SaleKg 1260 Napisano Mart 28, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan On 8.10.2020. at 15:32, Satelis je napisao: @Kadezi i @Alexa90 dobise mali servis pozeljno je gadjati zam. ulja u motoru na kraju sezone Alexina makina amerikanac broji u miljama Kadezi ce opet doc, nasli smo centralni stender u Motoklinici u bas dobrom stanju, cena 50eur. Sadasnji koji je na motoru je kriv i varen na nekoliko mesta. posle je dosao i @Marko Mk4 na red obe gume, novi opanci sta reci za stanje, nema bolji SW picnuli CVT pali da se greje za kraj Pozdrav. Ima li bitne razlike u ulju Eneos maxperformanse i maxperformanse ofroad oba 10w40? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15805 Napisano Mart 28, 2021 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da ima nekih bitnih razlika, pogledaj i uporedi karakteristike (mozes naci u pdf formatu) ili pitaj u temi "Koje ulje sipate u vas motor" jer tamo ima strucnjaka ( tacnog nika se ne mogu setiti, exdamble ili slicno) po tom pitanju ili nazovi Tehnolub i pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1260 Napisano Mart 28, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Satelis je napisao: Ne bi trebalo da ima nekih bitnih razlika, pogledaj i uporedi karakteristike (mozes naci u pdf formatu) ili pitaj u temi "Koje ulje sipate u vas motor" jer tamo ima strucnjaka ( tacnog nika se ne mogu setiti, exdamble ili slicno) po tom pitanju ili nazovi Tehnolub i pitaj. A kakva su tvoja iskustva i mišljenje za Eneos i Motul? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15805 Napisano Mart 28, 2021 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Motul je izgubio moje poverenje iz vise razloga, da ne iznosim. Sa Eneosom nema greske, da imam neku sumnju ne bi u svoj motor sipao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1260 Napisano Mart 28, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Satelis je napisao: Motul je izgubio moje poverenje iz vise razloga, da ne iznosim. Sa Eneosom nema greske, da imam neku sumnju ne bi u svoj motor sipao. Hvala za odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15805 Napisano Mart 29, 2021 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano April 5, 2021 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc, nadam se da pitam u pravoj temi. Letos mi motor pao sa copave, ona se savila i kljunom probusila poklobac cvt-a. Onaj crni zadnji na kome je natpis Honda. Znate li nekoga ko to ima da proda ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko06 21 Napisano April 5, 2021 U prolazu, 23 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan To ce ti svaki plasticar odraditi, a ako vec oces drugi motoklinika bg... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko06 21 Napisano April 30, 2021 U prolazu, 23 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, zna li ko ima li gdje da se kupi J. Costa variator za silvera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 30, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima možda Radoš sa Čukarice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoSW 5 Napisano Maj 27, 2021 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo novitet jest da galami i puca ali eto malo da se proba i to skinut db ali vratice se.. Bilo je prepravki i jos ce biti treba malo da ga skratim... Sve u svemu zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15805 Napisano Jul 2, 2021 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Brza kupovina, neizdrz, svez iz uvoza Prednja guma, diskovi, plocice, svecice, antifriz, tresenje kormana.... sredice se sve al nije to poenta, poenta je da treba dobro voditi racuna sta se kupuje jer je ovaj SW bas loseg stanja, nazalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2570 Napisano Jul 3, 2021 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima samo 27.000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Jul 3, 2021 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kako ko, ja sam naketeo na odlican primerak ali lepa je i cena bila. Tako da netreba se zaletati. Motora ima samo treba strpljiv biti i cekati da naleti dobar primerak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15805 Napisano Jul 3, 2021 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, MaxiS je napisao: Ima samo 27.000 km Kao i svaki iz uvoza....... 25-35K Uradjen servis, redovno odrzavan, bez ulaganja, nov*nov*nov* i td 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jul 3, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ja bio lud pa kupio motor od prvog vlasnika sa 86.500km Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branislav95 5 Napisano Jul 13, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda Silver wing 600; Honda cbf 600; bmw r 1200 r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, evo jos jednog silvera. Upravo kupljen. 600 kubika, 2002. Valjalo bi kad bi ga Darko sredio Komentari? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Jul 17, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Немој се изненадити са потрошњом 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branislav95 5 Napisano Jul 17, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda Silver wing 600; Honda cbf 600; bmw r 1200 r Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam sve sto ste pisali za ovaj model. Ali sam je uzeo za 1.750e. Odgovarala mi je cena. Mislim da se dobija mnogo za ovaj novac. Mana potrosnja. I to jedina za sad. Kontaktiran je i Darko da je odradi konpletno. A potrosnju cu proveriri od cepa do cepa pa javljam i to samo cist lokal. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11037 Napisano Jul 17, 2021 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Simpaticna cena,u kakvom je stanju?Koliko je registracija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branislav95 5 Napisano Jul 17, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda Silver wing 600; Honda cbf 600; bmw r 1200 r Prijavi odgovor kao problematičan Moja je registrovana jos dva i po meseca, ne znam tacno za registraciju, mislim da je oko 22-23 hiljade dinara. Stanje iskreno ne znam. Ono sta sam ja primetio, ide odlicno, lepo radi, lepo pali, koci bas dobro. Trese mi se korman kada pustim ruke, ali se moze voziti sa jednim prstom. Gume su lose. Prednja je stara 3 godine al kao da je presla milion. Zadnja proslogodisnja ne znam sta da mislim. Plastike dobre ima par ogrebotina, jedna dve zabice su pukle. Vozio sam i bevely 2006to , 250 karburator, trosio je 6 u gradu, tako da ako honda bude trosila 8 bicu zadovoljan. Jer su nebo i zemlja po svemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jul 17, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo maaaalo kad opustiš ruku na gasu lagano ode na 7.5-8. Otvoren put, preko 100kmh takođe nemoj da se iznenadiš potrošnjom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branislav95 5 Napisano Jul 17, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda Silver wing 600; Honda cbf 600; bmw r 1200 r Prijavi odgovor kao problematičan Napisacu tacan podatak o potosnji od cepa do cepa. I ja sam znatizeljan. Doterao sam je iz Paracina do Cacka 150 km sipao 1.500 din i nije sve potrosila. Sto je meni bilo okej. Ima li jos neko sa foruma da i dalje vozi silvera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branislav95 5 Napisano Jul 17, 2021 U prolazu, 10 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda Silver wing 600; Honda cbf 600; bmw r 1200 r Prijavi odgovor kao problematičan U tih 150 km imalo je malo po gradu. Na auto putu konstantna brzina 130. Probao je do 170kmh, mogla je jos ali nisam hteo vise. U tom momentu nasmejah se sam sebi u bradu. Magistrala od 80 do 120kmh. Ono sto mi se nije svidelo na auto putu, su udari vetra tacno u kacigu. Ubrzanja su mi fascinantna, od 80 do 120; 120-150. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-nis 3 Napisano Jul 17, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je neki prosek 7l/100km kombinovano (grad/lokal, bez auto puta). Isto je u pitanju SW 600Sent from my SM-G965F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...