RadicM 1076 Napisano April 22, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me dali postoji neka sema za odnos lancanika ili je sve eksperimantalng tipa. Ovo pitam jer sam danas zamenio predjni lancanik vratio na oreginal vuce bolje uz brdo ne moze u 5 ko ranije ali nije drasticna promena. Hteo bi da zamenim i zadnji pa me zanim akoje odnose da stavim za put a koje za mesovitu voznju malo put malo van puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano April 22, 2010 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti pa se snalazi : http://www.gearingcommander.com/ Meni to sve spanska sela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti pa se snalazi : http://www.gearingcommander.com/ Meni to sve spanska sela veoma korisno hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 23, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala snaci cu se vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano April 27, 2010 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Mica se sprda a vozi dzavu trebalo bi t njemu da se amejes. . . . Davno bese al koliko se secam Od 12 do 15 zuba prednji (manji) Od 32 do 36 zuba zadnji (veci) Pa sam kombinujes koliko ti kad odgovara,nadam se da sam bar malo pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...