BRACO 3324 Napisano April 9, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kad mi imamo neku divlju kameru pa kabla nema prije Pattaye. ;D Sutra Igytrike ide u Sa pa cemo vidimo . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 9, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan DOBRODOSHLI!!! Ima jos jedan fan ;D E pa dobrodosao !! ... da ne budem sam na tribinama. Sutra Igytrike ide u Sa pa cemo vidimo . Hmm... cekamo Igy-ja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Deinterlesuj (Deinterlacing) video i kvalitet slike ce ti biti bolji. Tachnije sredicesh te horizontalne linijice. http://en.wikipedia.org/wiki/Deinterlacing Najjednostavniji program za to (i josh shtoshta) je virtualdub. PS. Pitoma vam neshto ta Romanija. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano April 9, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neeeedammmmm!! ;D ;D ;D Idi tamo se potpisi u neki "svetski" putopis , stas' dos'o kod nas seljaka..siromashni, nepoznati...motori krshevi oprema od 5eura ... :D Svetske putopise citam, retko kada komentarisem da ne off-ujem, ali ovaj tvoj je napravljen za OFF, tako da eto i mojih komentara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano April 9, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj jel ono ti bjeshe onaj sto je pisao 10 dana da ide u Bech pa posto nikom nije bilo interesantno odlozio put :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano April 10, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Slike su slabog kvaliteta ali su zato mocnog sadrzaja ;D Prvo predstavljanje pa ostalo ... Shema Keza BMandzic i neki tamo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano April 10, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa na zaletishtu....koncentracija ... ;D Chris Pfeiffer na Romaniji :o :o :o ;D :D :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano April 10, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Onda malo odmora od uspona sisli smo u dolinu..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano April 10, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Onda je Pfeiffer odlucio da pokaze voznju na prednjem :D :D ..onda je Keza odlucio da odgovori ;D ... ali tu nije kraj... ;D ;D ;D skok u prazan bazen ... ...onda se Pfeiffer naljutio pa se odlucio na visokorizichu tachu :o :o :o :D ..posto tachka nije dobila dovoljno ovacija odlucio se da ponovi svoju prvu tachku sa dodatkom prerade u streetfightera na najbrzi moguci nachin nevjerovatno :o :o :o :o :o street je tu :D :D :D ..izraz lica govori da je Pfeiffer zadovoljan... ;D Onda smo opet izasli donekle u civilizaciju...kafana pored puta..okrjepljenje.... ..povratak kuci ali malo blaza varijanta...ja sam iskoristio za SM vjezbu ;D ..usput promashimo neku prechicu i uvalimo se u polomljenu shumu ;D ...nakon malo guranja zaglavljivanja i svega sto prati puna srca odlazimo kuci.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano April 11, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan tooooo majstori, slike su do OO ;D Jos kad bi mogao video da ubacis bilo bi do OO ;D U Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstori, lezi vam ovaj off road. A jel onom kolegi Tasta poklonila Suzuki pa ima srca da ga tako izlomi Popravi mu zadnju kocnicu i teraj ga da je koristi cim motor pocne da se dize, a kanapom mu vezi desnu nogu za fuzaster jer mnogi refleksno skidaju tu nogu koja treba da ostane blizu kocnice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano April 11, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan tooooo majstori, slike su do OO ;D Jos kad bi mogao video da ubacis bilo bi do OO ;D U Hvala , bice bice.. ;D Svaka cast majstori, lezi vam ovaj off road. A jel onom kolegi Tasta poklonila Suzuki pa ima srca da ga tako izlomi Popravi mu zadnju kocnicu i teraj ga da je koristi cim motor pocne da se dize, a kanapom mu vezi desnu nogu za fuzaster jer mnogi refleksno skidaju tu nogu koja treba da ostane blizu kocnice Kolega je na konferenciji za stampu dao izjavu da voznja bez padova nije voznja :D ....dodushi i ja sam malo kriv posto sam mu rekao nista da se ne boji samo gas i cim zagusti "samo ga baci" :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tooooo majstori, slike su do OO ;D Jos kad bi mogao video da ubacis bilo bi do OO ;D U Hvala , bice bice.. ;D Svaka cast majstori, lezi vam ovaj off road. A jel onom kolegi Tasta poklonila Suzuki pa ima srca da ga tako izlomi Popravi mu zadnju kocnicu i teraj ga da je koristi cim motor pocne da se dize, a kanapom mu vezi desnu nogu za fuzaster jer mnogi refleksno skidaju tu nogu koja treba da ostane blizu kocnice Kolega je na konferenciji za stampu dao izjavu da voznja bez padova nije voznja :D ....dodushi i ja sam malo kriv posto sam mu rekao nista da se ne boji samo gas i cim zagusti "samo ga baci" :D Braco kralju! Motociklizam je iz Bosne potekao, kazem ja Mikulancu! :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 929 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je na konferenciji za stampu dao izjavu da voznja bez padova nije voznja :D ....dodushi i ja sam malo kriv posto sam mu rekao nista da se ne boji samo gas i cim zagusti "samo ga baci" :D Znaci ti ga ucis pogresno. ;D Salim se, svaka cast za off road. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 12, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vi ste legende!!! Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj u maskirnom koda je rodjen na motoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 12, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstori !! ;D Od sad za mene uvek jedno mesto u VIP lozi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano April 12, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Rade za tebe kao pocasnog fana cemo konja da osedlamo kad odjes u nashe krajeve ... a ostali na ovim gvozdenim nek se prebijaju . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igy trike 10 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: neko sokocalo na tri točka i KLR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li taj video ili cekas Kustu da ga rezira? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano April 12, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Odvratan je snimak pa cemo preskociti do daljnjeg..jbg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja2w 76 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan ahahahah svaka pohvala i ja bih sa mojom ekipom tako,al nažalost nemamo motore za takvo zezanje... biće valjda ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano April 12, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano April 17, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa "romanijaka" danas imala akciju ciscenja jedne interesantne destinacije od loma koji je zimus snijeg izazvao. ;D Sutra idemo sa jos jednim quad-om i motornom pilom posto smo se danas namucili ..poz ljubiteljima gore Romanije! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano April 17, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan sutra smo ovde ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...