Kopljas 60 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Interesuje me znate li gde bih mogao da nadjem sledece delove za Afriku 1994. Spremamo se na put i jos mi je ovo ostalo: 1. Filter za gorivo 2. CDI 3. Pumpa za gorivo - makar i polovna 4. Prednje i zadnje plocice 5. Filter za ulje 6. Lezaj viljuske Posto trenutno zivim u PG, pokusavam da sve ovo nadjem u BG ako moze i da u jednom dolasku nekako pokupim Hvala svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 21, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Filtere, plocice, na BJB reklamnim banerima sve ovo mozes naci, posalji svima mail, i ko ima sve na gomili kupi kod njega. Pumpu, CDI,lezaj trazi u Centru S - Beograd, uvozniku Honde. Dosta se ceka ako nema na stanju. Ovo su jedne od informacija za prodavnice, a isto to mozes naruciti od ljudi koji mogu da ti donesu iz inostranstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Poslao mail-ove pa cemo da vidimo.. Imam malo vremena u BG, pa mi je nezgodno da se organizujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...