jigoro cano 234 Napisano Septembar 19, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Drugari gde moze da se nadje planeta 4 ili 5 u ocajnom stanju mogu samo blokovi i ram sa papirima... treba mi hitno za drugara (vlasnika onog matorog dkw-a). Eto bas to vam mogu ponuditi : ram , blok i saobracajnu ! Planeta 4 iz 1986 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari gde moze da se nadje planeta 4 ili 5 u ocajnom stanju mogu samo blokovi i ram sa papirima... treba mi hitno za drugara (vlasnika onog matorog dkw-a). Eto bas to vam mogu ponuditi : ram , blok i saobracajnu ! Planeta 4 iz 1986 godine Moze br. telefona na PM da se cujemo i dogovorimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan sta, ce sklapate nz-a? Ma ne ima bata neku kombinaciju pa hoce da spari jednog dobrog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan ^da se tu ne umesa jos neko... lele be pa to ce bude nesreca, braca na izovi ima da grmi mora da vidim sta je sa onim u vrscu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan ^da se tu ne umesa jos neko... lele be pa to ce bude nesreca, braca na izovi ima da grmi mora da vidim sta je sa onim u vrscu... Vidim ja da cu morati da ratujem protiv istocnog bloka... jos ni Milana nismo opravili a vec se i Bata primio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan sto da ratujes, pa i ti si u istocnom bloku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad u odnosu na moju lokaciju Zschopau mi dodje nekako i pravcu sever-severozapad, i to oko 1248km daleko, ili oko 14h voznje.... a rusija mi dodje skroz istocno.... geografski... politcke uticaj iz istorije cemo ostaviti po strani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Septembar 20, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan pa nije mz pravljen na zapadu nego na istoku, nemo da zabusavas i da mi unosis proevropske elemente u temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 14, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo, Ural se bacio malo na marketing : 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
timon 1 Napisano Novembar 10, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zemun, Beograd Motocikl: ИЖ ПЛАНЕТА 4 1986 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste videli ovaj site? http://oppozit.ru/sales imaju motore na prodaju, samo kako to dovesti u Srbiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 10, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi, cene su baš momačke u odnosu na naše koliko sam na blic mogao da primetim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Novembar 11, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Fantastičan prikoličar Ural za 28.000 rubalja. Nisam gledao paritet ali je motor ko lutka. Kardan, 750ccm, ma sve je na svom mestu. I još rezervni točak, milina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 11, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Fantastičan prikoličar Ural za 28.000 rubalja. Nisam gledao paritet ali je motor ko lutka. Kardan, 750ccm, ma sve je na svom mestu. I još rezervni točak, milina! samo 750ccm i 40ks.. (ALI 40 RUSKIH KS) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 11, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan A koliki je odnos rublje-dolar ima par interesantnih copera i lepih radova koliko vidim rusi nece menjati nista i narednih 100god Ali moram prizmati da nasi MZejci su ispred rusa bar 50 god Jer sto bi nas covek rekao svaba je svaba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 11, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 1 rublja = 2,46 dinara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Decembar 23, 2011 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/Agregat-za-Voshod-175-1276104-oglas.htm?filter_id=5770823 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 26, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 26, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Zaebalo vek ! Kolko vidim, rusi nemaju dilemu tipa : " A.T. - S.T " , oni imaju IZh. Ide svuda, po putu, van puta, uzbrdo - nizbrdo. kroz plitku i duboku vodu, ma ide svuda ! :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 26, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Salto sa uralom : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 26, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Zaebalo vek ! Kolko vidim, rusi nemaju dilemu tipa : " A.T. - S.T " , oni imaju IZh. Ide svuda, po putu, van puta, uzbrdo - nizbrdo. kroz plitku i duboku vodu, ma ide svuda ! :moto3: nabolji komentar!!! Ovi nasi ubise se da dokazu koji je bolji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 26, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А има и онај моменат у путописној репортажи Евана МекГрегора са његовим другаром, када камерман развали BMW-а о неки камен у Монголији. Да би наставио пут са оном двојицом, купили су му новог ИЖ-а. И онда видиш ону двојицу како се са BMW-oвим кангрбама батргају по неком блату, а овај на ИЖ-у их лаганица обилази. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 26, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ово што дечко виче је у слободном преводу "Оооо, коњу!!!!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Februar 4, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ova slika dovoljno govori o ruskoj genijalnosti ! http://funny-picture.../future-car.jpg Uzgred procitah celu temu i odusevio sam se IZh-om i ostaloj ruskoj moto sceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 5, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Zamalo da prekršim pravilo Foruma i napljujem Zapadne vrednosti na najvulgarniji mogući način. Rusi, nego šta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Februar 6, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, mozemo mi da psujemo i pljujemo koliko zelimo, ali u rusiji postoje dva sveta. jedan je evropski, gde se vise cene nemacka vozila, a drugi je azijski, gde se vise cene japanska. medjutim, u velikom delu rusije vazi treci svet - ruski. zasto? u pitanju su ogromna rastojanja, nedodjije u bukvalnom smislu. problem je snabdevanje. evo, ko ne veruje nek pogleda kroz prozor. i sad zamisli da ti je skoro pola godine tako. snabdevanje se vrsi dvaput godisnje - u prolece i u jesen, kad dodje helikopter. poneki u nabavku idu jednom godisnje, gruzovikom (kamionom). zorge verovatno moze mnogo bolje ovo da opise. sve to zahteva unificiranost delova, kako bi se pojednostavilo odrzavanje. zato se kod ruskoh vozila mnogo sta pasuje jedno na drugo i zahteva najminimalniji moguci alat. tako, npr, meni na vashodu pasuje klip od iz jupitera, lamele su iste od ts150, prednji lanac je isti i kod minska a ima isti korak kao kod cz175 ali je kraci. i jos gomila toga. i ako niste primetili, u ruskim pravilima dat je nacrt za izradu specijalnih alata. bili su svesni da se ne moze bas uvek prevaliti vise hiljada kilometara do ovlascenog servisa. vozila su tako sklepana da mogu da guraju i da guraju poluispravna da ne bi bas ostala na sred puta. ja sam dve godine vozio sa radilicom kojoj se kavez iglicastiog u donjoj pesnici raspao, i to je teralo i teralo. vido sam ja da ima malo lufta, a sta se zaista desilo vido sam tek kad mi je probio semering pa sam otvorio motor da zamenim. da nisam imao drugu radilicu to bi teralo i dalje jer ne bi ni obracao paznju na taj detalj. i zato rusim vozilima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...