Jump to content

Moto Zajednica

Crash barovi za Super teneru

Recommended Posts

• Drug član, 2051 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Crash barovi za super teneru. Novi, nemontirani isti kao na slikama. Cena 60e.

Tel: 060/ 682 47 14 - Miki

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pozdrav druze.Interesuje me debljina cevi za crash barove.

Debljina je pola cola. Nisam siguran u mm kolio je to. Cini mi se da je 22mm ali nisam siguran.

Jel tankozidna ili debelozidna cev? Plastificirana ili farbana?

Farbana. Trenutno ne znam da li je debelozidna ili tankozidna. Napisacu kasnije.

Uglavnom danas sam probao  :( crash barove. U centru grada se penjem na visok ivicnjak i zadnja guma mi skliznu. Prednjim tockom sam se popeo pod 90 stepeni u odnosu na ivicnjak i smotam volan pre nego sto se zadnji tocak popeo. Znao sam stotinku pre nego sto sam dosao zadnjim tockom do ivicnjaka da ce proklizati. Jbg ja jedva stojim i kad je motor na ravnom. Visok sam jedva 180cm. I pade mi tenera na put. Tockovi na trotoaru a ceo motor na kolovoz. Digo sam ga kao pero. Niko da pridje. Meni nista, motoru nista. Crash bar malo ogreban. Stavicu slike kasnije. Moj prvi pad.

Kazu lepo ljudi da cim stavis crash bar moras ubrzo i da ga probas.

Stvarno realna cena ;)

Cevi,farba, priprema za farbanje, srafovi, potrosni materijal za varenje i brusilicu. Koliko je pipav posao zarada je mala kad se pogledaju radni sati. Sa drugarom sam pravio za sebe pa imamo mere.

Par dana posle ovih slika mi je motor (jedini put  ;D) pao na stranu u centru grada i crash barovi su se isplatili odmah.

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F

Stvarno realna cena ;)

Cevi,farba, priprema za farbanje, srafovi, potrosni materijal za varenje i brusilicu. Koliko je pipav posao zarada je mala kad se pogledaju radni sati. Sa drugarom sam pravio za sebe pa imamo mere.

Par dana posle ovih slika mi je motor (jedini put  ;D) pao na stranu u centru grada i crash barovi su se isplatili odmah.

Znam prijatelju zato i kazem realna cena da nekazem dzabe ;) Da mi trebaju ovi uzobi ih bez razmisljanja

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja