acim 766 Napisano April 19, 2010 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno posle ovoga neće preći 100 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13674 Napisano April 19, 2010 Ne silazi, 7611 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih tako stao, seo na panj i dobro se isplakao. Ne znam sto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa-Bg 0 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan au jbt. :o :o :o ja sam se prepao,mogu da zamislim njemu sta je u glavi(sedistu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ža dlaku šinko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan garantujem da je se usrao u gace ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Au kako mu pada šećer, pada mu i brzina i drkću ruke :D ovaj je prošao odlično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 20, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se dal je imao guzic papira pri sebi jer je garant zaglavio prvi žbun pored puta ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan znachi ja posto imam problema sa visokim shetjerom treba si nabavim neku trkalicu ( jer to ono sto ovi iskusniji zovu R ?) i onda da vozim nekom veselom brzinom na nekom seosko-medju varoskom putu sa koliko mi se chini jet kacigom ( to je ono bez onoga preko brade ) .. i od toga tje da mi pada shetjer... uuuu .. sad kad kazem mojima ima se obraduju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan dobar uzdah na kraju...cini mi se da trazi vazduh... tacno se vidi koliko vremena ima covek da odreaguje pri vecim vrzinama,a to je nikolko... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 20, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Jbt,pa prosao je sa 200+ km/h pored kola..sta bi bilo da je vozac otvorio vrata.. :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan nemora to .. sta da je ispred auta bio kamion koji lagano krece da se prestrojava neshto ili obilazi nekog .. sa sve datom signalizacijom ... .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7273 Napisano April 20, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sta se cudite, jazavci ;D ;D ;D? Pa tako treba da se vozi. Ko je video da se vuces po putu, nego pun gas, sta da se smaras. A posle, jadan, QQ, RIP itd... Mada, ko zna da vozi, njemu to ne moze da se desi. Posle godinu dana na motoru, svako to moze, nije nista tesko nauciti da se vozi, samo treba imati muda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se cudite, jazavci ;D ;D ;D? Pa tako treba da se vozi. Ko je video da se vuces po putu, nego pun gas, sta da se smaras. A posle, jadan, QQ, RIP itd... Mada, ko zna da vozi, njemu to ne moze da se desi. Posle godinu dana na motoru, svako to moze, nije nista tesko nauciti da se vozi, samo treba imati muda. Nemoj tako, Mišo... Nije to do vozača, nego motor neće da ide ispod 200.... guši se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo treba imati muda. Da. Nešto među nogama imati a nešto među ušima nemati i eto ti sjajne zabave dokle god si živ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan уф ... имати муда... ја сам сигуран да већа муда има неко ко има породицу, клинце итд него тај што лудије тако мотором ... смети нешто или не смети ... није исто да ли нешто је сулудо или не урадити ... ево ја још немам ни А па можда немогу да схватим тај део трипа око 250 на сеоском путу али донекле могу скапирам ове што пиче по аутопут па ту развију бризину али уз возачку културу наших возача ... поготов омладинци у машинама старим 15-20 година од по 150 коња и сулудом жељом да се тркају са неким ко вози мотор или ликовима који су агресивни у возњи према мотористима ... не знам.. ја се увек али УВЕК склањам мотору кад чак и кад неморам .. али нису сви такви .. и онда ти се залетиш 250 на сат и лик који је у споријој траци жели да обеђе неки камион који је испред њега и који иде 50 .. он гледа у ретровизор .. нема те ... убрзава мало, даје мигавац, опет поглед у ретровизор, нема те и даље, креће да обилази ... и ето тебе одједном на 250 ... пут измедју тебе и њега се ЈАКО смањује ... он је на пола претицанја камиона .. шта год да уради биће джумбус ... ако нагла закочи .. ако покуша убрза опет проблем.. све вас који јурите толико нека анђели чувају ... ја то не смем и немам жељу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Zna on ovaj put odlicno, da nije tako ne bi jurcao toliko. Ali nije predvideo radove i "kolonu" od jednog auta iza prevoja. Na svu srecu uspeo je da reaguje pustanjem gasa i nisanjenjem izmedju cunjeva i auta za skoro dve pune sekunde, a sta tek da je imao manje vremena. E ovakve stvari zaista isteresaju iz gaca. Odlican video, sa srecnim krajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se dal je imao guzic papira pri sebi jer je garant zaglavio prvi žbun pored puta ;D ;D ;D Samo zato je stao..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan I mene je zaboleo stomak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 20, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pametan ili lud vidi se da je dobar vozac,nije se uspanici vec pronasao jedini moguci prolaz,mnogi bi tu vec odavno zavrsili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pametan ili lud vidi se da je dobar vozac,nije se uspanici vec pronasao jedini moguci prolaz,mnogi bi tu vec odavno zavrsili. upravo tako mislim da bi vecina preterala sa panicnim kocenjem dok ne padnu i odklizaju do kola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan uffff :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan reklama za Perfex - Lakse se brise ))))) ovaj vise u zivotu nije probao Probavitu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 21, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan pametan ili lud vidi se da je dobar vozac,nije se uspanici vec pronasao jedini moguci prolaz,mnogi bi tu vec odavno zavrsili. dobar vozac? hahaha Zamalo da se zabije u auto koji stoji na sred puta. Imao je srece vise nego govana u gacama. Dobar vozac ne ide preko onog brda 250, ako s druge strane nema nekog svog sa mobilnim. BTW, ovo mora da je nesto domace, s obzirom na "signalizaciju".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan pametan ili lud vidi se da je dobar vozac,nije se uspanici vec pronasao jedini moguci prolaz,mnogi bi tu vec odavno zavrsili. dobar vozac? hahaha Zamalo da se zabije u auto koji stoji na sred puta. Imao je srece vise nego govana u gacama. Dobar vozac ne ide preko onog brda 250, ako s druge strane nema nekog svog sa mobilnim. BTW, ovo mora da je nesto domace, s obzirom na "signalizaciju".... mislim da brkas pojmove ! Nepromisljen vozac vozi preko brda 250. . .nema tu veze da li je dobar ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 21, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan defenitivno ne posecujem vise ove teme ,ne mogu da verujem da je ovaj forum prepun pametnih,sigurnih i onih sto postuju sve propise vozaca. Hvala bogu ide lepo vreme pa cu sve manje vremena provoditi pored monitora i citajuci pametovanja ovih silnih iskusnih bajkera. Ako vas neko obidnja na narandzastom SF sa unutrasnje strane na zadnjem tocku i usput vam svirne i mahne znajte da sam ja pa me slobodno ispljujte u ovakvim temama..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...