Mrme 0 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moram da se pohvalim,kupio sam zeca danas,tj.veceras posto ceo dan traju pregovori,lik iz Cacka ja iz Subotice al smo se dogovorili,nasao sam coveka u Cacku koji mu je dao kaparu i u petak idem po njega.Znaci lud sam vec,necu moci da spavam dva dana.Morao sam ovo da podelim sa vama,brze ce mi proci vreme do petka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Avgust 14, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam... A, sad da častiš... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Avgust 14, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, cim stigne slikaj i postavljaj slike!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Avgust 14, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam... A, sad da častiš... ;D ;D ;D Cestitam, cim stigne slikaj i postavljaj slike!!! Smeško Ma castim,dogovoreno,sutra je tu kod mene negde popodne pa cu okaciti i koju slicicu. Lik od kojeg sam pazario motor je toliko korektan bio, mislim da nisam mogao bolje da prodjem.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Avgust 14, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma je.o čašćavanje, nek' si ti zdrav i sretan sa zecom, pa da se sretnemo negdje ne putu, u prolazu... Za čašćavanje uvijek ima dobrovoljaca... ;D ;D ;D Nek' je on tebi sa srećom i da dugo i sretno budete u ljubavi... Uživaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Castore druze, mislim da ces mi trebati... Izgleda da nista od mene sto se Zeca tice, vrlo moguce da uzimam novi FZ6 Fazer S2... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ti to mene podjebavaš?! A!? ;D ;D ;D Što bi vi Crnogorci rekli: A no, jadan, reči što ti treba, pa da se pomognemo! Valja se... ;D ;D ;D Viči šta te muči... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Avgust 16, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo drugari malo vesti sto se tice Z750 za 2009u godinu nisam hteo da secem mail pa rekoh da ceo prenesem valjda nije problem " "Postovani Milane Izvinjavam se na kasnjenju..ali sezona je godisnjih odmora..i evo konacno opet pocinjemo sa radom Cena Z750 abs za 2009 za sada je nepromenjena 6800 Pocela je prodaja modela 2009 ali ja jos uvek nisam videla uzivo nove modele.. Slovenci su javili da zeleni izgleda fantasticno..jer je radjen u 2 boje Plava je malo cudna ,mislim da je mnogo svetla a crna je ista Toliko od nas Veliki pozdrav" Sto znaci da vec moze da se poruci cena ista a boja kao sto se i sa slika moze videti fenomenalna ) Trazio sam im i cenovnik dodatne opreme ali to nisam dobio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 17, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam druze mrme na kupovini motora neka te dugo dugo sluzi i da predjes sto vise kolometara nek je sa srecom,nadam se da ce mo imati zasjednicki voznji kako bo to bilo lepo kada se dva zeca zajedno vozaju stanu i parkiraju .nadam se da ce mo se videti 31avgusta u subotici jer cu onda kroz nju prolaziti kada budem isao u horgos da gledam trke pa mozemo zajedno ako ne ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Avgust 18, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam druze mrme na kupovini motora neka te dugo dugo sluzi i da predjes sto vise kolometara nek je sa srecom,nadam se da ce mo imati zasjednicki voznji kako bo to bilo lepo kada se dva zeca zajedno vozaju stanu i parkiraju .nadam se da ce mo se videti 31avgusta u subotici jer cu onda kroz nju prolaziti kada budem isao u horgos da gledam trke pa mozemo zajedno ako ne ranije Hvala na cestitkama,vidimo se naravno 31.,javicu ti na pp tel.pa ces pustiti sms,a mozemo i ranije dogovoriti neku voznju.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan danas bio na drugom servisu na 6000km promenjeno ulje, filter za ulje,dotegnut lanac i podmazan,doduvane gume,nastelovano kvacilo,nastelovan gas,namesten na tvrdje zadnji amortizer platio 8600dinara. ako nekoga interesuje plavi zekan sa abs plave boje neka poseti culeta platis i odma vozis!!!!!! hmhm nesto mi poznat ovaj lik :D ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Avgust 29, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Najzajebaniji Ze do sada. Posjeduje ga moj rodjak, presao nesto oko 3.500km, star 3 mjeseca, neki americki GNG izduv, bolesno se cuje, mislim da ne zadovoljava ni EURO -3 standard. Po mom ukusu, mnogo dobro sredjen. Karbonski poklopac sjedista suvozaca, ralica, zastita lanca i zadnje gume, neki jebeni smigavci i td. itd. Cijena, 6000e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Avgust 29, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu... Pa ovo je bolesno... