Lazić 129 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Slican problem sam imao sa kinezom, doduse u garanciji, pa su mi zamenili glavcinu, a ako je ikako moguce, ne bih na klementini da menjam glavcinu... Tacnije da li postoji srpsko resenje...? Nekad mi je neki majstor pominjao da moze da posluzi hidraulicno crevo odgovarajuceg promera... Svaki savet je dobrodosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Lazicu prijatelju pojasni nam malo sta te muci jer ne kapiram bas sta si hteo reci???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Lazicu prijatelju pojasni nam malo sta te muci jer ne kapiram bas sta si hteo reci???? Pa kako ti nije jasno, ima isti problem sa KLEom kao što je imao i na kinezu, samo je kinez bio u garanciji, a ovaj nije. ;D ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Mart 23, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Znaci Kinez Limited Edition ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Lazicu prijatelju pojasni nam malo sta te muci jer ne kapiram bas sta si hteo reci???? Pa kako ti nije jasno, ima isti problem sa KLEom kao što je imao i na kinezu, samo je kinez bio u garanciji, a ovaj nije. ;D ;D ;D hehehhe to mi je jasno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na glavcini tocka se nalaze rupe u kojima stoje brezonii zadnjeg lancanika, brezoni su u biksnama koje se nalaze u gumenim nosacima, nalik na kacenje donjeg kraja amortizera na kolima... Kad se ta guma izede, lancanik pocinje da se mrda, i da se menja tenzija lanca... Izvinjavam se svima sto sam zvucao k`o moron, ali kucao sam poruku usred smarackog sastanka sa direktorom, pa mi je paznja bila podeljena... ;D ;D ;D Malopre sam svratio do vulkanizera u Milana Rakica, odmah pored Spaleta(ako ne gresim), naidje jedan decko, mislim da mu je sin(ako ne gresim), znam ga iz vidjenja 20 godina, pogledao je i rekao da se to menja i da se zove ublazivac, i da moze da tera jos jaaako dugo pre zamene... P.S. Ostavicu temu otvorenu, ako ko pozeli da offuje o bilo cemu... ;D ;D ;D ;D ;D Jedino me malo brine, da li ce da smeta lancu...? Stvarno se ne mrda bas previse, al` na kinezu je hto da spadne lanac kad je dobio luft... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6005 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 3008 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Daq, bez cimanja, neznim polascima, saltovanjima... Ne bi trebalo da je skupa ta guma, pokusaj da nadjes originalne /nove, ne polovne, posto su stari, meksi, podlozniji habanju.../. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6317 Napisano Mart 23, 2010 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Iseces listice plastike od stare plasticne kante za ulje recimo, ubacis listice gde ima lufta, vratis tocak nazad i vise nema lufta Ovako sam resavao vise puta luft u ublazivacima bez problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na kinezu sam ubacivao parcice od stapica od sladoleda, ali nije dugo drzalo... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6317 Napisano Mart 23, 2010 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da nisi ubacivao parcice dvopeka, trajali bi jos krace ;D 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da nisi ubacivao parcice dvopeka, trajali bi jos krace ;D AAAAAAAA, looodaku, XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA, ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D... Umalo se ne udavih od smeha... ;D ;D ;D ;D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 6, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posle 4500km, i nimalo neznih polazaka i saltanja, jos se drze... Ali ne smem da proveravam... Vadim se da je mnogo prljavo :D edit: Danas sam proverio koliko se mrda, nista vise nego zimus... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6317 Napisano Novembar 8, 2010 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta si na kraju ubacio da popuni zazor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Novembar 24, 2010 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo naduvaj gumu malo vise od propisanog, i za svaki slucaj ponesi one metalne kapice za auto-ventile. Neka se nadje, za ne dasj Boze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Januar 12, 2011 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan No comment??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 16, 2014 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta si na kraju ubacio da popuni zazor ? Pazi kad nisam ništa već 30.000km... I dalje isto... Hoću reći, kad sam posle godinu i nešto prvi put probušio gumu pa skinuo točak, shvatio sam da je kod mene taj ublaživač u stvari nov i da tako treba da se malo mrda... I dalje je nov i malo se mrda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Januar 16, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Znaci on u stvari nije ni imao luft... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 16, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan OK. Bitno je da se redovno prati i odrzava. Javi kako stvari stoje na 60.000 km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Januar 16, 2014 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan OK. Bitno je da se redovno prati i odrzava. Javi kako stvari stoje na 60.000 km. Evo ovako Iz sveg srca se zahvaljujem bivsem vlasniku na avanturi zvanoj slepanje motora drugim motorom u duzini od 12 kilometara... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 16, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Namontiras KLE felgu na Hayabusu i eto belaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 16, 2014 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan OK. Bitno je da se redovno prati i odrzava. Javi kako stvari stoje na 60.000 km. Evo ovako Iz sveg srca se zahvaljujem bivsem vlasniku na avanturi zvanoj slepanje motora drugim motorom u duzini od 12 kilometara... Ma da li je moguće...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Januar 16, 2014 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da li je moguće...??? "Domaci" popravak po principu samo da prodam motor... Bivsi vlasnik je u nekom momentu vario nosac lancanika iz nekog razloga sa tim nekim alu dijelovima. Vidio sam to jos na prvoj zamjeni guma i lezajeva jos prije 4 godine, ali je izgledalo solidno. Ruku na srce, izdrzalo je 4 godine enduranja, par desetina hiljada kilometara, od toga bar 40% makadama i sumskih puteva. U septembru ove godine sam imao busenje gume, kad smo stali kod vulkanizera, vidio sam da se jedan komad odlomio. Tad sam krenuo u potragu za kompletnim nosacem lancanika i nasao sam ga u decembru. Stiglo prvih dana januara, ja se taman spremio da to zamijenim ali odem sa kumom na voznju i na pola voznje ostanem bez pogona.... Kad sam dovezao kuci, skinuo zadnji tocak, vidim da su se svi komadi odlomili, one damper gume unutra pretvorene u prah i komadice. Srecom glavcina tocka je u redu. Prebacio lancanik na novi dio, ocistio sve, upakovao i sve super . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 17, 2014 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan To je lepo čuti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...