BRACO 3324 Napisano Januar 21, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko splav nije atestiran sto je adrenalin + Vidjecemo za druzenje.. nama je i ovako dobro trenutno sam tu da se hvalim Da se vratim na rjecice..u slucaju da ovo gornje bude posjeceno a da mi ne bi morali nositi kupace gace nasli smo jedno kupaliste i dali mu ime checkpoint. Rjecice se na nekim mjestima mogu pregaziti a na nekim U sumi imamo uglavnom sve .. ..od stalka za motor... ..do tvrdog smjestaja.. ..a bogami i mekog.. e jedino kad pukne mjenjac ostaje samo da se... neki su ovih dana vjerovatno ovde, mozda neko vidi pa posalje fotku sa staze.. ovduda prolazite kad idete u pravcu Sarajeva..mi tu pijemo espreso pa ako vidite neke blatnjave i prasnjave masine mozete se pridruziti..Ravna Romanija... E sad Romanija..ime dobila vjerovatno u drugoj polovini 16tog vjeka po jednom turisti.. Starina Novak Gusle kazu bio je najveci hajduk i najajci borac tog vremena.Znao je da "stisne zube" iako je bio krezav(povadili su mu sve zube dok je bio zarobljen).Pretpostavlja se da su njegova djela kasnije bila smjernica Karadjordju.. Kao i svi hajduci krio se po gorama i mada je vecinu zivota proveo u Rumunskim(Rumunija-Romanija) zemljama u nekom periodu hard hajdukovanja je bio poslat u ove krajeve da svojim djelima zaplasi osmanlije i popravi budzet.. Vuk Karazic je to ovako zabiljezio klikni Ovo je ta Romanija Staza ima more, neke blaze neke teze ...pozdravimo raju.. i gass.. do nekog od vrhova E nas junak je imao svoje gajbe(pecine) koje su cik pogodi tu negdje Glavna rezidencija nosi njegovo ime Pecina Starine Novaka do koje se moze samo pjesice uz pomoc saila tu nas je snimila kamera obezbjedjenja unutra 500 metara nize je Novakovo vrelo Pogled odozgo je nestvaran ali necu stavljati nego ako neko hoce.... Kad smo sve analizirali najteze je bilo malom Grujici koji je isao po vodu Evo jedan dio od Ive Andrica kako je on to opisao klikni Za ostalo morate da se obratite nasem vojvodi Milanu Ovaj u sredini sto namjesta friz 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 21, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Milana !!! Zajedno smo bili kod Vanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Januar 21, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da i Stojan ovaj lijevo ali on nije oko gusala kao njegov rodjak Milan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 21, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Danas videh temu, te se setih da pokažem mojima Romaniju, tj da se podsete (Baba mi je iz Ozerkovića, deda sa Đedovaca). 5 sati smo gledali lepote koje pruža Romanija i baba mi je objašnjavala gde je šta i kuda treba da se ide da bi se došlo do nekog mesta. Nažalost, bio sam jako mali kad sam prvi put, a ujedno i poslednji put bio na Romaniji, te se samo kroz maglu sećam. Trenutno uživam u gledanju slika, ali na leto idem na Romaniju, da povedem babu (nažalost ne i dedu), da pogleda, verovatno još jednom do kraja njenog života (85-ta joj je godina), predele u kojim je rođena... Izvini malo na off-u, povuklo me malo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Januar 21, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sto off , sve sto je u vezi naseg kraja nije off. Pozdarvi baku i ne rece od koje si familije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 21, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdraviću baku sutra, kad ponovo budem slušao o Romaniji, nije mi još završila. Baba je od Bjekovića, a deda od Vitomira... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Januar 21, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Znam obadvije familije, a i prolazili smo kroz obadva sela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 21, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Eto! Baš mi je drago! Ja ću na leto polako sa babom, pa u razgledanje. Šta ću, vuku me koreni, a i naslušao sam se Romanije od svih, te željno iščekujem da je posetim. Pozdrav Braco, pa ako Bog da, da se upoznamo kada dođem na Romaniju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Znam obadvije familije, a i prolazili smo kroz obadva sela Ne postoji obadva, vec oba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 22, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Romanija, biser prirode. Vuk, Andric i Kepo, biseri knjizevnosti.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mile Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Januar 22, 2013 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Гора од јунака, иако сам слаб јунак рад бих био једном доћ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Januar 22, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kapetan uzvraca udarac za "pozitivnu" @Nik Romanija je kao red bull, daje ti krila Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Januar 22, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Znam obadvije familije, a i prolazili smo kroz obadva sela Ne postoji obadva, vec oba. Citat: oba m. i s., obaju, obama; u ž. rodu obe, obeju, obema (ek.), obje i obije, obiju, objema (ijek.); u primeni se dopunjava sa obojica za m. osobe, oboje za živa bića (za muško i žensko ili uz im. tipa pilad i pilići) i za apstr. pojmove ("oboje mu je na umu, posao i kuća"), oboji, -e, -a (uz imenice u mn., npr. oboji svatovi, oboje čarape); u istom zn. (stilski nešto pojačanom) i var. obadva, obadv(ij)e, obadvojica, obadvoje, obadvoji; primena i gram. promena (za obe varijante) kao dva, dvojica, dvoje, dvoji (v.) Pravopis srpskoga jezika, ekavsko školsko izdanje, Matica srpska, Novi Sad, Zavod za udžbenike i nastavna sredstva, Beograd, 2000. str. 256-257 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 22, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ili je dvoje ili oboje.. obadva mu dođu ko 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Januar 22, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan O tome ima more rasprava po netu ...uglavnom da skratim. JA SAM U PRAVU! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 22, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ili je dvoje ili oboje.. obadva mu dođu ko 4 prvo ti nevalja ZOBS gdje pise da ti ode dozvola, a sad ti ne valja ni "Pravopis srpskoga jezika, ekavsko školsko izdanje, Matica srpska, Novi Sad, Zavod za udžbenike i nastavna sredstva, Beograd, 2000. str. 256-257" tztztzt Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan A da se mi svapetorica nadjemo kod Braca ove godine, pa da prostudiramo taj pravopis onako kako dolikuje... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Januar 22, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan A da se mi svapetorica nadjemo kod Braca ove godine, pa da prostudiramo taj pravopis onako kako dolikuje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Januar 22, 2013 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Jel kod Braca da diskutujemo uz krusku a kod Vanje da vozimo ili kod obadvojice da diskutijemo ili obadvojice vozimo i idemo ili dva puta ili obadva kod obadvojice ili obojice msm da im nebude malo puno tj x2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Januar 22, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Vanja je na Han Pijesku sto je ovima iz Srbije na putu za Romaniju(30km) a opet crnogorci ce da naidju na Rogaticane(isto 30km) elem izbor je vas..I na Han Pijesku i u okolini Rogatice ima dobrih staza a i Vanja je organizovao neku varijantu voznja-druzenje dok se Rogaticani spremaju za slicno..Jedino mi kao najmasovnija grupa sa najboljim terenima ne zelimo goste Salim se p.s. zaboravih moje tj. nase drugove sa Pala..gore ima puno raje ali mi vozimo sa dvojicom zlata vrjednih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 22, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan To je bre za dobrobit i promociju vaše zajednica i krajeva.. Evo za Kepojebinu su čuli enduraši iz Saudiske Arabije i dolaze nam u goste Svih obapetoro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Januar 22, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze doci Siril Desrpe tamo se loze na Komu ali ovog beogradskog Komatovica Gdje on kaze tu valja A i njega sam zvao ali nije dosao, pretpostavljam zna da bi ga stalno cekali pa mu neprijatno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze doci Siril Desrpe tamo se loze na Komu ali ovog beogradskog Komatovica Gdje on kaze tu valja A i njega sam zvao ali nije dosao, pretpostavljam zna da bi ga stalno cekali pa mu neprijatno. Jok, nego ce se loze na Braca iz Sokoca koji nije mogao da se pojavi do sada ni na jednoj voznji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Januar 22, 2013 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sto ce da se pojavljuje kad kuci ima sve sto mu treba 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...