Pavle89 0 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tomos je zaista mali sm i ima proverenu opremu na sebi yamahin motor aip kocnice ako se nevaram piaoli viljusku prednnju cak se prodaje i sa akrapom kao dodatna oprema a sa druge strane x road opet dobar motoric ali nije super moto niti je enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan da uzo bih ja tomosa ali je neudoban ja bih da idem negde van bgda sa motorom a volim enduro / sm tip motora varadero je najbolja opcija ali on mi je skup pa sam se odlucio za x road msm nista nije sigurno videcemo . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan koja ti je razlika u udobnosti kod tomosa i xa. ja nisam vozio ni jedan ali xu je sediste bas kros. isti su po obliku skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan x road ima malo hmm sediste mu je produzeno za butine i svt je udoban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije malo ali isto je ko na tomosu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan eh, koliko je ranije samo rasprava bilo, pogotovo o ova 2 modela...pretrazite malo. Zadnje cene novog Tomosa SM su bile oko 1800e al se nezna gde, a Sacha 1400-1500 jos ih ima po radnjama. Skupe igracke-pogotovo Tomos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan bio sam danas u prodavnici video sam saksa to je to super on izgleda nisu mi dali probnu ali ok covek mi je pokazao i nekog sprinta pulser ni on nije los ali sachs je pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan srećno, što pre da ga kupiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan hehe hvala ali msm da cu se kajem ako bar neodem da pogledam polovnog varadera . .. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa hoćeš. kad se tako predomišljaš i za najboljeg ćeš da se kaješ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan to ce mi biti motor naregdih 2 god ako sad se sjbem nema nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma nemaš šta da se sjebeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ;D valjda necu videcemo sta ce bidne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano April 18, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ocekujes da motor fino ide a da ima 125ccm, mora imati i 2 takta. Imao sam WRE 125 Husqvarnu, isla je super, cvaja. Sachs nikada nisam vozio, vozio sam XT125 (msm da su im masine skroz slicne) i veruj mi da taj motor ne ide, on stoji. Moja preporuka Husa SM i Yamaha Dt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan sad će opet da se predomosli. ma ako si probao tog xa kod druga i dovoljno ti je kako ide uzmi ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano April 18, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Brzo ce mu dosaditi :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1075 Napisano April 18, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan I sad ima problem da sipa oko 4l koliko mu trosi ctx a kamoli oko 7l koliko trosi huskvarana ako se ne varam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano April 18, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan E, to jeste. O tome nisam razmisljao a niste ranije pomenuli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan mnogo 7. meni 5 ipo. neki ovde kažu da dt toši 3 i nešto. to je onda manje od tog ctxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan imaš ovde u oglasima jednu varadero 1950 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1075 Napisano April 19, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan U istoj dilemi sa potrosnjam sam i ja posto se razmisljam da uzmem susuki ts 125 on trosi prosecno oko 4l pa navise. Nego odakle si ti pegaso? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan iz raške Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vozio nekog tsa ali 80 i neko godište. to ne troši ništa, nema ventil pa mu je snaga na malim obrtalima. a izdiže se. noviji sigurno imaju vetil. taj ga je prodavao za 600 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1075 Napisano April 19, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis na rc ventil ne verujem da ga imaju i noviji po mojoj logici sta ce to na krsu da te baci kad mu nabijes obrtaje xD Kapiram za momtore kao pegaso tdr putne ali kross ne verujem tj nadam se za moje dobro i moj dzeb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...