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 29, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan gde je kupio ralicu ili ti spojler taj na grana i blatobran posto to planiram da mu stavim preko zime ako moze neko kontak sajt na kome mogu da pogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Avgust 29, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu... Pa ovo je bolesno... ;D ;D ;D Zbilja je dobar, bolesno je nabildovan... A ovaj izduv, kad prodjes parkingom sa 4-5k obrtaja, popale se svi alarmi na autima ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Avgust 29, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan gde je kupio ralicu ili ti spojler taj na grana i blatobran posto to planiram da mu stavim preko zime ako moze neko kontak sajt na kome mogu da pogledam Drug moj, imas sve na louisovom sajtu. Idi na www.louis.de i nacicies ralicu (190e), blatobran (130e), nosac tablice, poklopac sedista (100e)... BTW, JAKO dobro izgleda motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djetk0 0 Napisano Avgust 29, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Najzajebaniji Ze do sada. Posjeduje ga moj rodjak, presao nesto oko 3.500km, star 3 mjeseca, neki americki GNG izduv, bolesno se cuje, mislim da ne zadovoljava ni EURO -3 standard. Po mom ukusu, mnogo dobro sredjen. Karbonski poklopac sjedista suvozaca, ralica, zastita lanca i zadnje gume, neki jebeni smigavci i td. itd. Cijena, 6000e. pa ovo je Rasov z750 ? sigurno najljepsi ovamo u cg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Avgust 29, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan danas bio na drugom servisu na 6000km promenjeno ulje, filter za ulje,dotegnut lanac i podmazan,doduvane gume,nastelovano kvacilo,nastelovan gas,namesten na tvrdje zadnji amortizer platio 8600dinara. ako nekoga interesuje plavi zekan sa abs plave boje neka poseti culeta platis i odma vozis!!!!!! hmhm nesto mi poznat ovaj lik :D ;) Poz,dobra slika nema sta.Vidimo se u nedelju u Horgosu na trkama,pogledacu ti sutra za narandzaste trakice ako imaju,pa cu ti uzeti da ga malo ukrasis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Avgust 30, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, Rasov je! Stvarno je sredjen maximalno! Dogovaramo sjutra neku voznju do Durmitora, pa ako si iz Podgorice, mozes nam se pridruziti. Krecemo ujutru, oko 8-9. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 30, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam juce jednog zeca 750-icu. Izgleda stvarno prelepo ali je mali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 31, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan gde je kupio ralicu ili ti spojler taj na grana i blatobran posto to planiram da mu stavim preko zime ako moze neko kontak sajt na kome mogu da pogledam Drug moj, imas sve na louisovom sajtu. Idi na www.louis.de i nacicies ralicu (190e), blatobran (130e), nosac tablice, poklopac sedista (100e)... BTW, JAKO dobro izgleda motor. znam ,ali mi se ta ralica iz louisa nimalo nesvidja,a blatobran cu iz louisa kupiti samo je pitanje dana kada ce da stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 12, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zlatko jesi li nasao crash protektore za tvoj motor? Idi na bikepics.com,tamo su neki likovi stavili slike svojih kawi i neke imaju protektore tako da sam ubedjen da mozes naci i ti slicne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo novog Zeke,i to u najlepsoj boji za 2009.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan malo sam ponovio svog zecica sa novim retrovizorima koji u sebi imaju integrisan zmigavac od led dioda,koje mi je inace montirao nas poznati forumski elektricar .koji nije majstor vec doktor za elektroniku nas ''joska'',koji je moram ponoviti jos jedanput odlican majstor. uvek raspoilozen da ti objasni,uradi i pomogne na najlaksi i najbolji nacin,hvala mu za sve!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan malo sam ponovio svog zecica sa novim retrovizorima koji u sebi imaju integrisan zmigavac od led dioda,koje mi je inace montirao nas poznati forumski elektricar .koji nije majstor vec doktor za elektroniku nas ''joska'',koji je moram ponoviti jos jedanput odlican majstor. uvek raspoilozen da ti objasni,uradi i pomogne na najlaksi i najbolji nacin,hvala mu za sve!!! Odlicno izgleda,odmah cupaj one fabricke vise ti nece trebati.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...