Jump to content

Moto Zajednica

sve o kawi z750

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2009

Nego Motoras gde cemo sad na servis,otiso Sale?Ja ozbiljno razmisljam o odlasku kod Marinkovica u Cacak,jest da mi nije blizu,al cim grane prolecno sunce da napravim jedan izlet do Cacka i servisiram motor.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

Nego Motoras gde cemo sad na servis,otiso Sale?Ja ozbiljno razmisljam o odlasku kod Marinkovica u Cacak,jest da mi nije blizu,al cim grane prolecno sunce da napravim jedan izlet do Cacka i servisiram motor.

neznam stacu, ja jos do servisa imam da predjem 2000km,planiram da pocnem da se vozam sredinom aprila pa tek onda da napravim 2000km a dotle  ce se sale mozda vratiti,ako ne onda cu otici da vidim ko ga je zamenuo,a ako cule licno bude radio neznam sta cu

Ja imam skoro 13000 km na satu,tako da cim bude malo lepseg vremena,prvo idem na servis.Mislim da cu gotovo sigurno da ga teram za Cacak. Jesi skidao onaj zadnji nosac i zmigavce il to jos stoji?Ja nesto gledao kod Vinkovica u Hrvatskoj ima ralica i zadnji blatobran,a nije tako skupo,mozda malo da ga sredim za sezonu?

Ja imam skoro 13000 km na satu,tako da cim bude malo lepseg vremena,prvo idem na servis.Mislim da cu gotovo sigurno da ga teram za Cacak. Jesi skidao onaj zadnji nosac i zmigavce il to jos stoji?Ja nesto gledao kod Vinkovica u Hrvatskoj ima ralica i zadnji blatobran,a nije tako skupo,mozda malo da ga sredim za sezonu?

gledao i ja ali mi se bas nesto i nesvidja,a ralica moze jos i da prodje samo je meni problem zbog farbanja jer kod nas nepostoji ko ce je ofarbati u original boji.Sto se tice drzaca tablice jos uvek stoji,imam neku opciju da stavim ermah samo cekam da mi javi bera da li mi to moze doneti

promenuo sam naslov neka ova tema bude o svim modelima kawe z750 bez obzira na model i godiste.Sta kazete da li je naslov dobar ili drugacije da ga formulisemo ???

post-595-12879018697652_thumb.png

Pa neka ostane Z750,bez obzira na godiste,ima tu dosta clanova koji imaju zekonje starije od 2007.

vazi druze i ja mislim da je naj bolje da ostane samo z750,jer  ima forumasa koji imaju starije modele zeca kao i modele z750s,tako da sada ovde mozemo da napravimo sektu Z

Pa ima nas sad vec nekolicina,za pocetak bar malo da ozivimo ovu temu,u koju svaki mesec neko napise po jedan post.Palis li masinu,il je ne diras?Ja moju nisam palio od poslednje voznje i necu je ni dirati do pocetka sezone?Najavljuju toplije vreme za vikend pa mozda dodjem u iskusenje i malo da se provozam.

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Jedini motor koji sam kupio nov...1982 g. Z 750 L2.....ex....imao sam 18-19 god....neznam dali moze da se poredi kada sam ga dobio sa bilo cime kasnije u zivotu.......

Da ne zaboravim vozio sam ga i uzivao u njemu.....servisirao ga u ono vreme kod Kockice koji je tada bio na starom sajmistu.....sada mozda ova slika deluje smesno ali za ono vreme meni je bilo...... :o :o

post-220-12879018728215_thumb.jpg

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Ne postoji motor koji je sada u ovo vreme toliko dobar koliko je taj bio dobar u svoje vreme.

• Drug član, 3029 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Gde smesno, samo si ti malo.... se promenio :).

Motor je bio i ostao legenda, imao sam njegovog veceg brata, Z 1000J, satima sam sedeo i divio se skladnim linijama motora tog vremena. Cini mi se da je ta Kawa /Z serija/ bila nesto najlepse sto su ikada napravili. A sama masina, neunistiva, jaka, i danas brutalna.

Potpuno ti verujem, to je osecaj koji se ne moze porediti ni sa cim kasnije u zivotu.

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

E to je ono o cemu ja stalno pricam, jebem ti vreme u kom prolazi moja mladost. >:(

• krelac, 139 postova
  • Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600

Kad dođem i vidim slike ovih predrkanih zečeva,odmah mi se uči da očistim godinu u roku i cimam neku kintu da ga uzmem.

Opasan motor :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja