mali_zmaj 1355 Napisano April 5, 2010 prisutan, 1163 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dali ovo spada u ovu temu posto nije bilo poginulih...ali elem..,decko sa sportakom, u pravcu od Teslica prema B. luci,u podnoziju Borija,sudario se sa autom,sa njm bilo drustvo na motorima iste klase,ali malo iskusnijih vozaca,kako kazu,nisu nam znali reci sta je bilo,posto su bili ispred,decko nije uspio ispratiti njihov tempo....,i sudar..probijena sajba od auta,motor,steta poprilicna,ali je on ustao i pokupila ga hitna.Ako su momci na forumu neka napisu jeli on ok!!? Kazu mi da je pocetnik?? Ali sta ce onda na kawi!! koja ide kao mile oci,a na tom djelu los put,asfalt jos leden...Nije da ga osudjujem, ljubav je ljubav,ali i ziva glava je nesto!! Ali bitno da je ustao i da niko vise nije poginuo!!Momci javite se!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano April 5, 2010 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ovako, covece! ??? Ova tema je za Motoristi na drumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano April 5, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ovako, covece! ??? Ova tema je za Motoristi na drumu! Dobro nije znao... premestice urednici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano April 5, 2010 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ovako, covece! ??? Ova tema je za Motoristi na drumu! Dobro nije znao... premestice urednici... Poenta je da se svako preplasi kada nadje novu temu u Crnoj hronici... Nadam se da ce se decko oporaviti i izvuci neku pouku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1355 Napisano April 6, 2010 prisutan, 1163 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan ma meni je saobracajka crna hronika,ali sad znam za ubuduce,nisam znao kako da kvalifikujem taj dogadjaj,ali neka urednici premjeste to gdje spada! izvinjavam se!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 6, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan ma meni je saobracajka crna hronika,ali sad znam za ubuduce,nisam znao kako da kvalifikujem taj dogadjaj,ali neka urednici premjeste to gdje spada! izvinjavam se!! Prijatelju nije crna hronika pasti i ustati kao sto kazes....crna je kada ne ustanes....kako god momku zelim brz povratak na drum.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1355 Napisano April 8, 2010 prisutan, 1163 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan imas pravo! neka samo sve prodje bez posljedica!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...