Alexa90 11547 Napisano Avgust 29, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno je udoban, ja nisam mogao da verujem, pogotovo sam mislio da će biti više truckanja zbog suvozača, ali pesma! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Avgust 30, 2018 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da se zameni malo koferce koje bese na motorce, pored toga stigli su i opanci al to mora sutra pricekati. skinuti ceo nosac nosaca kofera sa donje strane skinuti plasticni poklopac ispod poklopca su M6 matice, drzale su staru plocu novi nisac Maxi-e je tu slediti uputstvo naneimganjihove nisu mogli jednostavnije stare rupe se ne mogu iskoristiti, tako da ce nove morat doc bas odje pa ondak vako (kanuti malko lepka za navoj) il vako vrnuti plasticni poklopac pa turti ceo nosac nakon 54 dela + 4 srafa ploca je gotova Nemam sliku maxie jbg, podignut je motor....al zato slobodno mogu reci da joj je cucnula sam tako, izgleda inace, ovaj sto je demontiran ide na prodaju ako nekog zanima nek se obrati Marku novo ramce za novu tablicu spremno demontirani tockovi, provereni lezajevi napred-nazad i sve je Ok ociscena i namackana osovina Sutra zamena opanaka, dizanje semeringa radi zastite lezajeva bakarnom mascu, montaza i 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Avgust 31, 2018 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan namontirani opanci, prednja na 2b, zadnja na 2.5b zasticeni lezajevi montage i ende Potpisujem da boljeg (u svakom pogledu) Silvera u SRB nema a mozda i sire, Mare nek te sluzi kako si zamislio.....srecno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Avgust 31, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ej sad nece se vredjamo, meni si isto tako rekao kad si mi sve sredio a i Alexi nesumnjam. Stvarno Dare cccc. Salim se ja malo. Silver bonbonca Mare nwk je sa srecomПослато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Avgust 31, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Superiška je, nema šta. Tip-top. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Avgust 31, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Dare rekao da je moj Malaguti bolji od svakog SW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Avgust 31, 2018 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je mama rekla da sam najzgodniji dasa u celoj skoli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Avgust 31, 2018 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Salu na stranu, SW je Sledeca stanica na njemu ce biti PIAA sijalice za oboreno i dugo svetlo + odlozeno paljenje kratkog, led pozicije napred, nazad i u stop svetlo + blicer, sijalice zmiglijci se takodje menjaju, alarm SPY2, Koso grejaci rucki i mislim da je to to..... tuturutuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Avgust 31, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Samo sve to? Ma daj.. izmisli jos nesto.. neki svemirski modulator ili slicno Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Avgust 31, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala NoleSilver stigao kuciUstisci posle prvih 50km su da se lakse vozi od MP3, u krivinama je precizan bukvalno kako zamislis to je to, samo gas... Snage na pretek u Buban potok 140 kao od sale na autoputu 160 iz sale... nisam testirao koliko moze bice i to ali prede kao macak za razliku od Akrapovica koji ubija okolinu. Sama pozicija sedenja je kao da su po meni pravili, vetra skora da nemaZa sada samo pluseve skupljaDare hvala jos jednom na svemu a za nastavak kada sve sakupimSent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Avgust 31, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Silver nema minuse Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Avgust 31, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svi su mi rekli da je skuter bez mane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Avgust 31, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ko jednom sede na Silvera tesko ce preci na nesto drugo naravno u rangu maxija. Opet zavisi sta koga ispunjava i ko sta voli ali moje misljenje je tako.Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Avgust 31, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Udobnost bukvalno pliva po putu. Malo sam bio skeptican zbog malih dimenzija tockova, ali neravnine upija kao da su za dva broja veci. Prijatno sam se iznenadio. Jos jedna stvar koja me je bas kupila su svetla. Svidja mi se sto kratko svetlo ne gasi prilikom paljenja dugog, vec kroz kratko pojaca sa dugim. To na predhodnim nije bilo tako vec ugasi kratko a upali dugo. Iskreno po noci ne vozim, eventualno kratko nesto, tako da mi nece toliko trebati ali je stvarno super sto je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Avgust 31, 2018 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan primecujem...veoma cesto...da retko ko ...cisti i podmazuje rucice gasa...sajle gasa...naravno ako su bez teflona..ulje za kocnice ali u celom sistemu...Lezajeve u vratu takodje ...oprati i podmazivati a po potrebi i zameniti...jeste veci malo posao ali jeftinje i bolje..i za motor ali i vlasnika. Savet jedan...kada menjate gume promenite i nove ventile...zadnji je malo kod Sw-a specifican ali ima da se nadje...OBAVEZNO prilkom zamene lezajeva u tockovima zamenite i semeninge, nisu 100 dukata...svake jeseni sve djekove na instalaciji raskacite i isprskajte WD sprejom i ponovo ustekajte...cuvace tokom zime od vlage ali i skinuti patinu oksida sa buksni,i instalacija garantovano u exploataciji nece zakazivati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Avgust 31, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Auuu Srbenda pretera ga malo. Sve si ti u pravu ali mora i da se vozi malo. Daj da ga stavimo u izlog i da ga gledamo svaki dan i bice uvek u tip top stanju. Tu je da se vozi, ja sam njega kupio a ne on mene. Moje je da redovno pratim servisne intervale i odvezem kod Satelisa predam kljuc, a on je taj koji ce da ga leci od bilo cega sta mu fali. Ja ponovo dodjem kljuc u bravu i vozim bezbrizno. Do sad 9k km nadam se jos jedno 2-3k do kraja sezone.Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Avgust 31, 2018 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan NoleBG...dobro me podseti......kociona klesta na kraju sezone bi valjalo ocistiti i podmazati,drzati motor preko zime na glavnom stenderudu,da nebi doslo do deformiteta guma,i daaaa.najvaznije...napuniti rezervoar do cepa u periodu kada se nece zimus voziti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Avgust 31, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Careeeee Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Septembar 1, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, srbenda je napisao: najvaznije...napuniti rezervoar do cepa u periodu kada se nece zimus voziti... Е ово појасни молим те , ово ми је логично код мотора који имају метални резервоар ал код скутера који имају пластични резервоар чему то? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 1, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Silver ima metalni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Septembar 1, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Od jutros palo sredjivanje. Prvo pranje i usijavanjeZatim ispod sedista sredjen fabricki alat koji je dosao uz motorZatim i ostatak obavezne opremePrsluk i alat su na jedno mestoPrva pomoc u fioku koja se zakljucavaStaje taman da ima mesta jos za svakakve sitniceSredjivanje dela ispod sedistaI za kraj dva para kljuceva, servisna knjiga i manual i zeleni karton SvajcarskiSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21641 Napisano Septembar 1, 2018 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lepota za videti! Pedantnost je vrlina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Septembar 1, 2018 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, bracabgd je napisao: Е ово појасни молим те , ово ми је логично код мотора који имају метални резервоар ал код скутера који имају пластични резервоар чему то? pa zdravom razumu ...i podrazumeva se samo na metalne rezervoare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Septembar 1, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Хвала, било ми је тотално нелогично и чудно са скутер има метални резервоар, али сте ме разуверили. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Septembar 2, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Posto najavljuju kisu red je i da se cirada isproba. Dimenzije su odlicne ceo motor je pokriven, cak ni kofer ne moram da skidam Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...