bane76 2 Napisano Jun 10, 2010 U prolazu, 68 postova Lokacija: BG Motocikl: GSXR600K3 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,i jel staza otvorena za automobile? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano Jun 10, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Moto klub Marshal organizuje iskljucivo moto treninge i te vikende kad smo mi dole auta ne mogu voziti. Jedino neki unaprijed dogovoreni trening kod ljudi u AMD ili AMK da se organizuje. U svakom slucaju ne znam tacno kako ide za auta, mi se bavimo iskljucivo moto treninzima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane76 2 Napisano Jun 10, 2010 U prolazu, 68 postova Lokacija: BG Motocikl: GSXR600K3 Prijavi odgovor kao problematičan Hteli bi burazer i ja da dodjemo da vozimo samo što je on na četri točka a ja na dva. Jel ima uopšte dana kada je staza otvorena za sve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano Jun 10, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu motori i auta voziti zajedno nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slupojko 44 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Yu Dam Fak,China Motocikl: K7 Litra ,CBR 600 RR track whore & RSV4 APRC Factory Prijavi odgovor kao problematičan Na stazi svaki vikend super voznja i druzenje,slike na mk marshalovom forumu. Evo i mene na kocenju pred lakat: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Dosao covjek da obara rekord staze bez rukavica Vidimo se u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jun 17, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dosao covjek da obara rekord staze bez rukavica Vidimo se u nedelju Pa jel ga oborio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slupojko 44 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Yu Dam Fak,China Motocikl: K7 Litra ,CBR 600 RR track whore & RSV4 APRC Factory Prijavi odgovor kao problematičan eeeeevo i rukavicaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Jul 6, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast nemam rijeci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slupojko 44 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Yu Dam Fak,China Motocikl: K7 Litra ,CBR 600 RR track whore & RSV4 APRC Factory Prijavi odgovor kao problematičan Bi dzej bikeri jel bio neko na stazi ove sezone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2843 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 2755 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Juce na Grobniku,ali pogresnim motorom sa full prtljagom. Uploaded with ImageShack.us 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 23, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Blizu sam.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slupojko 44 Napisano Avgust 16, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Yu Dam Fak,China Motocikl: K7 Litra ,CBR 600 RR track whore & RSV4 APRC Factory Prijavi odgovor kao problematičan evo jos koji pikcher sta propustate,neki na kolenu pun gas, neki kolenom kose travu a ko neki ne drjlaju kolenom nego deklom i akrapovicem ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Avgust 19, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Pravilnik vazi samo za trke,znaci buraz dodjes ,platis 10e,potpises izjavu da vozis na svoju odgovornost i vozis,obavezna je naravno oprema i ispravan motor,bosanci su opustani ljudi .... bolan...ako se slucajno desi nesto hitna je tamo za 5-10 min Da li neko zna sta je tacno potrebno od opreme da bi se vozilo na stazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slupojko 44 Napisano Avgust 20, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Yu Dam Fak,China Motocikl: K7 Litra ,CBR 600 RR track whore & RSV4 APRC Factory Prijavi odgovor kao problematičan Pad na stazi skupo kosta,znaci bez jednodelno ili dvodelnog kombinezona ,dobre kacige i jos boljih guma se ne isplati riskirati,ja licno sam kupio jeftino vanucci kombinezon i rukavice,sidi cizme,i skupo sam platio x-lite 701 kacigu a jos skuplje nove gume ,sve utegnuto i nastelovao ogibljenje i tek onda pomislio na stazu,na stazi nece ti nista reci ako imas jaknu i kacigui vozis laganini ali preveliki je rizik a moze se naci polovna ili pozajmiti opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano April 6, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Pad na stazi skupo kosta,znaci bez jednodelno ili dvodelnog kombinezona ,dobre kacige i jos boljih guma se ne isplati riskirati,ja licno sam kupio jeftino vanucci kombinezon i rukavice,sidi cizme,i skupo sam platio x-lite 701 kacigu a jos skuplje nove gume ,sve utegnuto i nastelovao ogibljenje i tek onda pomislio na stazu,na stazi nece ti nista reci ako imas jaknu i kacigui vozis laganini ali preveliki je rizik a moze se naci polovna ili pozajmiti opremu kako da ugovorimo dolazak,dali bi nam video dali je slobodna zadnja nedelja aprila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano April 7, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve informacije i rezervacije u vezi staze je nadležan Dule Drljača, mobilni +38765646248. Prijavljujem se za polazak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jun 1, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan DALI JE ISTINA DA SE STAZA U zALUZANIMA UKIDA,NEKO MI RECE DA OCE DA GRADE TRZNI CENTAR? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jun 3, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan tako se prica po njihovom forumu...boze zdravlja da od toga ne bude nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jun 3, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan sad sam pricao sa kumom vlasnika staze,on mi rece da od toga nema nista,ali u nekoj blagoj rezervi,zvace ga danas,to bi stvarno bilo bzv.gde ce mo onda za male pare da se vozimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano Jun 3, 2011 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Staza Zaluzani nema vlasnika, ona je u vlasnistvu ministarstva odbrane BiH a na koristenje je data AutoMoto Drustvu. AMK Banja Luka trenunto odrzava moto treninge na stazi. Ne znam kakvu informaciju imas ali sve sto saznas dobro je doslo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarako 0 Napisano Jun 10, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: bgd Motocikl: sc33 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze svaki dan da se ide na stazu ili imaju posebni termini kada moze da se vozi po njoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Jun 11, 2011 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Juče, danas i sutra je poseban termin... Moto trke GP Zalužani 2011!!! Ajmo curice, ajmo dečaci... Vidimo se tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jun 11, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze svaki dan da se ide na stazu ili imaju posebni termini kada moze da se vozi po njoj? moji drugari i ja idemo sledeci petak tamo ako neko zeli subota ujutrolagani trening Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan deo laganog treninga. Prva dva kruga su zagrevanje guma. 1:26s prvi put na stazi. http://www.youtube.com/watch?v=lSpbR-X8540 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...