Jump to content

Moto Zajednica

potrebno vase misljenje

Recommended Posts

• Zainteresovan, 738 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure

Spasa uvek ima samo je pitanje cene. Trebace ti dobar majstor da pregleda masinu, pitanje je da li je ram iskrivljen. Viljuska je verovatno u qrcu...

Agregat je verovatno dobar a tocak, disk, plastike, posudice, far itd - jbg zamenices. Pri kojoj brzini si udario? Da li si ti dobro?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Sve moze da se popravi,ali to automatski ne znaci da tako treba i da se postupi.

Nase  ;D  je misljenje da ti to lepo rasturis i prodas u delove.Takvih sprava vec ima dosta a delova uvek fali

Samo nek si ti ziv i zdrav.Najtoplije ti preporucujem da zaboravis ovaj motor,a ti kako hoces.

• Svrati ponekad, 163 postova

Ima spasa, samo je pitanje dal se isplati. Teraj kod majstora  pa nek proceni... Imao sam slicno sranje i motor je skoro sredjen. Samo da ram nije povukao...ostalo se lako i relativno jeftino zavrsi. 

P.S. Kod dobrog majstora. Ne veruj priucenim dundjerima.

• Integrisan, 13048 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Moračeš da izračunaš šta ti se više isplati, da ga rasparčaš ili da ga popravljaš. Vidi šta je sve ispravno

i daj oglas (taksativno) pa ako se javi dovoljno ljudi sa oziljnim namerama to ti je to.

• Svrati ponekad, 118 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ900

Valjanih majstora imaš, pogledaj u "SERVISI" naćićeš ih tamo, samo da su voljni da se prihvate posla i po kojoj ceni.

• Svrati ponekad, 432 postova

Vidi , nema sta ne moze da se sredi , samo je pitanje isplativosti . Ovako po slikama ne deluje preterano lose , samo da mozes da prodjes mnogo jeftino , a da to bude kako valja ne mozes sigurno . Pitanje je sta je sa stvarima koje se na slici ne vide . U svakom slucaju treba da se rasturi , detaljno pregleda , pa da se odluci sta je najbezbolnije .

• Svrati ponekad, 276 postova
  • Motocikl: XT660R

Moja ti je preporuka da probas upaliti motor, mora on upaliti, nije to nista samo poskidaj plastike i proveri masinu i hladnjak, vidi odakle je ta tecnost iscurela, proveri svuda da nema kakvih pukotina. Moja ti je preporuka da prvo sredis sve da masina moze da radi. Ne treba ti nikakav majstor ako znas da odvrces i zavrces srafove. Da je moj motor ja bih ga sredio. Ram ti sigurno nije povukao al bi trebalo proveriti, pa stapovi stoje na njemu, treba zameniti stapove, proveri trouglove, ako treba zmeni, sigurno nije skupo. Plastika za taj motor ima sigurno dovoljno, imas u oglasima negde iz Beceja neko ima jako puno delova za motore. Ja da nemam jako puno obaveza sada dosao bih i zapisao sta treba menjati ali stvarno nemam vremena ni za sebe. Pozivam sve iz tvoje okoline koji imaju imalo iskustva sa kljucevima da se skupe i pregledaju ti motor, to ne kosta nista, nema potrebe da dajes nekom da ti vadi pare iz dzepa, jedino treba odneti ram da se pregleda kad sve poskidas, ali po meni ako je povukao od tog udarca baci ceo motor.

• Svrati ponekad, 370 postova
  • Motocikl: Honda cbr 600 f2

hvala svima u svakom slucaju,samo dok mi skinu gips sa ruke pa cu polako,a da inace nema kontakt tako da nece da upali,verovatno je negde neka zica stradala

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja