Guest Cubric Napisano Jun 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Boja je kao na kawi u moto GP-u, meni se bas svidja. A izduv jeste katastrofa. ne znnam, nešto ne bih rekao da je ista boja. meni se ovo presijavanje ne sviđa, nekako mi deluje jeftino i kineski, moj ukus nisu pogodili. Cini mi se da su oni sto sad voze West i RdP metalik zeleni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 29, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da su oni sto sad voze West i RdP metalik zeleni. moguće, ovo je slika sa zimskih testova čini mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 8, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 8, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Zeleni ZED mi izgleda BAŠ VANZEMALJSKI!!! Dizajn čista devetka!!! (samo Italijani ;D imaju 10) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 10, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan stigao je jedan u novi sad u crnoj boji bez abs fenomenalan je sam sto ga svaki dan treba brisati svaka dlacica se vidim na njemu dali vam se svidja tedst zea to su ga hrvati testirali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Jul 29, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno je zeleni najljepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Jul 29, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Tu je bio i crni, ali jednostavno je ostao nezapazen pored zelenog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Jul 29, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan No, osjecam da ce toliko da se namnoze da ce postati uobicajena slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 30, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan o daklesi ja idem po svim susretima u vojvodini i nisam mogao da vidim ga u zelenoj boji .Planiram da ga kupim i to u zelenoj boji ,na hrvackom sajtu sam nasao da ga za sedecu godinu nece biti u zelenoj boji vec u crnoj,narandzastoj sigurno a za sivu se nezna da li ce ga zameniti sa plavom bojom gde ga moze videti u zelenoj boji video sam u crnoj i sivoj uzivo moram otici u novi sad kod culeta u septembru pa da ga pitam dali mogu naruciti u zelenoj pa nije vazno kada cu ga dobiti ali samo da bude u zelenoj .Eno u hrvackoj ima nekoliko zeleni na prodaju malo im se stisala potraznj ali kako sam cuo da kada kod njih kupimo oni nevracaju porez na granici pa moras da platis i nas i njihov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Jul 31, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan o daklesi ja idem po svim susretima u vojvodini i nisam mogao da vidim ga u zelenoj boji .Planiram da ga kupim i to u zelenoj boji ,na hrvackom sajtu sam nasao da ga za sedecu godinu nece biti u zelenoj boji vec u crnoj,narandzastoj sigurno a za sivu se nezna da li ce ga zameniti sa plavom bojom gde ga moze videti u zelenoj boji video sam u crnoj i sivoj uzivo moram otici u novi sad kod culeta u septembru pa da ga pitam dali mogu naruciti u zelenoj pa nije vazno kada cu ga dobiti ali samo da bude u zelenoj .Eno u hrvackoj ima nekoliko zeleni na prodaju malo im se stisala potraznj ali kako sam cuo da kada kod njih kupimo oni nevracaju porez na granici pa moras da platis i nas i njihov. Ja sam video jednog zelonog na ulici u BG, a nov u zelenoj boji imas kod Petosevica Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 10, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan sve uvoznike sam zva i kod svakih isti odgovor platis 20% OD UKUPNE CENE I DOBIJE3S U FEBRUARU ILI MARTU ,A AKO NEKG ZANIMA IMA U MIMOTU NEKOLIKO SIVI ZECEVA BEZ ABS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Avgust 18, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Provozah to čudo, ide, koči, i sve tako... što se i očekuje od motocikla takvog tipa Nego, motorin nije nikako pravljen za mene. Naime sa desne strane motor je previše ,,izbačen'', a to znači da sam i opekao desno koljeno. Na fotki pokazujem ,,problematično'' mjesto. Interesatno, sa lijeve strane nema tih problema. U svakom slučaju, nije za dugonoge... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Avgust 18, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan o daklesi ja idem po svim susretima u vojvodini i nisam mogao da vidim ga u zelenoj boji .Planiram da ga kupim i to u zelenoj boji ,na hrvackom sajtu sam nasao da ga za sedecu godinu nece biti u zelenoj boji vec u crnoj,narandzastoj sigurno a za sivu se nezna da li ce ga zameniti sa plavom bojom gde ga moze videti u zelenoj boji video sam u crnoj i sivoj uzivo moram otici u novi sad kod culeta u septembru pa da ga pitam dali mogu naruciti u zelenoj pa nije vazno kada cu ga dobiti ali samo da bude u zelenoj .Eno u hrvackoj ima nekoliko zeleni na prodaju malo im se stisala potraznj ali kako sam cuo da kada kod njih kupimo oni nevracaju porez na granici pa moras da platis i nas i njihov. Budva je moj grad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 19, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slučaju, nije za dugonoge... [/ koliko si visok zanimame jer cu meni jako dugacke noge ali ga moram kupiti ili napisi koliko su ti dugacke noge da li ga dugonogi u opste nemogu voziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Avgust 19, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan sve uvoznike sam zva i kod svakih isti odgovor platis 20% OD UKUPNE CENE I DOBIJE3S U FEBRUARU ILI MARTU ,A AKO NEKG ZANIMA IMA U MIMOTU NEKOLIKO SIVI ZECEVA BEZ ABS Koji je br tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 19, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovo je njihova mail adresa : office@mimoto.co.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 21, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Provozah to čudo, ide, koči, i sve tako... što se i očekuje od motocikla takvog tipa Nego, motorin nije nikako pravljen za mene. Naime sa desne strane motor je previše ,,izbačen'', a to znači da sam i opekao desno koljeno. Na fotki pokazujem ,,problematično'' mjesto. Interesatno, sa lijeve strane nema tih problema. U svakom slučaju, nije za dugonoge... molim te napisi koliko si visok i izmeri nogu pa mi napisi visinu ja sam dosta visok mimali smo u pocetku teksta o visini nrsto za dva meseca trebam da ga uplatim dali ti u opste nebi mogao da ga vozis da je tvoj moilim te odgovori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Avgust 21, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Moje dimenzije :o Visok sam 191 cm, a duzina noge (desne, nju sam mjerio) od pete do prepone je 94 cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Avgust 21, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan kako si uspio da se opeces da mi je znat ??? bas cu da obratim paznju na taj detaljcic na novi model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 22, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ha ha ha, kolko ti dugačka noga? he he he... :D znam da su ozbiljne stvari u pitanju ali ja sam crko od smeha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 24, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan nije nimalo smesno muku mucim sto sam toliko visok ,duzina noge mi je ista da li ga sa ov akvom visinom mozemo voziti neznam sta da radim toliko sam se zalepio za taj motor da neprodje dan da ga ne spomenem i mislim kako ga vozim .Ako ga kupim zovem vas kod mene na rostilj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Avgust 28, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bezbrizan po tom pitanju jer me ,,skejtovi'' uopste ne zanimaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 12, 2007 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Predstavise ga i za 2008...ima li razlike??? A evo i 1000-ke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 12, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ima razlike, za 2008 moze i u plavoj boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 15, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan jos malo pa treba lik da dodje po kineza i u februaru sam mislio da uplatim novi z750 i to iskljucivo u zelenoj boji kad ono sam nedavno video da su izabacili nove boje i sada neznam sta da radim moram pitati uvoznike da li mogu da mi nadju zeleni da ima negde zaostao u nekoj prodavnici ,da li neko zn gde ima makar da se kupi polovan z u zelenoj boji sada mislim da bi u naslovu staviti 2007/2008.,koliko zec trosi procitao sam u xrvackom moto pulsu na uporednom testu z750,bandit,hornet,gsr zec je odneo pobedu ali ima tri mane to su mekani amortizeri tvrdo sediste i potrosnja od 8l ,kojom brzinom je vozen kada je potrosio 8l dali je to pri maksimalnoj ili nekoj srednjoj recimo 150km/h.Dvoumim se izmedju narandzaste i crne sta vi kazete ako nenadjem zeleni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...