu sipam "full sintetiku". Gde si kupio to ulje????? To bi stvarno bilo jedino znacajno otkrice ako je motor poceo da "jede" ulje posle zamene!!!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan brate ulje kupio ovde u Palanci motul mineral,uso 1.9 l provozo se oko 3-4 sata voznje(bilo je i sume)i sutra dan merac suv,sta tu ima nejasno,i uso mu staro ulje motor prestao da dimi i da jede ulje eto,aj sad . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tebi sasvim normalno da ti neko podvali do te mere da ti unisti motor, onda mi nije jasno zasto se zalis? Ako ti je vec podvaljeno, onda je sasvim prirodno (i mislim da je forum odlicno mesto za to) da ovde uputis poziv u stilu "ajde da ga ubijemo" (a ja cu se prvi odazvati, veruj mi!), ili da bar imenujes prodavca da kod njega vise niko nista ne kupuje! Da li ima ikakvog smisla da zamenis odgovarajuce ulje odgovarajucim uljem u bilo kakvoj masini,i da od toga pocinju neke drasticne ("drasticne", jer ovo je trenutno uoceno) promene? (E pa nema takve masine na svetu, taman da je kineska domaca radinost!) Prema tome: - ili daj podatke o prodavcu, - ili zovi da ga preslisamo odakle je to nabavio ili obesimo na sred Backe Palanke ako ne prizna, - il' nemoj zamajavat' ! (Sta da ti kazem druze, ako si voljan da pomognes sebi racunaj da cu ja svakako saradjivati. Ali izvini, dosad si i bezbrizan, i nemaran i neodgovoran! Tak'e ni bog ne gotivi. A ovde te niko nece vuci za nos,cak ni na tvoju zelju, ni zbog toga sto je to zapoceo neki pohlepni trgovac - nego ajde podatke, da ga skembamo i "transparentno" olesimo! To je sasvim ozbiljno, odgovorno i savesno!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pravo govori Mik treba ga oznaciti i obeleziti da drugi ne bi prosli kao i ti......da si kupio najveci krs od ulja za 200 dindzi nije to smelo da ti se desi, pod uslovom da je ulje pravo.....mozes mu poslati inspekciju jer po meni zasluzuje najvecu kaznu..e sad ti kako oces, bitno je da si skocio na Motul kao pravi bajkerski fenser......ja ga ne bi sipao pa ne znam kako da mi motocikl sa njime radi. I sad si naucio da ne kupujes ulje od bilo koga, ja recimo kupujem u Veranu Esso za kola i nemam nikad nikakvih problema niti sam kap dosuo za 30000 km koli vozim ovaj motocikl.......a jeftinije od Motula duplo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 143 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ponovo otisao kod tog prodavca i ispricao mu sta je bilo i ako se pravi lud ( u prisustvu svedoka naravno ) ponovo kupio isto ulje , ponovo sipao i ako se ponovi isto onda na kolac i sve sto sleduje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 4, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma nesto mi nije tu jasno,da si sipo naftu mesto ulja i upalio to se nebi desilo,da nisi ti imao viska ulja u agregatu,neznam kolko staje u dominatora,ali mi tu nista nije jasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan slikaj nam flasu tog ulja sa svih strana mozda ima nesto karakteristicno i nekom ce to verovatno i posluziti.... ja turam castrol iz louis-a i nisam inao problema za sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...