Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 8, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakvog asfalta na toj Romaniji? Ja bih malo da Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3356 Napisano Novembar 8, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5498 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Za tebe cemo asfaltirati svu travu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 9, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Eto ti jos jedan plusic zbog vutre. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan deder da se preplatim i ja :D pošto ako će Afrikanac u šumu mora neko da ide sa gurtnama za šlepanje, mada od kad je stavio čepove na motor otišao mu je dihtung glave, poludo je skroz Mora neko i stra` da vam drzi !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan da nije zakljucana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 28, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E u cugu sam procitao ceku temu.. i svaka cast Prolece puklo.. mogli bi da organizujete neko upoznavanje vasih lepota Ima voljnih tarabasa uvek.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano April 28, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Пратим.......ја тим крајевима возио само путем..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 29, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Nova sezona, nove voznje ocekujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3356 Napisano April 30, 2011 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5498 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan E u cugu sam procitao ceku temu.. i svaka cast :takoje:Prolece puklo.. mogli bi da organizujete neko upoznavanje vasih lepota :bicikl:Ima voljnih tarabasa uvek.. Пратим.......ја тим крајевима возио само путем..... Nova sezona, nove voznje ocekujem Nema postova do daljnjeg jer mi se isti brisu pa cemo da vidimo za dalje..poz 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Maj 1, 2011 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema postova do daljnjeg jer mi se isti brisu pa cemo da vidimo za dalje..poz 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 5, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan и, има ли каквих новости? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3356 Napisano Jul 3, 2012 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5498 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan и, има ли каквих новости? Ima , odselila Romanija do Vlasenice. Mi smo sad ravni kao Srem a ime cemo da mjenjamo Dok je tema mirovala svasta se izdogadjalo..novih motora ,novih padova,novih zaludjenika ,novih staza itd ...neki od meni nesimpaticnih urednika su se udaljili pa ako se ne bi mjesali u temu mogli bi da je i ozivimo.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3356 Napisano Januar 19, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5498 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan 2011-ta na Romaniji.. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Braco, na kojoj vam je reci onaj splav? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Januar 20, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan To nije lepo da se iživljavate sa tim motorima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3356 Napisano Januar 20, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5498 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Biostica, selo moje majke nastalo u vrjeme turaka u totalnoj zabiti radi spasavanja od prve noci sa agom ..kako kazu toliko je sputno da ga ni nijemci nisu posjecivali u II sv. ratu..put vodi do tamo i nema dalje..moj rodjak se angazovao da napravi kolibu za rostilj i prenociste za slucajne prolaznike..usput splav sa rupom na sredini kroz koju se potapa pivo i hladi u rijeci dok se splavic zakoci i ljuljuska je pravo zadovoljstvo za uzivaoce jecmenog napitka ..posto imam i ja par komada zemlje tu u planu je i nasa kolibica.. Malo ranije na putu za tamo je i ova rjecica isto posebna na neki svoj nacin..ma vidjeces ako se organizujemo ove godine, divota.. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Januar 20, 2013 Teoreticar, 338 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Kako uvek iskopate te slike iz naftalina sad kad je frka!Pa moramo da uzivamo dok citamo!Priroda je super! Moze jos slicica! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 20, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rijecica razvaljuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3356 Napisano Januar 20, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5498 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Oko rjecice smo se par godina "natjerivali" da sredimo korito i okolinu prvenstveno ja i moja ekipa sa kolegom kvadistom Veljkom koji je inace lik od akcije upravo radi nas motorista da imamo mjesto za predah u ljetnim vrelim danima i osvjezenje..Skontali smo da bi nam trebao bager da ulaz i izlaz iz korita uredimo da kvadom moze lako da se predje rijeka i usput malo zajazimo kupaliste i okolinu..Skupili smo raju po gradu kao cisto omladinska akcija ali na kraju se kao i svugdje politika umjesala ali srecom razum je pobjedio i akcija je uspjela..tako da Popsy i ostali ljubitelji vode imaju svoju jos jedno zadovoljstvo kod nas Ovo je prilog o mjestu iz njihovog ugla..mi se ne mjesamo, ostvarili smo svoj cilj 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Januar 20, 2013 Teoreticar, 338 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Ipak smo nesto sacuvali od druga Tita ! Radne akcije uvek daju odlican rezultat, narocito ako su tu ljudi sa istim namerama! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 21, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za omladinu iz Sokoca!!!! Mesto je odlicno, i posto vi necete ovamo, eto nas tamo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 21, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Braco se plasi urednika pa nece u Srbiju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Januar 21, 2013 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uhh kakvo mesto, kao iz bajke 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3356 Napisano Januar 21, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5498 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Ipak smo nesto sacuvali od druga Tita ! Radne akcije uvek daju odlican rezultat, narocito ako su tu ljudi sa istim namerama! Ma ljudi su isti i sad kao i prije 30god, interes spaja..nekima treba samo reci a ovim drugim sto se radjaju sa kompleksima treba pokazati da nije strasno uzeti blatnjav kamen..ovo je bilo mnogo vise od ciscenja prirode...za ove mlade pogotovo jer neki su prvi put vidjeli snagu zajednice...a sad jos malo sebe da podignem mene idu te akcije sa omladincima..primjer jedan dok sam imao cafe club 5 godina nisam imao problema i docekao sam da mi dodje komandir policije i kaze da mu nije jasno kako uspijevam bez incidenata da odrzavam toliku masu..da studenti iz bgd zure na Sokolac..eh ali kao sto Nele rece u jednoj pjesmi "ko igra za raju i zanemaruje taktiku..." Bravo za omladinu iz Sokoca!!!! Mesto je odlicno, i posto vi necete ovamo, eto nas tamo. Keposlave ne zajebavaj, pa svaki kolega bar iz moje grupe bi mjenjao ljetovanje za jednu voznju ali je problem sto su svi motori full crosevi i sto nemaju nista od papira..neki imaju njemacki racun drugi nemaju ni to..inace dobro dosli Braco se plasi urednika pa nece u Srbiju Da, od rata do ovamo oni su mi jedini strah, narocito ovi sto postoje samo dok su u polazaju fetusa za svojim komp..cim ustanu nestanu.. Uhh kakvo mesto, kao iz bajke Dodji, vidi, pobjedi:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 21, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo.. samo ništa ne verujemo dok ne vidimo Otvaraj temu i mi ti dolazimo.. samo vidi da taj splav ne potone od silnih kilograma.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...