Angell 15 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Par krivina kada se prodje Belo Jagnje prema Mladenovcu je bio ozbiljan pad, izmedju 13-14h, momka koji se zove Mili. Devojka koja ga je udarila(metalik sivi polo), rece da je ona krenula u preticanje(oboje su se kretali iz pravca Mladenovca ka Beogradu) na pravcu, kada je on udario u zadnju levu stranu i od siline udara izleteo, u suprotnu traku, pa nakon toga i van puta. Posle par metara je udario u betonski zidic, gde je pukla prednja felna i katapultirala ga dalje na veci zid. Motor je cini mi se neka Aprilia, momak je bio pokretan, ali u stanju soka . Hitnu pomoc smo cekali sigurno 20min., a mozda i malo jace. Stalo je sigurno 5-6 bajkera da pomogne. Mislim da je njegov drugar rekao da su iz Prnjavora... Ako neko poznaje momka, neka javi sta je bilo sa njim. Nadam se da ce izvuci, neka mu je Bog u pomoci!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano Mart 25, 2010 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Strasno! Bio sam na mestu udesa,kada ga je hitna odvezla tri moja druga i ja smo otisli dalje.Kada smo se vracali motor i auto su stajali na licu mesta,predpostavili smo da nije mali dobro.Otisli smo da vidimo druga koji lezi u urgentnom i sreli kevu od malog.Operisali su ga hitno ima unutasnje povrede stomaka, izvadili su mu jetru,nagnjecenje mozga u teskom je stanju.Decko je 92 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12522 Napisano Mart 25, 2010 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pazite se ljudi, stvari su mnogo opasne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 25, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Zaista se nadam da ce se momak izvuci, ali po opisu povreda mogu samo da predpostavim da se radilo o prilicno velikoj brzini Da li ga neko zna odavde? Ako neko bude nesto saznao neka baci info ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan STRASNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan mako mila pa dokle ??? ??? ??? želim mu da što pre ozdravi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naisao par min posle nezgode,bilo je puno ljudi,taj polo nisam cak ni video, bas sam se pitao kako je uspeo da sleti kad je pravac...Valjda ce da bude dobro. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ufff teske povrede, nadam se da ce se decko izvuci....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan teske povrede, zaista... ostaje da mu drzimo fige da se izvuce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mega-c00l 1 Napisano Mart 25, 2010 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta je imao od opreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve vreme dok ovo citam, grci mi se zeludac, od pomisli koliko je tesko preziveti u saobracaju, prvih 30.000-50.000km, pogotovo kad imas 18 godina, i brzo vozilo, nadam se da ce se izvuci, mlad je, muka mi je vise od nepaznje, gde god da je curka gledala, nije u ogledalo > >, a klinac fizicki nema dovoljno kilometara u dupetu, da zna da curka ne gleda... :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 25, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce se izvuci. Danas je ovdje jedan 19-godisnjak poginuo u frontalnom sudaru s autom koji je preticao traktor. Vozac auta 20 godina, nije ga vidio. :-X ... gde god da je curka gledala, nije u ogledalo > >, a klinac fizicki nema dovoljno kilometara u dupetu, da zna da curka ne gleda... :'( :'( :'( :'( U sustini istinito, ali malo grubo sroceno. Vecina vozaca ne zna da vozi / gleda / psp ...itd, a ima dosta i onih sa puno kilometara, pa opet nisu toga svjesni. Ljudi su jbga, nema im pomoci.... Sve sto treba je to sto prije prihvatiti i po tome se ravnati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce se izvuci. Danas je ovdje jedan 19-godisnjak poginuo u frontalnom sudaru s autom koji je preticao traktor. Vozac auta 20 godina, nije ga vidio. :-X ... gde god da je curka gledala, nije u ogledalo > >, a klinac fizicki nema dovoljno kilometara u dupetu, da zna da curka ne gleda... :'( :'( :'( :'( U sustini istinito, ali malo grubo sroceno. Vecina vozaca ne zna da vozi / gleda / psp ...itd, a ima dosta i onih sa puno kilometara, pa opet nisu toga svjesni. Ljudi su jbga, nema im pomoci.... Sve sto treba je to sto prije prihvatiti i po tome se ravnati. Pa ja danas idem Fruskom Gorom i od raskrsnice neke u sumi ide lik u golfu, i ja krecem da ga obilazim a on ladno vata sredinu puta koji je inace malo uzi.......i pocne da me izbacuje sa puta i ja po kocnici i sireni munjevito i on se vrati u svoju traku......i ja ga rukom pitam sta radi on sleze ramenima????? I sta da mu kazes?? Sto kaze Mile niko nista ne gleda a retrovizori kao da ne postoje.......da je bio neko ne iskusniji sigurno bi pao....jbg. posle citamo ovako strasne stvari.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Mart 25, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan čitam,skrolujem poruke i u grču očekujem da pročitam bar neke pozitivne vesti o dečku... nek mu je bog u pomoći ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 26, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan svaki puta kada čitam ovakve teme ili kada me neko iseče samo pomislim - a šta da je umesto motora bio kamion? na žalost oni koji bi trebali sebi to pitanje ne postavljaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 26, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan svaki puta kada čitam ovakve teme ili kada me neko iseče samo pomislim - a šta da je umesto motora bio kamion? na žalost oni koji bi trebali sebi to pitanje ne postavljaju... Kamion se primjeti lakse, jer on ugrozava vozaca (tog koji ne pazi) direktno, pa njegov mali mozak podigne uzbunu. Ima negdje i o duplim farovima koji se lakse primjete od jednog fara, zato sto su grabljivice koje su nas nekada vrebale uglavnom imale po dva oka..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Mart 26, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Polako braco moja. Pa tek je Mart mesec!!! Zelim mu brz oporavak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 26, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kamion se primjeti lakse, jer on ugrozava vozaca... naravno ali kada bi nakon nekog isecanja vozač sebi postavio to pitanje ("šta da je bio kamion?") možda bi sledeći put više obraćao pažnju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Mart 26, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan nek mu je bog u pomoci i naravno brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Mart 26, 2010 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da će se momak izvući... ja svaki put sviram kad krenem u obilaženje, jbg, ljudi spavaju i voze... a žene kao da uče u auto školama da motor nikad nema prednost... još ove što sad na brzaka polažu... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Strasno! Bio sam na mestu udesa,kada ga je hitna odvezla tri moja druga i ja smo otisli dalje.Kada smo se vracali motor i auto su stajali na licu mesta,predpostavili smo da nije mali dobro.Otisli smo da vidimo druga koji lezi u urgentnom i sreli kevu od malog.Operisali su ga hitno ima unutasnje povrede stomaka, izvadili su mu jetru,nagnjecenje mozga u teskom je stanju.Decko je 92 god. Da se sto pre oporavi,samo da primetim,@Dragane,verovatno si pogrešio,da su mu izvadili jetru,ne bi ništa od njega bilo,pretpostavljam da je slezina u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Mart 27, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Moja iskustva pokazuju da sa matorcima (65+) imam više neprijatnosti nego sa ženama u saobraćaju. Ne gledaju a i kad gledaju ne vide. Kad vide ne reaguju. > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Moja iskustva pokazuju da sa matorcima (65+) imam više neprijatnosti nego sa ženama u saobraćaju. Ne gledaju a i kad gledaju ne vide. Kad vide ne reaguju. > U skoro svim opasnim situacijama koje sam imao u voznji ucestvovale su zene ( kojima je dok voze kola voznja na zadnjem mestu), matorci ( koji misle da ako voze 30km/h nikoga ne ugrozavaju pa ne moraju ni da gledaju gde voze) i klinci degenerici ( koji divljaju u sluzbenim pick-upovima). Momku zelim brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 27, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan po opisu nesreće bih zaključio da je scenario sličan ili gotovo isti prošlogodišnjoj tragediji Danila Ikodinovića.. svi dobro znate šta se dogodilo, koja je bila uloga motocikliste, a koja vozača automobila.. pored toga što sam motociklista, ja sam i vozač automobila. komentare tipa da su Ikodinović ili ovaj nesrećni 18-ogodišnji dečko vozili kamione umesto motore, tom brzinom u trenutku preticanja, ne želim ni da komentarišem.. dečku od sveg srca želim da se izvuče i oporavi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Mart 27, 2010 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ebote sanjao sam tu njegovu jetru!! Sigurno je slezina u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...