Miroslav 0 Napisano Mart 22, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Intresuje me da li mogu da stavim na motor od 600ccm akumulator od 6ah ili mora minimalno da bude 8ah???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4270 Napisano Mart 23, 2010 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da stavis koji hoces ako moze da stane,ali da li ces se navozati sa njim to je vec drugo pitanje. Uzmi katalog i eto ti resenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan zavisi koji motor je u ptanju ,ali cisto sumnjam da ces nesto uraditi sa tim jer je mnogo slab Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do pre mesec dana imao akumulator od 5-6A na yamahi, i mogu ti reci NEMOJ da stavljas. Kupio sa od 12A i motor se preporodio, a i ja sa njim. Sa starim, cas upali, cas nece, nikad nisi siguran da li ces zakasniti na posao ili negde drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano Mart 25, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do pre mesec dana imao akumulator od 5-6A na yamahi, i mogu ti reci NEMOJ da stavljas. Kupio sa od 12A i motor se preporodio, a i ja sa njim. Sa starim, cas upali, cas nece, nikad nisi siguran da li ces zakasniti na posao ili negde drugo. Isti problem, samo sto sam ja pre zamene akumulatora sjebao anlaser, jer od divljackog verglanja oni 'oce "po nekad" da riknu! Stavi mu sto veci, najveci koji moze da stane, ako moze i od automobila, samo da ne bi gurao, sutirao, cupao kosu itd. u trenucima kad polazis na defile na nekom moto skupu, a prokletinja nece da upali... Pre nego sto shvatis da je problem slab akumulator, svalices krivicu i na losu masinu i na svecice i na paljenje.... a u stvari ti prazna baterija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam planirao da uradim ceo servis karburatora jer sam mislio da je do njih, jer se desi da ponekad upali. Ali sva sreca pa sam prvo probao sa zamenom akumulatora :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 25, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Sto veca kapacitivnost Ah stane u kuciste to bolje .Svakako spram kucista ne mozes preterati i napraviti stetu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...