Jump to content

Moto Zajednica

1. Moto GP Qatar, Losail

Recommended Posts

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

A evo i kako se ugradjuju crvene neonke na kocione diskove ;D Brembo light show.

Aiiiiiii ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 343 postova
  • Motocikl: Ktm 990 Superduke R

A evo i zašto je Rossi ostao bez goriva, pa je morao da vozi skuter ;D

big_3rossi_lorenzo_02.jpg

big_rossi_lorenzo_03.jpg

big_rossi_lorenzo_11.jpg

big_rossi_lorenzo_04.jpg

Ahaaaa.... a ostali su bili statisti i namerno vozikali za njim u koloni sa laktom na rezervoaru u fila papučama i cigarom u ustima poštujući njegovo doktorstvo ???  Rossi klub spustite se malo... da zna-zna, to niko nemože da opovrgne, ali mu polako ističe rok trajanja, dolaze neki novi klinci

, može da ubode koju pobedu ove godine ali sa qrrčenjem je gotovo. rrespect....

A ja mislio da će on večno da vozi, hvala što si mi otvorio oči ;)

Naravno da će kao i svaki čovek u penziju jednog dana, ali odlazi kao legenda, a za ovu godinu ćemo još videti. Ja mislim da može lako da se desi da ponovo uzme titulu, a ti misli šta hoćeš ;D

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Naravno da moze lako da je osvoji, ali nije jedini koji to lako moze. Tek je jedna trka prosla, a u njoj je imao puno srece... koja nece uvek biti tu. I prosle godine je znao da se prospe po stazi, vise puta. Secas se kacige koju je nosio?

BTW, kad se Stoner prosuo, izasao sam neko vreme napolje. Ocekivao sam da vidim Rosija samog, prilicno napred, jer on je Doktor, jel'te. Medjutim, sta sam video?? Rosija kome su na ledjima Dovi i Hejden, proslogodinsjim uglavnom fenjerasima, kojima nije pobegao ni za milisekund!

Hocu da kazem da su razlike prilicno male ove sezone. Morace mnogo, mnogo da se pomuci da pobedjuje, a u takvim uslovima se mnogo lakse prave greske. Pa jos ako negde padne kisa...

• Integrisan, 13020 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Ja tog m...... ne mogu očima da vidim ali je zadnje što mu želim da se prosipa. Neki kvarić, kijavica,

jump start...

• Ne silazi, 5470 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Ovo je Stonerkova staza, na kojoj je MORAO da pobjedi i od koga se OCEKIVALO da pobjedi. Tako da je ova Rossijeva pobjeda BONUS PACK.

Ko je jedne sezone bio fenjeras, ne mora znaciti da ce biti svake. Uostalom najbolji primjer je upravo Stoner koji je sa Hondom bio fenjeraski pjescanko, pa je onda postao sampion.

Ovim padom je Rossiju malo olaksao, ali isto tako pomogao Lorenzu, a sebi zavrnuo muda. Drugim rjecima, nije Rossiju toliko pomogao, koliko je sebi odmogao.

Sa prvom recenicom se potpuno slazem.

Ipak, kao Stonerov navijac, optimista sam. Prema svemu sto sam imao prilike da vidim do pada, Stoner&DesmoGP10 su bili ubedljivo bolji. Izgleda da ovaj BigBang nije tako slab kao sto sam mislio - postigao je bolje vreme nego proslogodisnji Screamer GP9. Stoner ulazi zdrav u sezonu, sto je dodatni plus. Ako ne bude cesto padao :) po meni ima najvece sanse da uzme titulu.

PS. Meni ce u secanju ova trka ipak ostati po tome kako je prosao Rosija i Pedrosu :)

• Drug član, 1010 postova
  • Motocikl: Honda VT750 ACE

Ha ha...tema na dvanaest strana a većina o tome ko je kome pomogao-odmogao (Stoner-Rosi),Da je Rosi imao sreće hmmm....mislim da je više u pitanju Stonerova nesreća,da Rosi ima šanse da osvoji šampionat ima,ali opet ima tu još par igrača koji su jako jako blizu možda kao nikad pre.Ali ovo je tek prva trka pa je još rano suditi.Mislim da je najteže ipak Stoneru jer mora da se vrati u igru ali bože moj tek je bila prva trka.Voleo bi da imamo barem četiri kandidata za tituli i da se o istoj odluči u zadnjoj trci...

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Ako ne bude cesto padao :) po meni ima najvece sanse da uzme titulu.

:D :D :D :D :D

Meni ce u secanju ova trka ipak ostati po tome kako je prosao Rosija i Pedrosu :)

Jos bi veca fora bila da je kad ih prosao odmah produzio pravo u prashinu  ;D

BTW, kad se Stoner prosuo, izasao sam neko vreme napolje. Ocekivao sam da vidim Rosija samog, prilicno napred, jer on je Doktor, jel'te. Medjutim, sta sam video?? Rosija kome su na ledjima Dovi i Hejden, proslogodinsjim uglavnom fenjerasima, kojima nije pobegao ni za milisekund!

Pa nije on Stoner ili Pedros da bi pobegao napred, on voli čovek da se trka, da pretiče, da ima zanimljivu trku ;D

Kada si video Rossija da pobegne? Retko kada. Uvek ga neko stigne, pa se malo igra mačke i miša. Prošle godine ste isto pričali da je za penziju, pa smo videli šta je bilo. Da svako može da padne, to je tačno, ali da je Stonera uhvatila padavica i to je tačno ;D ;D ;D

• Ne silazi, 5470 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Da mi ne bi razbijali glavu kako i zasto je Rossi bio sporiji ihaa u odnosu na ostale i da li bi ostao bez corbe objasnice nam cika Jeremy i ekipa iz garaze.

Povodom ovoga prvog, razlog je po njegovim rijecima bio, sto su se odlucili da tako sloze prenos. A prenos je slozen tako da se iskoristi zavjetrina iza Stonera, medjutim kako je Stonerko odlucio da napusti trku prije kraja, to se pokazalo kao nusprodukt i Valentino se maltretirao sa tim prenosom na pravcu.

A povodom pokleknuca Yamahe zbog nestajanja goriva u pocasnom krugu iz garaze odgovaraju da je to zbog pretjeranog proklizavanja zadnjeg tocka, uostalom vidjeli ste na sta je licila ona guma. E sad, ako se pitate da li bi nestao bez goriva? Ovi kazu tesko. A zasto? Pa kazu zato, jer postoji neko elektronsko sokocalo koje prati koliko ima goriva, pa proracuna da li moze tim tempom do kraja, ako ne moze, onda zavrce snagu. Posto nisam nesto primjetio da je slabila M1, izgleda da su to sve dobro spakovali.

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

A prenos je slozen tako da se iskoristi zavjetrina iza Stonera,

Jeb...  o chemu ljudi misle  :o :o :o

• Svrati ponekad, 343 postova
  • Motocikl: Ktm 990 Superduke R

:D ;D ;D :D ;D ;D... Eeeee fino se nasmejah na ovim yamahinim oficijalnim izjavama... "složili prenos da ide i zavetrini tj. nekom iza leđa pa onda na prc da pokuša da ga obiđe# ??? ??? ??? I šta kad ga obiđe ??? ??? ??? oće nazad u box da mu sad slože prenos da bi mogao da ide ispred nekog, bez zavetrine ??? ???Pošto telemetrija to nemože da odradi. Mislim... gde je tu logika,  Imam 41 god. od svoje deste vozim motore, malko sam se okušao u trkama dok se ne oženih, i dan danas idem po stazama onako za svoju dušu, Mađarska,Grobnik,Banjaluka,...imam u dupetu dosta km. Te sam iz tih razloga malo skeptičan u vezi ovih izjava, lično mislim da mu još uvek nisu našli pravi setup i da je samo u tome problem . Kad ga nađu pričaće drugu priču, a razloga za javnost će uvek biti. Neko veruje neko ne.

Elem kao što rekoh i pre, meni je drago što je sve ovako napeto i nije mi baš nešto preterano bitno ko pobeđuje nego da su trke uzbudljive do kraja pa da mi ovde možemo lepo da palamudimo o tome koje šta,gde,kuda. Šteta što nismo svi iz istog mesta pa da gledamo zajedno trku u nekom kafiću onako uz pivce i da se podjebavamo. Ajd uzdravlje ,vidimo se u subotu BG ;)

Elem kao što rekoh i pre, meni je drago što je sve ovako napeto i nije mi baš nešto preterano bitno ko pobeđuje nego da su trke uzbudljive do kraja pa da mi ovde možemo lepo da palamudimo o tome koje šta,gde,kuda. Šteta što nismo svi iz istog mesta pa da gledamo zajedno trku u nekom kafiću onako uz pivce i da se podjebavamo. Ajd uzdravlje ,vidimo se u subotu BG ;)

Slazem se sa ovim pasusom, steta je sto ne mozemo da gledamo zajedno i komentarisemo...

• Svrati ponekad, 432 postova

Kladim se da Rossi ove godine uzima titulu najubedljivije do sad !Posto se nauzimao svega stose moglo od titula , pobeda , podiuma pa do para za 8 zivota ( sto usput receno niko od ostatka karavana bez obzira koliko dobri bili nece ponoviti , a kamo li prestici ) i ostalo mu je samo da se igra i zabavlja sebe i nas , pa kad se naigra i nazabavlja polako u penziju .

• Svrati ponekad, 189 postova
  • Motocikl: Tracer9 GT '23

Igrom slucaja, desilo se da sam ovu trku gledao u kaficu u Barceloni.

Kao kada se kod nas prenosi neka vazna utakmica, pa svi vise po kaficima i navijaju tako su Barceloni navijali za svoje vozace,

ali mi se cini da je favorit ipak bio Pedrosa.

Malo mi je zao sto nisam bio informisan da je u Valenciji isti dan bila trka u SBK, imao sam vremena i mogao sam otici.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja