Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 19, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ma pravi bobera li sa ovim tockovima... !!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan ma pravi bobera li sa ovim tockovima... !!! :D samo ako bude moglo necemo ih menjati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 19, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ma pravi bobera li sa ovim tockovima... !!! :D samo ako bude moglo necemo ih menjati toooooooo verujem da ce to biti odlican bober!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 29, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako nesto bih ja napravio od ovog http://www.cartoonextra.com/video/yNfHdWPJFoA/WD-izh-Americana.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 29, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan evo ga jos jedan bobber koji dosta lepo izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos neka fotka iz drugog ugla? Ovde se ne vidi bas najbolje kako je ispao projekat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 29, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan evo ga jos jedan bobber koji dosta lepo izgleda Odlican !!!!!!!!!! ovako odradi ovog sto si sad kupio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 29, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan evo ga jos jedan bobber koji dosta lepo izgleda Odlican !!!!!!!!!! ovako odradi ovog sto si sad kupio.. esi video ovog http://www.cartoonex...-Americana.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 29, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan ima jos ove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 29, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan evo ga jos jedan bobber koji dosta lepo izgleda Odlican !!!!!!!!!! ovako odradi ovog sto si sad kupio.. esi video ovog http://www.cartoonex...-Americana.html Jesam !! Mozes i ovakvog.. lakse je ... ma da mi i bolje izgleda nasprem ovog drugog... B) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 30, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Svedjani bas vole Ruske motore... Ural trike: Ural K-750 bobber(i) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Octobar 30, 2010 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ccccc odakle samo kopate ove slike daj malo i za mene neku ili bar sajtichhhh neki pa cu ja sam da trazim sta mi odgovara da vas ne bih smarao ovde. a ti bebac daboda ti poklonili svajs aparat od 1gw za bozic znas pa te u stitaru seljaci kleli kad idu da jarme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 30, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan ccccc odakle samo kopate ove slike daj malo i za mene neku ili bar sajtichhhh neki pa cu ja sam da trazim sta mi odgovara da vas ne bih smarao ovde. a ti bebac daboda ti poklonili svajs aparat od 1gw za bozic znas pa te u stitaru seljaci kleli kad idu da jarme joj brate moj : sta cu ja raditi s tobom nisu bitni w bitni su AMPERI MADA I TO STO SI TI REKAO (PREBACENO U AMPERE)DOSTA DOBRO ZVUCI ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Octobar 30, 2010 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan jbg batooo ja sam bio muzicar i kod mene je sve zavisilo od KUMA i Wati :blink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Octobar 30, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan ma samo opusteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan evo ga jos jedan cusstom izh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Него, 'е л' сте видели по "Јутубету" оне самоградње крузера за ваздушно хлађеним четвороцилиндричним боксерима од "Запорожаца"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 15, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Video, a gledao i neke klipove sa njima. zanimljivo to izgleda ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Novembar 16, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan pokusavam da okacim sliku mog voshoda ali ne mogu da se snadjem... stari forum bio je bolji, tj laksi za rukovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 17, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Шеки, кликни на тастер "Одговори" у дну стране, на десном крају. Видећеш после испод поља за писање, тастер за аплоуд фотки. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Novembar 17, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan znam, ali nije hteo da je aplouduje. sa'cu probam opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Novembar 17, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 17, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nece Smanji slike na 800x600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Novembar 17, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Него, 'е л' сте видели по "Јутубету" оне самоградње крузера за ваздушно хлађеним четвороцилиндричним боксерима од "Запорожаца"? Moj otac i deda su vozili zaparozce davnih 80-ih godina. A ja pamntim zaparozca kao olupinu u kojoj sam se kao dete igrao. Imali su zanimljivive dzepove sa strame (za hladjenje) i cetvorocilindicni v motor, a za grejanje su imali "vebasto". Kaze cale da je taj auto umao da trosi od 5-6 do 15-20 l/100km. Takodje je imao u karburatoru i na paljenju neki "oktanski regulator" pa je mogao da trosi bilo koje gorivo (osim dizela). Ma sila je bio. Sada bih kupio jednog. Inace zanimljivo ja da je sacija "pozajmnjena" od NSU PRINC-a, cija je masina ugradjivana u MAMUTH-e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 17, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan nece Mozda ti ovo pomogne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...