mozart 29 Napisano April 4, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem hondu cbx 550f 1983.godiste u extra stanju,odradjen kompletan servis ,pali sedi i vozi,registrovan .moze zamena iskljucivo za kineski choper uz vasu doplatu.za cenu kontaktirajte broj 063 413 642 badzo. motor se nalazi u backom dobrom polju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 4, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 666&999 :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22243 Napisano April 6, 2010 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Racing sediste i retrovizori su me odusevili . Sretno sa prodajom. Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam isti takav motor,ni ja nisam siguran,da li je sediste original ili nije,kao da nije fabricki ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22243 Napisano April 6, 2010 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim sediste je originalno,ali samo zadnji kraj ;D. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan sediste je original,doso deran od dvesta kila,pa malo propao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja za njega original sediste,nikad presvucen,ako te interesuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan nazovi broj koji sam upisao,pa se dogovori sa mojim drugarom,on je vlasnik motora,a jos nije prijavljen na bjb,a uskoro ce i on postati nas clan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga interesuje sediste,moj broj telefona 021-841-410 Bela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 7, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga interesuje sediste,moj broj telefona 021-841-410 Bela Da ga interesuje ne bi dao onakav motor na oglas za prodaju. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano April 7, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan naravno da ga interesuje,ako sediste bude moglo da izdrzi dvesta kila zive vage ;D,pitacu ga ,pa ti javljam pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano April 8, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan jako lep motor i jako lepse izgleda uzivo nego na slikama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan prodato moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...