aslservis 93 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan imam na hondi cbr 600 power comander i radio je savrseno do juce...motor mi je poceo da radi na tri pa na dva cilndra i da pravi dimnu zavezu iza sebe.gledao sam injektore sta rade i dve spoljna uopste nisu dobijala gorivo a unutracnje su pisale gorivo u cilindre.kad iskljucim power comander sve radi ok.da li neko ima predstavu sta mu se moglo desiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 836 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1452 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ono što ti možeš da uradiš je da proveriš sve spojeve na konektorima da li su korektni bez oksida a pogotovo priključak TPS-a gde se ii savetuje da se stavi dielektrična mast jer ako taj signal nije u redu PC može da se pogubi. Takođe što možeš da uradiš je da povežeš PC na laptop startuješ control panel i da vidiš da li se uređaj regularno vidi (serial number), probaj da mu sačuvaš mapu sa komandom Get map a posle istu i da spustiš sa Send map. Dodaj gas lagano(motor ugašen) i gledaj na laptopu da li Throttle ide prema 100%. Ako je sa oduzetim gasom skoro na nuli ili nila a kada daješ gas ide do 100% znači da je signal sa TPS-a korektan. Sve ostalo ako bi radio je suva elektronika, moraš da otvaraš Power Commander. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ono što ti možeš da uradiš je da proveriš sve spojeve na konektorima da li su korektni bez oksida a pogotovo priključak TPS-a gde se ii savetuje da se stavi dielektrična mast jer ako taj signal nije u redu PC može da se pogubi. Takođe što možeš da uradiš je da povežeš PC na laptop startuješ control panel i da vidiš da li se uređaj regularno vidi (serial number), probaj da mu sačuvaš mapu sa komandom Get map a posle istu i da spustiš sa Send map. Dodaj gas lagano(motor ugašen) i gledaj na laptopu da li Throttle ide prema 100%. Ako je sa oduzetim gasom skoro na nuli ili nila a kada daješ gas ide do 100% znači da je signal sa TPS-a korektan. Sve ostalo ako bi radio je suva elektronika, moraš da otvaraš Power Commander. sve to sam vec probao otvoricu ga pa cemo videti da li tamo ima nesto zanimljivo.Izgleda da cu voziti bez power comandera kako je sve krenulo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...