kepo 4527 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Klasican teneras, odma zinula guzica na pare da bi kupio Afriku. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jel ide neko iz loznice,mitrovice ili okoline,da ne idem bas sam iz sapca bez tabli? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 11, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan jel ide neko iz loznice,mitrovice ili okoline,da ne idem bas sam iz sapca bez tabli? Idi preko Cera, tamo nema narodne milicije! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Klasican teneras, odma zinula guzica na pare da bi kupio Afriku. ;D U bre Vlajko sine, gde ćeš golom guzicom međ pijane turke ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Čobane, vrati se, sve ti oprosteno ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 11, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se vrnuo i tu sam... sad samo da vidimo kako da se organizujemo... prvo davanje krvi pa pravac KPJ ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, ;D da li ima zainteresovanih da posle groznice subotnje veceri odvozamo jedan muski djir, i pokusamo da se vratimo u Skakavce do 16.00-17.00h da bi imali dovoljno vremena da se svi malo odmorimo i u neko normalno vreme vratimo kucama. Deonica bi bila duga oko 300km sa 50-60% offa, sa par duzih pauza i brzi tempo voznje. Polazak u nedelju najkasnije do 9.00h. Posto se zemlja zadnjih dana dobro natopila vodom i mogucnost padavina u nedelju, "obavezni" kramponi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Septembar 14, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan dunlop trailmax? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 14, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan meni prednja kochnica uopshte vishe ne radi a lamele pochele da proklizavaju... ali da... sign me up )) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 14, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, ;D da li ima zainteresovanih da posle groznice subotnje veceri odvozamo jedan muski djir, i pokusamo da se vratimo u Skakavce do 16.00-17.00h da bi imali dovoljno vremena da se svi malo odmorimo i u neko normalno vreme vratimo kucama. Deonica bi bila duga oko 300km sa 50-60% offa, sa par duzih pauza i brzi tempo voznje. Polazak u nedelju najkasnije do 9.00h. Posto se zemlja zadnjih dana dobro natopila vodom i mogucnost padavina u nedelju, "obavezni" kramponi. sad si kupio pravu masinu pa se k...cis..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ahaaa. Sad vidim sta je razlog za blagu promjenu plana vidjanja u subotu. Cestitam Kepo, nek ti je srecno a zabavno mora biti . Drustvo sa AT i ST, mislim da vam ova ruta moze biti preambiciozna, u svjetlu novih momenata (citaj motora). Nije Kepo dzaba zamastiljao ono gore i napomenuo za gume. Mi mozemo smisliti i neku alternativnu rutu za teskase mozda. Kepo..? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da se pominju obavezni kramponi, ja sam takodje za neku alternativnu varijantu za nas sa putnim gumama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da se pominju obavezni kramponi, ja sam takodje za neku alternativnu varijantu za nas sa putnim gumama Slazem se. Smislicemo vec nesto na licinom mestu. Nego kad vi planirate da dodjete? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zajednickim snagama napadamo kanjon Uvca, pa kom opanci tom i dzeri Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Septembar 14, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ce se kepo sam voziti na kraju ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Smislicemo vec nesto na licinom mestu. Nego kad vi planirate da dodjete? Na licinom mestu, nego šta! U 10h počinje DDK akcija, e sad do kada će trajati ne znam. Oko 13-14h mislim da bi mogli da krenemo iz BGD. Pa kad stignemo, bemliga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ok, ja cu ipak ranije da stignem da razgledam okolinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ce se kepo sam voziti na kraju ;D sad smo ravnopravni, moga si doci ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan jel postoji neki plan i program za petak ? petak je uvek bio keva ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petiks 0 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Nbg Prijavi odgovor kao problematičan jel postoji neki plan i program za petak ? petak je uvek bio keva ;D Pa.Peco ti se bolje raspitaj i za ponedeljak,svi znamo da volis da dopratis a bogami i da ispratis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan jel postoji neki plan i program za petak ? petak je uvek bio keva ;D pa kad malo bolje razmislim ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja bih doasao jos u petak kad bi jos neko dolazio. Jel ima jos nekog ko je zainteresovan? Kepo kapiram da se ljudi kod kojih cemo biti bave turizmom i da izdaju sobe? Znaci njima bi to i odgovaralo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, ;D da li ima zainteresovanih da posle groznice subotnje veceri odvozamo jedan muski djir, i pokusamo da se vratimo u Skakavce do 16.00-17.00h da bi imali dovoljno vremena da se svi malo odmorimo i u neko normalno vreme vratimo kucama. Deonica bi bila duga oko 300km sa 50-60% offa, sa par duzih pauza i brzi tempo voznje. Polazak u nedelju najkasnije do 9.00h. Posto se zemlja zadnjih dana dobro natopila vodom i mogucnost padavina u nedelju, "obavezni" kramponi. ;D ;D Zajednickim snagama napadamo kanjon Uvca, pa kom opanci tom i dzeri A gde je Uvac, tu je i Golija !! Kupio sam od UFF-a 620 lc4, pa bih se uclanio u ovu temu. ;D Ima li neko ovaj model, potrebno mi je par saveta oko odrzavanja? Cestitam majstore !! Uopste nisam primetio do sada. E dakle stvarno si ... Ne bi me cudilo da je u ovom slucaju svih 300km offroad, tacnije svih 350 km, ako se dobro secam. A secam se !! ;D Oladi malo majstore. Il` kreni sa debelom, il` zovi narandzaste, mi bi ipak po Povlenu i Maljenu. Mislim, uzecemo i mi jednog dana malokalibarke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 15, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo Kepane ;D ... A ljudi ne sekiraj te se..ko da je a nekad nesto bilo precizno ili nedaj boze moranje..Opusteno ko zavesa, kod Kepana nema promasaja..uvek je sve kako treba..pa sto nebi i ovog puta? Samo govno da ne pada, ostalo cemo lako.. A ti Bopk dodji vamo da te iscede, pa posle rehabilitacija gore..takav je plan A ponedeljak, moze produzetak.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam, al malo sam pod utiscima jednog cilindra. ;D U svakom slucaju sto kaze Vlajko nijad nije, niti moze biti moranja. Vozikamo se kako kome odgovara, a i mislim da smo do sada dosta nas upoznali terene o kojima pricamo, tako da ... Poenta svega ovoga da se vidimo i druzimo bez tatstature, i da nam dupe vidi puta. U drustvu ljudi koji dolaze na ovo druzenje ima nas razlicitih, i niko nebi trebalo da zarad drugih sputava svoja uzivanja i dragoceno vreme koje je odvojio za to. Neko uziva u tome da se opusteno vozika, neko asfalt, neko blagi, neko teski off, neko da kulira u kampu,... Na licinom mestu se dogovaramo, i trudimo da se svi vrate kuci sa kezom na licu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...