Jump to content

Moto Zajednica

sve o kawi z750

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2009

Ljudi moram da se pohvalim,kupio sam zeca danas,tj.veceras posto ceo dan traju pregovori,lik iz Cacka ja iz Subotice al smo se dogovorili,nasao sam coveka u Cacku koji mu je dao kaparu i u petak idem po njega.Znaci lud sam vec,necu moci da spavam dva dana.Morao sam ovo da podelim sa vama,brze ce mi proci vreme do petka.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Čestitam... A, sad da častiš... ;D ;D ;D

Cestitam, cim stigne slikaj i postavljaj slike!!! Smeško

Ma castim,dogovoreno,sutra je tu kod mene negde popodne pa cu okaciti i koju slicicu. Lik od kojeg sam pazario motor je toliko korektan bio, mislim da nisam mogao bolje da prodjem.Poz

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Ma je.o čašćavanje, nek' si ti zdrav i sretan sa zecom, pa da se sretnemo negdje ne putu, u prolazu... Za čašćavanje uvijek ima dobrovoljaca... ;D ;D ;D

Nek' je on tebi sa srećom i da dugo i sretno budete u ljubavi... ;)

Uživaj...

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Ti to mene podjebavaš?! A!? ;D ;D ;D

Što bi vi Crnogorci rekli: A no, jadan, reči što ti treba, pa da se pomognemo! Valja se... ;D ;D ;D

Viči šta te muči... ;) ;)

• Svrati ponekad, 150 postova

Evo drugari malo vesti sto se tice Z750 za 2009u godinu nisam hteo da secem mail pa rekoh da ceo prenesem valjda nije problem :)"

"Postovani Milane

Izvinjavam se na kasnjenju..ali sezona je godisnjih odmora..i evo konacno opet pocinjemo sa radom

Cena Z750 abs za 2009 za sada je nepromenjena 6800

Pocela je prodaja modela 2009 ali ja jos uvek nisam videla uzivo nove modele..

Slovenci su javili da zeleni izgleda fantasticno..jer je radjen u 2 boje

Plava je malo cudna ,mislim da je mnogo svetla a crna je ista

Toliko od nas

Veliki pozdrav"

Sto znaci da vec moze da se poruci cena ista a boja kao sto se i sa slika moze videti fenomenalna ;))

Trazio sam im i cenovnik dodatne opreme ali to nisam dobio :)

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

cestitam druze mrme na kupovini motora neka te dugo dugo sluzi i da predjes sto vise kolometara nek je sa srecom,nadam se da ce mo imati zasjednicki voznji kako bo to bilo lepo kada se dva zeca zajedno vozaju stanu i parkiraju .nadam se da ce mo se videti 31avgusta u subotici jer cu onda kroz nju prolaziti kada budem isao u horgos da gledam trke pa mozemo zajedno ako ne ranije

cestitam druze mrme na kupovini motora neka te dugo dugo sluzi i da predjes sto vise kolometara nek je sa srecom,nadam se da ce mo imati zasjednicki voznji kako bo to bilo lepo kada se dva zeca zajedno vozaju stanu i parkiraju .nadam se da ce mo se videti 31avgusta u subotici jer cu onda kroz nju prolaziti kada budem isao u horgos da gledam trke pa mozemo zajedno ako ne ranije

Hvala na cestitkama,vidimo se naravno 31.,javicu ti na pp tel.pa ces pustiti sms,a mozemo i ranije dogovoriti neku voznju.Poz

danas bio na drugom servisu na 6000km promenjeno ulje, filter za ulje,dotegnut lanac i podmazan,doduvane gume,nastelovano kvacilo,nastelovan gas,namesten na tvrdje zadnji amortizer platio 8600dinara.

ako nekoga interesuje plavi zekan sa abs plave boje neka poseti culeta platis i odma vozis!!!!!!

hmhm nesto mi poznat ovaj lik :D :D :D;) ;)kap-DSC064.jpg

• Svrati ponekad, 343 postova

Najzajebaniji Ze do sada. Posjeduje ga moj rodjak, presao nesto oko 3.500km, star 3 mjeseca, neki americki GNG izduv, bolesno se cuje, mislim da ne zadovoljava ni EURO -3 standard.

Po mom ukusu, mnogo dobro sredjen. Karbonski poklopac sjedista suvozaca, ralica, zastita lanca i zadnje gume, neki jebeni smigavci i td. itd.

Cijena, 6000e.

zajebaniZLarge.jpg

gde je kupio ralicu ili ti spojler taj na grana i blatobran posto to planiram da mu stavim preko zime ako moze neko kontak sajt na kome mogu da pogledam

• Svrati ponekad, 343 postova

Auuuu... Pa ovo je bolesno... ;D ;D ;D

Zbilja je dobar, bolesno je nabildovan...

A ovaj izduv, kad prodjes parkingom sa 4-5k obrtaja, popale se svi alarmi na autima ...  ;D

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

gde je kupio ralicu ili ti spojler taj na grana i blatobran posto to planiram da mu stavim preko zime ako moze neko kontak sajt na kome mogu da pogledam

Drug moj, imas sve na louisovom sajtu. Idi na www.louis.de i nacicies ralicu (190e), blatobran (130e), nosac tablice, poklopac sedista (100e)...

BTW, JAKO dobro izgleda motor.

• U prolazu, 19 postova

Najzajebaniji Ze do sada. Posjeduje ga moj rodjak, presao nesto oko 3.500km, star 3 mjeseca, neki americki GNG izduv, bolesno se cuje, mislim da ne zadovoljava ni EURO -3 standard.

Po mom ukusu, mnogo dobro sredjen. Karbonski poklopac sjedista suvozaca, ralica, zastita lanca i zadnje gume, neki jebeni smigavci i td. itd.

Cijena, 6000e.

zajebaniZLarge.jpg

pa ovo je Rasov z750  ? :)

sigurno najljepsi ovamo u cg...

danas bio na drugom servisu na 6000km promenjeno ulje, filter za ulje,dotegnut lanac i podmazan,doduvane gume,nastelovano kvacilo,nastelovan gas,namesten na tvrdje zadnji amortizer platio 8600dinara.

ako nekoga interesuje plavi zekan sa abs plave boje neka poseti culeta platis i odma vozis!!!!!!

hmhm nesto mi poznat ovaj lik :D :D :D;) ;)kap-DSC064.jpg

Poz,dobra slika nema sta.Vidimo se u nedelju u Horgosu na trkama,pogledacu ti sutra za narandzaste trakice ako imaju,pa cu ti uzeti da ga malo ukrasis.

Drug moj, imas sve na louisovom sajtu. Idi na www.louis.de i nacicies ralicu (190e), blatobran (130e), nosac tablice, poklopac sedista (100e)...

BTW, JAKO dobro izgleda motor.

znam ,ali mi se ta ralica iz louisa nimalo nesvidja,a blatobran cu iz louisa kupiti samo je pitanje dana kada ce da stigne

• Zainteresovan, 875 postova

Zlatko jesi li nasao crash protektore za tvoj motor? Idi na bikepics.com,tamo su neki likovi stavili slike svojih kawi  i neke imaju protektore tako da sam ubedjen da mozes naci i ti slicne.

malo sam ponovio svog zecica sa novim retrovizorima koji u sebi imaju integrisan zmigavac od led dioda,koje mi je inace montirao nas poznati forumski elektricar .koji nije majstor vec doktor za elektroniku nas ''joska'',koji je moram ponoviti jos jedanput odlican majstor. uvek raspoilozen da ti objasni,uradi i pomogne na najlaksi i najbolji nacin,hvala mu za sve!!!

post-595-128790101739_thumb.jpg

post-595-12879010175018_thumb.jpg

post-595-12879010178319_thumb.jpg

post-595-12879010178966_thumb.jpg

post-595-12879010179497_thumb.jpg

malo sam ponovio svog zecica sa novim retrovizorima koji u sebi imaju integrisan zmigavac od led dioda,koje mi je inace montirao nas poznati forumski elektricar .koji nije majstor vec doktor za elektroniku nas ''joska'',koji je moram ponoviti jos jedanput odlican majstor. uvek raspoilozen da ti objasni,uradi i pomogne na najlaksi i najbolji nacin,hvala mu za sve!!!

Odlicno izgleda,odmah cupaj one fabricke vise ti nece trebati.Poz

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja