Jump to content

Moto Zajednica

saobracajka na putu B.Luka-Borja-Teslic

Recommended Posts

• prisutan, 1163 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

Ne znam dali ovo spada u ovu temu posto nije bilo poginulih...ali elem..,decko sa sportakom, u pravcu od Teslica prema B. luci,u podnoziju Borija,sudario se sa autom,sa njm bilo drustvo na motorima iste klase,ali malo iskusnijih vozaca,kako kazu,nisu nam znali reci sta je bilo,posto su bili ispred,decko nije uspio ispratiti njihov tempo....,i sudar..probijena sajba od auta,motor,steta poprilicna,ali je on ustao i pokupila ga hitna.Ako su momci na forumu neka napisu jeli on ok!!? Kazu mi da je pocetnik?? Ali sta ce onda na kawi!! koja ide kao mile oci,a na tom djelu los put,asfalt jos leden...Nije da ga osudjujem, ljubav je ljubav,ali i ziva glava je nesto!! Ali bitno da je ustao i da niko vise nije poginuo!!Momci javite se!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Brmbrm, 448 postova
  • Motocikl: KTM Life Race

Nemoj ovako, covece! ???

Ova tema je za Motoristi na drumu!

Dobro nije znao... premestice urednici...

Poenta je da se svako preplasi kada nadje novu temu u Crnoj hronici...

Nadam se da ce se decko oporaviti i izvuci neku pouku...

• prisutan, 1163 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

ma meni je saobracajka crna hronika,ali sad znam za ubuduce,nisam znao kako da kvalifikujem taj dogadjaj,ali neka urednici premjeste to gdje spada! izvinjavam se!!

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

ma meni je saobracajka crna hronika,ali sad znam za ubuduce,nisam znao kako da kvalifikujem taj dogadjaj,ali neka urednici premjeste to gdje spada! izvinjavam se!!

Prijatelju nije crna hronika pasti i ustati kao sto kazes....crna je kada ne ustanes....kako god momku zelim brz povratak na drum..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja