N.F.S. 23193 Napisano Mart 21, 2010 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze zbog nemogucnosti izdrzavanja jakog motora primoran sam da ga ponudim u zamenu za nesto ekonomicnije...Motor je bez ulaganja, link do teme u kojoj sam opisao dosadasnje radove je pri dnu strane. U zameni ga cenim 1800e i nije mi hitno. 060-4344415 Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano Mart 21, 2010 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nesto slika...valjda ce uspeti iz 3-eg puta. Ovako trenutno izgleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Mart 26, 2010 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti slike mog motora i skutera danas al jedva ! nikako da skapiram kako se kace slike...nebitno samo mi javi na PM jesi li dobio ??? pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano April 3, 2010 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Molim kolege da mi ne nude skutere/motore ispod 250ccm. U obzir dolazi i zamena za neki motocikl do 500ccm,niska potrosnja ima prioritet kako bih mogao dugo da vozim za malo novca . R motocikli i coperi me ne interesuju. Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano April 25, 2010 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ponuda i dalje vazi... Svaki komentar/kritika dobrodosao,Slajderi koji zbunjuju ljude strce samo 4cm kada se namontiraju oklopi. Jedan kolega mi rece "Oni nogostupi napred su verovatno kada teras na prednji..." . Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano Maj 3, 2010 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jaka cena verovatno...Pa jak je i motor! ;D. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano