dimac 987 40 Napisano Avgust 8, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nedo bog nikom... ;D Pricao mi je drug za ovo ali nisam gledao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Nedo bog nikom... ;D Pricao mi je drug za ovo ali nisam gledao... Stvarno nedo Bog nikom,novog gixxera 1000 covek s.ebo na izlasku iz radnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Odosmo totalno u off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Avgust 9, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vas ja izvedem na pravi put Probao sam jednog Zekonju, 2007g, od drugara iz Budve. Znaci, obzirom da sam imao full opremu, otisao sam do kraja parkinga i nazad, a najvise me je zanimalo kako mi motor "stoji". Evo slika pa pogledajte, mada se bojim da sam malo preveliki za Zekonju Sto ga ne napravise samo malo veceg... :'( Evo fotkice: Sta kazete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Avgust 9, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Avgust 10, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vas ja izvedem na pravi put Probao sam jednog Zekonju, 2007g, od drugara iz Budve. Znaci, obzirom da sam imao full opremu, otisao sam do kraja parkinga i nazad, a najvise me je zanimalo kako mi motor "stoji". Evo slika pa pogledajte, mada se bojim da sam malo preveliki za Zekonju Sto ga ne napravise samo malo veceg... :'( Kupis onda onda malo veceg zeca,onog od 1000 i resen problem .Stvarno kolko si visok,izgleda malo sitno taj motor ispod tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 10, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan bas steta sto ga nis kupio ali mozda je i bolje otkud znas sta mu je onaj radio motor izgleda kao nov a iz njega tri meseca nomstop pucano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Avgust 10, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan bas steta sto ga nis kupio ali mozda je i bolje otkud znas sta mu je onaj radio motor izgleda kao nov a iz njega tri meseca nomstop pucano Jedva sam cekao vikend pa da odem po njega,al nema veze,sad sam se vec malo ohladio,pa cekam prolece pa cu uzmem novog.Kako tebe tvoj slusa,negde sam na nekom drugom forumu procitao da ti je pao sa nogare,nadam se da nije bilo puno stete,uspeo si to da resis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Avgust 11, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vas ja izvedem na pravi put Probao sam jednog Zekonju, 2007g, od drugara iz Budve. Znaci, obzirom da sam imao full opremu, otisao sam do kraja parkinga i nazad, a najvise me je zanimalo kako mi motor "stoji". Evo slika pa pogledajte, mada se bojim da sam malo preveliki za Zekonju Sto ga ne napravise samo malo veceg... :'( Kupis onda onda malo veceg zeca,onog od 1000 i resen problem .Stvarno kolko si visok,izgleda malo sitno taj motor ispod tebe? Za pare koje bih dao za Z1000, radije bih trazio nesto drugo, tj. fz1s!!! (kolega koji me ne primio za ovaj motor, pa zadavicu gaaa!) Sve sto vozim, je samo prolazno dok se se ne nadje FZ1S, stvarno mi je taj motor... brrr, prva liga, i nesto sto bi se poklopilo sa mojom koncepcijom, totalno. Inace, visok sam 187cm, i imam poduze noge... Sinoc sam pogledao ovog Zeca sa ulubljenim rezervoarom. Ima ogrebotine sa obije strane, koje su duboke, tj. dublja je duboka nekih 0.5-1cm. Na drugoj strani, onako, malo zacesano. Ima jos nekih ogrebotina, jedna vezna plastika na masini, plastike oklopa, i malo deklo na desnoj strani. Sve su to ogrebotine, ali opet, ne znam sta da radim. Sta mislite. Motor je star 2 mjeseca, presao 4000km. Nov je 6500e plus 300e registracija. Ovaj ga je prvo nudio za 6000e, sinoc mi rece, 5800e. Inace, lik koji ga je dovezao sinoc da ga vidim, pazite ovo: sorts, majica, bez kacige, BOS! i pripit! I veli, familija mi je navalila da maknem, napijem se uvece, pa cu se slomiti nedje... hahah! Sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Avgust 11, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam pogledao ovog Zeca sa ulubljenim rezervoarom. Ima ogrebotine sa obije strane, koje su duboke, tj. dublja je duboka nekih 0.5-1cm. Na drugoj strani, onako, malo zacesano. Ima jos nekih ogrebotina, jedna vezna plastika na masini, plastike oklopa, i malo deklo na desnoj strani. Sve su to ogrebotine, ali opet, ne znam sta da radim. Sta mislite. Motor je star 2 mjeseca, presao 4000km. Nov je 6500e plus 300e registracija. Ovaj ga je prvo nudio za 6000e, sinoc mi rece, 5800e. Inace, lik koji ga je dovezao sinoc da ga vidim, pazite ovo: sorts, majica, bez kacige, BOS! i pripit! I veli, familija mi je navalila da maknem, napijem se uvece, pa cu se slomiti nedje... hahah! Ako mu je vlasnik takav,ko zna kako je taj motor razradjen.Trebao si napraviti neku fotku pa staviti da pogledamo,al nije malo 5800 eur-a, ja sam gledao crnog za 6000 ,kasko osiguran,slajderi,registrovan,uradjen prvi servis,nigde ogreban,kao nov 3000 km u njemu.Ja licno nikad ne bih dao toliko para za razbijen motor.Razmisli ti jos malo,pa nije to mala lova,za 6000 eur-a mora biti zekonja i u boljem stanju.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Avgust 11, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Razmislih i ja malo.... Z u takvom stanju, 5800e (dao bi ga on i za manje, osjecam) a novi FZ6 S2, u salonu na akciji 6400e, FZ6N 6070!!! Inace, Z bih kupio da malo vozim i prodam, mozda sezonu sledecu, a fazer mi je bas... bas.. po mjeri! Velicinom, snagom, upotrebljivoscu, sto Z nije, zbog vjetra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Avgust 11, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi koliko bi odoka kostao z750 ovaj noviji model, 2007 godiste, bez absa, da je presao neku simbolicnu cifru i da je u ''kao nov'' stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Avgust 11, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan evo dva brata zajedno juse slikano u njegosevu na moto susretu jedan srbin a jedan nemac ovaj crni ima bele zmigavce, i isti su kao fabricki samo bele boje, jel ima da se zameni samo ta plastika ili mora ceo novi zmigavac da se menja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Avgust 11, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan nemoj za 5800 ko zna kako je razradjivan,mada to uopste ne mora da znaci ista,moze biti da je fino gazen a ipak da traje i traje. jedan primjer iz auto industrije, dobili smo sluzbena auta clio 1.2 na pitanje kad je servis i kako da se pazi,samo je receno: 'servis svakih 15000km a nemoj preko 3-4k obrtaja dok je HLADAN, kad se ugije slobodno!!!! ' -to je sve... ako ti ga da jeftinije ok,ali da uracunas i ti kad ga budes prodavao da ga moras srediti... ali opet imas fz6n koji je jeftin,uslovno receno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Avgust 11, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ako je ovaj 2 meseca star oko 6000 onda godinu dana star nije preko 5700? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Avgust 11, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ako je ovaj 2 meseca star oko 6000 onda godinu dana star nije preko 5700? Tako nekako,ima jedan u oglasu zeleni presao 3000 km,2007 trazi za njega 5700. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Avgust 11, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan evo dva brata zajedno juse slikano u njegosevu na moto susretu jedan srbin a jedan nemac ovaj crni ima bele zmigavce, i isti su kao fabricki samo bele boje, jel ima da se zameni samo ta plastika ili mora ceo novi zmigavac da se menja? Mislim da moras menjati ceo novi zmigavac,al imas i onih led zmigavaca jos bolje izgledaju i manji su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Avgust 11, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Link, link, link gde?? ja nemogu da nadjem (mislim za ovaj u oglasu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 11, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan moze da se promene samo ataklo ali to nemas gde kupiti. kawasaki ne prodaje samo staklo vec ceo zmigavac inace to su zmigavci sa modela z1000 drug je doplatio nesto da mu na motor montiraju zmigavce sa z1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 11, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan bas steta sto ga nis kupio ali mozda je i bolje otkud znas sta mu je onaj radio motor izgleda kao nov a iz njega tri meseca nomstop pucano Jedva sam cekao vikend pa da odem po njega,al nema veze,sad sam se vec malo ohladio,pa cekam prolece pa cu uzmem novog.Kako tebe tvoj slusa,negde sam na nekom drugom forumu procitao da ti je pao sa nogare,nadam se da nije bilo puno stete,uspeo si to da resis? sa motorom sam przadovoljan nemogu opisati koliko ,motor mi je prosao sa nekoliko ogrebotina na ramu kod masine to ce mo zafarbati nece se ni videti i ogrebana mi je ona plastika na hladnjaku na nju sam stavio nalepnicu i nevidise,a na zimu cu samo uzeti tu novu plastiku koja kosta 114e kada budem uzimao dodatnu opremu za njega.inace presao sam 5100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 11, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ako je ovaj 2 meseca star oko 6000 onda godinu dana star nije preko 5700? Tako nekako,ima jedan u oglasu zeleni presao 3000 km,2007 trazi za njega 5700. ima u beograckim oglasima z750crn bez abs 2007 presao 8000km cena fiksna 5500e ali je to bilo pre dve tri nedelje jedan drug tu iz sela hteo da kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Link, link, link gde?? ja nemogu da nadjem (mislim za ovaj u oglasu) http://www.sajt_moto_berze/ponuda.php?id=16923&trazi=1&ur=1&model=60&cena=5&m=Kawasaki-Z-750 Evo to je taj,ja zvao lik je bio na Zlatiboru,nije bio prodat.Samo stavi umesto sajt_moto_berze moto - berza . com i onda ce ti raditi,ne znam zasto ovo prebaci ovako kad stavim link.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan bas steta sto ga nis kupio ali mozda je i bolje otkud znas sta mu je onaj radio motor izgleda kao nov a iz njega tri meseca nomstop pucano Jedva sam cekao vikend pa da odem po njega,al nema veze,sad sam se vec malo ohladio,pa cekam prolece pa cu uzmem novog.Kako tebe tvoj slusa,negde sam na nekom drugom forumu procitao da ti je pao sa nogare,nadam se da nije bilo puno stete,uspeo si to da resis? sa motorom sam przadovoljan nemogu opisati koliko ,motor mi je prosao sa nekoliko ogrebotina na ramu kod masine to ce mo zafarbati nece se ni videti i ogrebana mi je ona plastika na hladnjaku na nju sam stavio nalepnicu i nevidise,a na zimu cu samo uzeti tu novu plastiku koja kosta 114e kada budem uzimao dodatnu opremu za njega.inace presao sam 5100km Znaci jos malo pa na drugi servis,inace jel znas cene servisa,kolko ti je bio prvi i kako se krecu ovi sledeci.Na koliko km mu je veliki servis i koliko je para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ako je ovaj 2 meseca star oko 6000 onda godinu dana star nije preko 5700? Tako nekako,ima jedan u oglasu zeleni presao 3000 km,2007 trazi za njega 5700. ima u beograckim oglasima z750crn bez abs 2007 presao 8000km cena fiksna 5500e ali je to bilo pre dve tri nedelje jedan drug tu iz sela hteo da kupi Ajd stavi broj telefona pa da cimnem ako nije prodat.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 12, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan prvi servis je na 1000km tu ti menjaju ulje i filter za ulje cena 8000dinara ,drugi je na 6000km tu ti takodje menjaju ulje i filter za ulje cena takodje 8000dinara ako nije poskupilo .sledeci servis na 12000km e tu ti ide takodje kao na prva dva plus stelovanje ventila i menjanje antifriza e to ce biti skuplje,a ovo za oglase moras kupiti novosti oglase pa videti broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...