Jump to content

Moto Zajednica

problem sa power comanderom

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 258 postova
  • Motocikl: Kawasaki zx6r 2007

imam na hondi cbr 600 power comander i radio je savrseno do juce...motor mi je poceo da radi na tri pa na dva cilndra i da pravi dimnu zavezu iza sebe.gledao sam injektore sta rade i dve spoljna uopste nisu dobijala gorivo a unutracnje su pisale gorivo u cilindre.kad iskljucim power comander sve radi ok.da li neko ima predstavu sta mu se moglo desiti?  >:(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1452 postova
  • Motocikl: BMW S1000R

Ono što ti možeš da uradiš je da proveriš sve spojeve na konektorima da li su korektni bez oksida a pogotovo priključak TPS-a gde se ii savetuje da se stavi dielektrična mast jer ako taj signal nije u redu PC može da se pogubi.

Takođe što možeš da uradiš je da povežeš PC na laptop startuješ control panel i da vidiš da li se uređaj regularno vidi (serial number), probaj da mu sačuvaš mapu sa komandom Get map a posle istu i da spustiš sa Send map. Dodaj gas lagano(motor ugašen) i gledaj na laptopu da li Throttle ide prema 100%. Ako je sa oduzetim gasom skoro na nuli ili nila a kada daješ gas ide do 100% znači da je signal sa TPS-a korektan.

Sve ostalo ako bi radio je suva elektronika, moraš da otvaraš Power Commander.

• Svrati ponekad, 258 postova
  • Motocikl: Kawasaki zx6r 2007

Ono što ti možeš da uradiš je da proveriš sve spojeve na konektorima da li su korektni bez oksida a pogotovo priključak TPS-a gde se ii savetuje da se stavi dielektrična mast jer ako taj signal nije u redu PC može da se pogubi.

Takođe što možeš da uradiš je da povežeš PC na laptop startuješ control panel i da vidiš da li se uređaj regularno vidi (serial number), probaj da mu sačuvaš mapu sa komandom Get map a posle istu i da spustiš sa Send map. Dodaj gas lagano(motor ugašen) i gledaj na laptopu da li Throttle ide prema 100%. Ako je sa oduzetim gasom skoro na nuli ili nila a kada daješ gas ide do 100% znači da je signal sa TPS-a korektan.

Sve ostalo ako bi radio je suva elektronika, moraš da otvaraš Power Commander.

sve to sam vec probao  :( otvoricu ga pa cemo videti da li tamo ima nesto zanimljivo.Izgleda da cu voziti bez power comandera kako je sve krenulo  >:(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja