ugac 1150 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Mart 29, 2010 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se dao ove godine necu propustiti odlazak na Kosovo! Ekipa je spremna uveliko i nadam se da ce biti dobro zezanje! Evo snimka od pre dve godine kad su Obrenovacki Bajkeri zajedno sa Valjevcima uputili ka Kosovu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam zasigurno za dva udesa, jedan je kod Kraljeva bio a drugi na Kosovu, lik je trajkom sleteo u njivu i prevrnuo se. Al dobro sta ocekujete kad gomila ljudi vozi 100 na sat jednom rukom heheheh jesi me nasmejao bravo......u svakom slucaju zelim vam dobar provod....i nemojte da padate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 1, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam samo za jedan pad, to je onaj koji je Bigbad spomenuo. Taj decko, koji je vozio skuter (mada nije ni bitno sta je vozio) je cesto preticao bez ikakve potrebe i ugrozavao sve oko sebe,cudi me da ga niko nije opomenuo zbog toga, a koliko se secam vozio je bez kacige. Za takve ljude koji me ponekad nije ni zao, sam izaziva sudbinu, sreca pa nije neko zbog njega ni kriv ni duzan pao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 1, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel i dalje moze da se sipa gorivo za dz ? i onda napunis tank i odes kuci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 1, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam samo za jedan pad, to je onaj koji je Bigbad spomenuo. Taj decko, koji je vozio skuter (mada nije ni bitno sta je vozio) je cesto preticao bez ikakve potrebe i ugrozavao sve oko sebe,cudi me da ga niko nije opomenuo zbog toga, a koliko se secam vozio je bez kacige. Za takve ljude koji me ponekad nije ni zao, sam izaziva sudbinu, sreca pa nije neko zbog njega ni kriv ni duzan pao. Ja mislim da je Jet kacigu nosio al je nije vezao pa isto ko da je nije ni nosio. jel i dalje moze da se sipa gorivo za dz ? i onda napunis tank i odes kuci ? Moze da se sipa gorivo za DZ i mozes da odes kuci :-\ Al malo trulo, mislim aj da si neko ko nema pare pa da te razumem... Radili su to neki na drugom punjenju sa nekim raspalim 2T 125ccm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampir 5 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja ove godine idem prvi put i zeleo bih nesto dodati. Ovo je tema za one koji zele da idu a ne za one koji ne zele da idu. oni koji ne zele neka svoje razloge ostave za sebe, nista licno nemoj da se ljutite ali mislim da je pametnije da se dogovaramo gde da kupimo vrece ili sta ce ko od alata da nosi da nenosimo svi sve, Moja ideja je da se udruzim sa nekim ko vozi slican motor kao ja naprimer nas 6 i da se drzimo zajedno jer nikad ne znas sta ce da te snadje. ja bih nosio gedore i kljuceve, ideja jeste da rasteretimo motore i da se nadjemo jedan drugome ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano April 2, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Cela tura je interesantna.Sam dolazak na Kosovo je dirljiv i treba to doziveti. Isao sam prvi put.Mnogi su bili skepticni u vezi svega,a ipak je bilo sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano April 2, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan isao prosle godine a ako sve bude u redu i ove cu. po meni je bilo extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano April 2, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ja ove godine idem prvi put i zeleo bih nesto dodati. Ovo je tema za one koji zele da idu a ne za one koji ne zele da idu. oni koji ne zele neka svoje razloge ostave za sebe ... Bravo. Apsolutno se slažem, i molio bih sve da imaju ovo u vidu da se tema ne kvari. Ja sam bio 2008. I dalje ubedljivo najupečatljivija vožnja za mene ikada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 3, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ja cu malo da prosirim rezervar na teneri da stane vise ;D Nego BigBad bi trebao da uzme jedno 5-6 svecica u rezervi.. Jer ide neko iz Svilajnca, Jagodine jos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampir 5 Napisano April 4, 2010 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa banovog brda ako hoce neko da se pridruzi moze i na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 7, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan ja cu malo da prosirim rezervar na teneri da stane vise ;D Nego BigBad bi trebao da uzme jedno 5-6 svecica u rezervi.. Jer ide neko iz Svilajnca, Jagodine jos? Pffff jedna svecica 400 dinara, ja na jedan moj rezervoar u odnosu na jedan tvoj dobijem dve svecice za razliku u gorivu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao ici prve godine i jako mi je bilo zao zbog toga zato sam prosle isao i rekao sam da cu ubuduce svake godine ici ako smognem vremena .Organizacija nije losa preporucena brzina kretanja na auto putu je bila 80-90km na cas ali uvek imate izuzetke koji nisu mogli odoleti da zujalice na navuku na 200 km.Videti sve one ljude koji vas usput od tzv granice do kosovske mitrovice pozdravljaju i masu to je zaista velika cast,nepoznati ljudi iz Mitrovice su mi prilazili i zahvaljivali sto smo im ulepsali Vidovdan,E zato idem ponovo i ponovo cu ici kad god budem mogao,a preporucio bih i ostalima jer to treba doziveti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1074 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih isao , ali se bojim da bi moj Princ sa 125ccm krepao do pola puta, a mene bi na toj brzini razbile vibracije (1 cilindar). Ipak cu na ove bliže, a kada padne jaca masina ne propuštam takvo druženje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan Slusaj lemy i ja sa istim takvim princom sam bio prosli put bez problema i otisao i vratio se .Pa evo ko sto kaze Vampir udruzicemo e na s 5-6 pa polako ja sam za . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshatomic 2 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem sigurno kao i mojih nekoliko pajtosa iz "mk MUNJE" batocina! Interesuje da li se mi mozemo pridruziti ekipi kod Batocinske petlje i kada se pridruzimo, kako i gde mozemo da uzmemo to gratis gorivo?Da li to ide na neke bonove ili kako vec? hvala pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan Slusaj nesho ako bude ko prosle godine prvo tocenje je na ELP pumpi kod bubanj potoka a drugo na istoj pumpi kod Mrcajevaca i ne ttebaju ti bonovi nego je potrbano da si u grupi sa svima nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Bio i prosle i predprosle godine, spavao u balon sali i sve je bilo super! Jedina zamerka prebrza voznja u koloni ali i to je resivo! Napravili smo svoju grupu i bezbedno stigli i vratili se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan blizi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 26, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano April 27, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja se bas pitam,zainteresovan ali sa nekim razumnim brzinama,vidim ima nas jos iz sporije klase pa ajde da se prebrojimo i udruzimo,pa lagano na put,mislim da je pametnije da se ne forsiramo i bezbedno stignemo...mozda bi i organizator mogao da malo izdeli kolonu na brze i sporije ili tako nesto??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 27, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da niste bili uopste. Kolona krene iz BG-a kao kratka kolona pa se to razvuce na kilometre. Dok stignemo na kosovo kolona je dugacka oko 5-10 km... Oni sa R-ovima peglaju napred, mi sporiji iza njih i najsporiji na kraju. Kolona saceka sve na "granici" i onda opet gusto zajedno ulazimo na kosovo. Mozes ladno da krenes sa 125ccm jedino se na autoputu vozi brzo, al opet se uspori kad se stigne u KG. Pa onda od KG do Cacka i ne moze brzo da se vozi jer je to magistrala, (vozi se oko 70-80-90) pa se onda staje u Cacku (SVI da sipamo gorivo) pa onda opet krecemo kroz rasku za Kosovo, tu se opet malo razvuce kolona i tako.... Isli su ljudi iz KG-a sa Sprint Prince 125 pa nista... Samo ti ponesi dobru volju i nesto para za pivo, ostalo je sve OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano April 27, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 2008. krenuo iz Ljubovije, na mz etz150, fino se spakovao, alat i ostale sitnice, i krenuo sa drugarom iz Bratunca (kawa en500)... enuli u 9 ujutru, preko Uzica, tu se nasli sa MK Ere, zatim do Cacka (MK Mancula), u Preljini na ELP pumpi sipali rezervoar do cepa... Tu smo se nasli sa drugarima iz BG, sa kojima odatle nastavljamo dalje... Do Kraljeva, kroz dolinu jorgovana, Raska, Usce, pa granicni prelaz... E , tu staje knedla u grlu! Od granice,do K. Mitrovice, 40ak km, euforija kroz svako naseljeno mesto... Dolazak na odrediste, koncert je poceo, zagrevanje, cirkanje, pozitivna energija... tesko opisati, ne moze se uporediti ni sa jednim moto skupom! Prilaze ljudi,slikaju se sa nama, ljube nas, izgubljeni i ocajni u svojim nesrecnim sudbinama! Suze cesto naviru na oci! Nekoliko njih je, videci me na mz motoru,uputilo podrugljive komentare po pitanju malog motora,na zalost od strane nekog naseg ,,motoriste,, ... Klopa u studentskoj menzi, konak u balonu(uper,samo se zavuces u vrecu i kuntas)... Sutradan,rastanak,gorivo sipa svako za sebe,do takozvane granice se sacekujemo,a odatle,svako svojim putem,pun utisaka... Napisacu i izvestaj iz 2009, cim odmorim prste od tipkanja! Preporuka,bez sumnje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...