Titja 5 Napisano April 19, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U velikoj sam nedoumici, treba da promenim gume na GSR-u i posto ce obe da lete ne znam koje da stavim. Sigurno necu ove koje sada imam (BT014). Za sada se dvoumim izmedju Bridgestone BT016 i Michelin pilot sport, odnosno Michelin Pilot Road. Da cujem vas sta mislite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano April 19, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na moj motor stavio Bridgestone BT-023, topla preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 19, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se informisao, Michelin otpada. Dakle bt 016 ili 023. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 19, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se informisao, Michelin otpada. Dakle bt 016 ili 023. ??? Sta si saznao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 19, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa da su to stari modeli, tako da mi je bolje da uzmem nesto novijeg datuma. prodavac ih je nahvalio, i cena im nije losa ali su stare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 19, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisu starije od 2-3 godine, a cijena doobra, nema problema. Ja taman htio da ti preporucim pilot road 2ct. Relativno dugo traju, a i fino hvataju ta trane.... Mada bi ja stavio power 2ct, ali one malo krace traju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 19, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Na ovima pise samo Pilot Road. Verovatno neka starija verzija. Mada ni prodavac nije bio upucen nesto posebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano April 19, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan BT-023 i nece ti osmeh silaziti sa lica, bas kao i meni. Probao sam ih za vikend prema Mladenovcu, ostra voznja, motor u krivini kao na sinama, ide tamo gde si i zamislio. Ortak probao moj motor, inace vozi isto FZ6, i odusevio se. On na motoru ima Dunlop i razlika je vise nego ocigledna. Citiram njegove reci: "Brate, motor ti je kao pegla!" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano April 19, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Vise puta,ovde u temama vezanim za gume,nezadovoljstvo vezano za Dunlop.Zbog cega? Od skoro sam vlasnik istog primerka eskadrile Suzuki (samo K6) i obuven je u nove Qualifier.Pegla se Boga mi i sa ovima ;D Jednostavno sprava to omogucava. A sto se tice drzanja u krivini znam da znate sta valja,ali da vas potsetim. Pirelli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, Stavih na kraju prosle sezone ContiMotion , kupljene u MotoBox-u u NS .. Zadovoljan kvalitetom i cenom .. dobio sam ih sa popustom ... U MotoBox-u verovatno mozes naci i druge modele Continentala uz garanciju prodavca na godinu dana .. Obzirom da si u NS , skochi do MB pa vidi kako stoje stvari , dechko je bio i na Sajmu .. Preporuka ... Z Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano April 19, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pilot power sasvim dovoljno. Ne bacaj pare za neke R varijante koje su skupe i koje prosecni vozaci sa prosecnim motorima ne mogu da iskoriste ni 60% od njihovih mogucnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Zato stavi novi Michelin, Power Pure. Ja sam ih skoro stavio, odlične su.... Set je preko 1 kg lakši od prvih sledećih, 2 smese, s time što za razliku od prethodne, čim uđeš u manji nagib, odmah si na mekšoj smesi...Slike u prilogu, a više ćeš saznati na www.michelinpowerpure.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Vise puta,ovde u temama vezanim za gume,nezadovoljstvo vezano za Dunlop.Zbog cega? Od skoro sam vlasnik istog primerka eskadrile Suzuki (samo K6) i obuven je u nove Qualifier.Pegla se Boga mi i sa ovima ;D Jednostavno sprava to omogucava. A sto se tice drzanja u krivini znam da znate sta valja,ali da vas potsetim. Pirelli. Upravo potrošio set Supercorse Pro. Apsolutno se slažem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan michelin, nove mozes uzeti kod mene i mozes ih cak dobiti jeftinije nego bridgestone bt 023 koja je isto odlicna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan michelin, nove mozes uzeti kod mene i mozes ih cak dobiti jeftinije nego bridgestone bt 023 koja je isto odlicna Baci cenu na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Michelin Pilot Road 2CT, dvokomponentna, super drži po mokrom, ja veoma zadovoljan (a došao sam sa Metzeler Z6 kompleta)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 20, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Znam kako Titja vozi, i on nije trkac pa da mu treba super meka guma. Jos uzmimo u obzir da smo u Vojvodini gde su samo pravci i coskovi. Moja preporuka je BT-016 ili Pilot Power 2CT. Odlican balans gripa/trajnosti/cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ima ponesto o tome i da se procita, na 4 stranice pocevsi odavde: http://www.motorevija.com.hr/test/Cestovne_sportske_gume_12070_ZR_17_i_19050_ZR_17_Test_na_stazi (Ali bez zamerki ako te gume nisu iz bilo kog razloga odgovarajuce za pomenuti motor - jer nisam neki poznavalac) Uzdravlje da pocepas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano April 20, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Znam kako Titja vozi, i on nije trkac pa da mu treba super meka guma. Jos uzmimo u obzir da smo u Vojvodini gde su samo pravci i coskovi. Moja preporuka je BT-016 ili Pilot Power 2CT. Odlican balans gripa/trajnosti/cene. BT-021 je direktna konkurencija Pilot Power 2CT-u i citajuci na netu, Michelin je za nijansu bolji. Sada je Bridgestone izbacio BT-023 (naslednika BT-021) koja je sigurno bolja od obe koje sam naveo. Nisam vozio na Michelin-u, ali mislim da je Bridgestone previse ozbiljna firma da izbaci novu gumu koja je losija od konkurencije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 21, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Znam kako Titja vozi, i on nije trkac pa da mu treba super meka guma. Jos uzmimo u obzir da smo u Vojvodini gde su samo pravci i coskovi. Moja preporuka je BT-016 ili Pilot Power 2CT. Odlican balans gripa/trajnosti/cene. BT-021 je direktna konkurencija Pilot Power 2CT-u i citajuci na netu, Michelin je za nijansu bolji. Sada je Bridgestone izbacio BT-023 (naslednika BT-021) koja je sigurno bolja od obe koje sam naveo. Nisam vozio na Michelin-u, ali mislim da je Bridgestone previse ozbiljna firma da izbaci novu gumu koja je losija od konkurencije... Pomesao si Pilot Road i Pilot Power. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan PILOT POWER 2CT, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan AjJ da se utozim u temu. Vidim pominje se pilot power 2ct Pretezno vozim po gradu, pa mi treba neka guma koja je jacha po gaecem sloju tj da ce izrdzati malo duze pre nego shto se ukockasti. Ne vozim agresivno dakle normalna voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 21, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi ono sto ti doktor Maki kaze i neces pogresiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 21, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi ono sto ti doktor Maki kaze i neces pogresiti Nego kako tebe sluze Bridgestonke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano April 21, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Znam kako Titja vozi, i on nije trkac pa da mu treba super meka guma. Jos uzmimo u obzir da smo u Vojvodini gde su samo pravci i coskovi. Moja preporuka je BT-016 ili Pilot Power 2CT. Odlican balans gripa/trajnosti/cene. BT-021 je direktna konkurencija Pilot Power 2CT-u i citajuci na netu, Michelin je za nijansu bolji. Sada je Bridgestone izbacio BT-023 (naslednika BT-021) koja je sigurno bolja od obe koje sam naveo. Nisam vozio na Michelin-u, ali mislim da je Bridgestone previse ozbiljna firma da izbaci novu gumu koja je losija od konkurencije... Pomesao si Pilot Road i Pilot Power. Jesam, u pravu si, mislio sam na Pilot Road. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...