jager 3446 Napisano Maj 18, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ja kako sa kojim Afrikancem spavam u istoj prostoriji tako oni prodaju Afrike i nisu vise afrikanci ;D ;D ;D ;D ;D Znamo mi za tvoje nastranosti... odao si se na DDK ;D Zato ću spavati daleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeko od tebe ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 18, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kotlina 2010 cist Hard Core ;D E da..zaboravih da kazem,samnom u satoru bice jedan Super Teneras,tako da ce biti defloracije nad njima i na putu ,a i u kampu ;D ;D ;D Jel se to kaze "DP" ?! ;D Pa ako se i ti umesas..bice Zavisi od preformansa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Maj 18, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Gile,idi i vezbaj podizanje motora sa zemlje ;D ..i stavi crash barove,tek si ga ofarbao!! Jao cuti na dao Bog nikom, ja ionako sam nadrljao s ledja, nosio sam neku ogromnu kutiju sa zvucnicima i malo pogurao kola i eto ti.. ubolo me nasred kicme nisam znao gde se nalazim, 2 dana me kidala ledja. Ja znam sta cu, zavezacu po jednu dizalicu sa svake strane motora, i ako padne samo motam dizalicu i on se podigne ;D Jimmy jel to onaj tvoj rodjak ide s Tenerom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 18, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Gile,idi i vezbaj podizanje motora sa zemlje ;D ..i stavi crash barove,tek si ga ofarbao!! Jimmy jel to onaj tvoj rodjak ide s Tenerom? ma Popsy ;D a "rodjak"-bradica mozda dodje.Aj necemo da spamujemo vise temu,imamo svoj kutak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electric 0 Napisano Maj 19, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kaki interesent iz bosne, ko ji če preko Zvornika za Kosjerič? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 19, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sto, bas ste vickasti ;D Ostrite se tako lepo, da ce biti milina gledati Vas.. dok se valjate po blatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 19, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kaki interesent iz bosne, ko ji če preko Zvornika za Kosjerič? Ja sam ti usput. Pisem PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1289 Napisano Maj 19, 2010 UruK Hai, 2088 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan E da..zaboravih da kazem,samnom u satoru bice jedan Super Teneras,tako da ce biti defloracije nad njima i na putu ,a i u kampu ;D ;D ;D Jimmy, spremio sam ja specijalni narandžasti konopac za izvlačenje tenera... ;D Zatrebaće, 100% ;D to nemoj da zaboravis slucajno ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=9yC7aATmkO0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan lepa--lepa organizacija, nema sta... pozdrav za sve koji ste se prijavili za obilazak onako divnih predela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Mozhe li jedna otprilike informacija? Koliko procentualno ima asfalta, makadama, a koliko livada i bljuzgi po mogucoj kishi? Ne znam da l' da turim kros gume ili da idem s' celavom endurkom. ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mozhe li jedna otprilike informacija? Koliko procentualno ima asfalta, makadama, a koliko livada i bljuzgi po mogucoj kishi? Ne znam da l' da turim kros gume ili da idem s' celavom endurkom. ??? Ne gine ti 200 km asfalta u dolasku i odlasku, i jos oko 150-200 km ovamo pa ti sam odluci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Maj 20, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan koliko je 'ladno nocu tamo gde kampujemo cisto orijentacije radi a i odlucivanja cvrsto ili sator? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6761 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Boki, pa ne znam ni koliko je hladno u sobi kad je ovo ludacko vreme. Racunaj da je HLADNO. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 20, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan toplije je u satoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6761 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sa kim? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mišo, pravilnije bi bilo da si pitao SA ČIM? ;D Pivo, rakija, vino... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan U pa bogami, mi ce mo se tamo lepo pomrznuti bez teske artiljerije.. Da pripremim ja kvalitetnu domacu.. Gde ima grejalica na 12V da se kupi? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 21, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma jok upalicemo neku afriku da radi, da viš što greje V agregat ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7947 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ma jok upalicemo neku afriku , da viš što greje V agregat ;D ;D ;D ;D ;D ti ponesi sibice ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan U Kotlini je nocu uvek hladno, bez obzira na doba godine. Pored dobre opreme za kampovanje, ponesite toplu garderobu i obucu. Obavezno! I sto rekose kolege, nikako ne pokusavajte da se borite sa priridom bez dopinga! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electric 0 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledam veremenske prognoze, mislim da su nas dostigli monsuni, do juna ništa od motora barem kod nas u mariboru. Nadam se da če te vi imati bolje usluve, meni se ne vozi 600km u jednu stranu po kiši Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 21, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan od ponedeljka sunce... cele nedelje, pred kraj sunce s naoblakom (bez kishe a radimo i na uklanjanju naoblake) ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan od ponedeljka sunce... cele nedelje, pred kraj sunce s naoblakom (bez kishe a radimo i na uklanjanju naoblake) ;D ;D ;D ;D ;D Ja imam dve rakete od Sarajevske olimpijade,nadam se da je i tebi ostala jos koja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gledam veremenske prognoze, mislim da su nas dostigli monsuni, do juna ništa od motora barem kod nas u mariboru. Nadam se da če te vi imati bolje usluve, meni se ne vozi 600km u jednu stranu po kiši Vreme u dolasku ce biti fantasticno za voznju, vikend isto ok. uz "mozda" koju kap preko dana, a za povratak u Sloveniju se za sada ne zna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan od ponedeljka sunce... cele nedelje, pred kraj sunce s naoblakom (bez kishe a radimo i na uklanjanju naoblake) ;D ;D ;D ;D ;D Ja imam dve rakete od Sarajevske olimpijade,nadam se da je i tebi ostala jos koja? Ima par ali cuva za "afterburn" da moze da drzi korak sa afrikama ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...