nntom 1540 Napisano April 10, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo tek sada se nakacih na BJB i videh da tema da nije tamo gde je bila juce! Drz` se Dule druze !!!!!!!!!!!!!! PS. Ona drMacura u UC zasluzuje pristojne batine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam tu za bilo kakvu pomoc, ako nesto treba zovite... samo nek se on oporavi sve ostalo je nebitno Nesho,Kume,javite jel treba bilo kako da se pomogne..krv,novac..bilo sta... +1 Stizem danas za Beograd, sta god, ja sam A+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano April 10, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan tek sad videh temu, a bolje da nisam... današnji dan će mi biti u molitvi za ovog čoveka... ako ima boga, posle svega ovaj čovek bi trebao da ostane živ nešto sam gledao njegove poruke i nakon svega, želim da mu se ostvare planovi za te ture koje planira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano April 10, 2010 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ikakvih novih informacija kako je Dusan?Od kad sam saznao za nesrecu stalno mislim o tome.A dogovarali smo se da se nađemo u Trebinju u maju i pijemo kafu .Daj Boze da bude dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Izdrži Dušane !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dundee 0 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sofia, Bulgaria Prijavi odgovor kao problematičan These are the last news I have for Dusan. Sory for the English. not major changes but the situation is stable, doctors said he doesnt have many broken ribs, no internal bleeding, internal organs not affected, he is not paralized, he was resuscited only once when they brought him in the hospital, his face is somehow damaged and most important is the head; the head was shaken and has problems with the nervous system, this is why he cant breath on his own; it needs more time for the neurons to be able to function properly; because of this trauma, the brain doesnt have anymore control over the impulses sent to the body and he has spams; starting today the doctors are giving him a treatment to decrease the spasms and already showing first improvements they dont know exactly how much is the brain affected because its too soon, they want to wait for him to react to the treatment Hope he is well soon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano April 10, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan These are the last news I have for Dusan. Sory for the English. not major changes but the situation is stable, doctors said he doesnt have many broken ribs, no internal bleeding, internal organs not affected, he is not paralized, he was resuscited only once when they brought him in the hospital, his face is somehow damaged and most important is the head; the head was shaken and has problems with the nervous system, this is why he cant breath on his own; it needs more time for the neurons to be able to function properly; because of this trauma, the brain doesnt have anymore control over the impulses sent to the body and he has spams; starting today the doctors are giving him a treatment to decrease the spasms and already showing first improvements they dont know exactly how much is the brain affected because its too soon, they want to wait for him to react to the treatment Hope he is well soon. Google translate:prevod...ima grešaka jer nije gramatički dobro napisano,ali je zaključak, da je Dušan bolje i da ima velike šanse da će se izvući...hvala bogu "неma велике промене, али ситуација је стабилна, рекао лекаr da nema много сломљена ребра, без унутрашње крварење, унутрашњи органи нису угрожени, он није паралиzovan, био је ресусцитед само једном кад су га довели у болницу, његово лице је некако оштећен и најважније је глава, глава је био уздрман и има проблема са нервни систем, то је разлог зашто је лицемјерје дах на своје, то је потребно више времена за неурона бити у стању да функционише исправно јер на овој трауме, мозак доеснт имају више контроле над импулсима послата на тело и он је спам, од данас лекари су му дати третман за смањење грчева и већ показује прве побољшања они neznaju тачно колико ce мозак утицати јер је прерано, они желе да чекају на њега да реагује на лечење Надам се да добро bude ускоро" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 10, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema puno slomljenih rebara. Nisu povredjeni unutrasnji organi. Nije paralizovan. Ima osteceno lice. Ima potres mozga uslijed cega ne moze disati samostalno. Dobija tretman i pokazuju se prvi pozitivni rezultati, ali je jos rano za prognozu. Nema nikakvog licemjerja... Znaci, sve u svemu zvuci prilicno optimisticno. Pitam se samo kako je uspio toliko da povrijedi lice sa kacigom na glavi. A mogu da pretpostavim sta bi bilo da je nije imao... :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano April 10, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Nema puno slomljenih rebara. Nisu povredjeni unutrasnji organi. Nije paralizovan. Ima osteceno lice. Ima potres mozga uslijed cega ne moze disati samostalno. Dobija tretman i pokazuju se prvi pozitivni rezultati, ali je jos rano za prognozu. Nema nikakvog licemjerja... Znaci, sve u svemu zvuci prilicno optimisticno. Pitam se samo kako je uspio toliko da povrijedi lice sa kacigom na glavi. A mogu da pretpostavim sta bi bilo da je nije imao... :-X hvala GhostMile na konkretnom prevodu držimo ti fige Dušane ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaghi 0 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: TREBINJE Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Poslije onoga sta se desavalo juce, danas ljepse vijesti, nadamo se sutra i jos ljepsim. Lijepo je citati ove postove i podrske od svih nas, ne izlaze mi iz glave rijeci suvozacice, uzas. Iako smo dalje geografski od vas za bilo koju pomoc +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 10, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Stalno tuda prolazim...Strasno.. :-[ :'( Boze, Budo Dalajlamo Sloteru Niche, pomozi Ovoj dusi da se vrati medju nas na dva tocka zdrav i prav kakav je i bio.. Emitujemo more dobrih misli uperene ka Dusanu i nadajmo se da ce nebeski kantar prevagnuti na pravu stranu.. Coveka ne znam ali to nije vazno, vazno je da se izvuce i ako treba bilo kakva pomoc tu smo... Mi zivi zdravi i pravi moramo da poradimo na edukaciji nasih bahatih vozaca..Pokrenuta je i akcija nalepnice za bezbednost ja sam dve zalepio na auto ali to je kap u moru.Potrebni su baneri, tone uocljivih nalepnica medijska i kojekakva kampanja da bi se bar malo prodrlo u svet ovakvih bizgova i buzdovana u Djipovima.Naravno opet problem finansija u svemu tome ali u ovome bi morala pomoci i drzava a ne samo da nam skidaju kozu s ledja.. Tuzna tema nadajmo se sa srecnim zavrsetkom a nama za nauk i 4 ma 8 pari ociju..Nikad nemas prednost, prolazis tek kada vidis da te video inace bolje kocnica ili sirena(s kamiona po mogucstvu)nego urgentni ili nedaj boze lopata...Uff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad sam pročitao ovu izuzetno radosnu vest i ulepša mi veče. Nadam se potpunom ozdravljenju i moliću se za Dušana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1301 Napisano April 10, 2010 prisutan, 1146 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Uh ljudi procitah tek sad sav tekst od pocetka!nastade mi knedla mi u grlu i blaga mucnina! Ali dobre vjesti na kraju!!! POdrska iz B.Luke,sretan i brz oporavak!!!Ne daj se ljudino!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6683 Napisano April 10, 2010 MotoDJIR.com, 1367 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Bio na putu pa nisam ulazio na forum,a vesti na TV-u i kada gledam pola ne verujem... Sto se tice celokupnog saobracaja u Beogradu,a i Srbiji...katastrofa... Sve isfrustrirani ljudi,nervozni i ljuti na svoje postojanje...nekulturni,nevaspitani,a gomila nema osecaj za voznju... Pre nekoliko dana je malo nedostajalo da zavrsim na haubi sivog Renault Senica....covek je izasao iz ulice i krenuo u suprotnom smeru tj. mojom trakom....Sreca moja da ABS odlicno radi... Jos je poceo i da krizira kroz prozor...sta da uradim...da robijam kretena koji sa svoji 50-60 godina ima krizu indentiteta,postojanja i verovatno koji promil viska,a gram mozga manjka... Drzi se Dusane...mnogo kilometara je pred tobom,ali zapocni ih tim jednim,najbitnijim...Oporavi se,nasmej se i napisi svima nesto...da znamo da si u redu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilicaP 0 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Dusanova sestra Milica i potpuno sam zatecena podrskom koju je Dusan dobio od svih vas. Tjah, bilo je i suza :-\ ali u ovakvoj situaciji Dusanovoj porodici ovo mnogo znaci. Procitala sam poslednje informacije o Dusanovom stanju koje su ovde napisne. Uglavnom je sve tacno. Dusan ima teske povrede glave, u komi je, njegov centralni nervni sistem slabo reaguje ali ipak reaguje, sto je veliki napredak obzirom da je Dusan dovezen mrtav u Urgentni Centar. To je i trenutni prioritet lekara, doci do stabilnog rada mozga. Dusan je prihvatio terapiju, jos uvek ne znamo kako ce na nju reagovati. Sve ostale povrede trenutno nisu prioritet. Jos uvek ne znamo da li ima lomova i kojih, sem lica. Cak ni to nece biti operisano dok se ne uspostavi zadovoljavajuci rad mozga. Dusanovo srce radi stabilno ali je prikljucen na aparate koju mu omogucavaju da dise. Trenutno lekari ne mogu nista vise da urade, Dusanovo telo ce morati da se izbori sa ovim. Ne verujem da ce se njegovo stanje drasticnije menjati u narednih 2 dana, ali njegov zivot je i dalje u opasnosti. Bez obzira na sve ja sam potpuno sigurna da ce se moj brat oporaviti, jer smo vec jednom prosli korz ovakvu situaciju i to pre 3 godine. Dusan je veliki borac ali mu je podrska svih nas potrebna. Molite se za Dusana i budite uz njega!! P.S. Volela bih da upoznam ocevidce Dusanove nesrece, evo i mog kontakta 063/336681 JOS JEDNOM HVALA NA PODRSCI, MOMCI SILA STE!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano April 10, 2010 Architect, 340 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se izvuce! Milice, kakvu je kacigu imao, kada ima toliko povreda na glavi? Kakvi su udarci to bili, neverovatno mi je prosto... Ako je potrebna neka pomoc, oglasi ovde obavezno, tu smo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 10, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Izdrzi Dusane uz tebe smo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan ako zatreba ja sam 0 + Dule munjo drz'se !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 850 Napisano April 10, 2010 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj se Dusane! Svim srcem smo uz tebe! Ako je potrebna bilo kakva pomoc ili podrska takodje sam i ja na raspolaganju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan AJDE DUŠANE , BUDI JAK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano April 10, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, i za mene važi. 0+, mogu da dam krv.Ako bude potrebe za neku operaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 10, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan UH... tek veceras sam saznao. Drzi se junace !! Bez obzira na sve ja sam potpuno sigurna da ce se moj brat oporaviti... Milice, zelim da danas napises da Dusan sam dise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano April 11, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Uspeces! Svi smo uz tebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Milice drago mi je da si se javila ... vidis da nas ima dosta ovde koji uz moralnu podrsku cekamo da nam kazes da li mozemo jos nekako da pomognemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1434 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pozitivne misli za Dusana i od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...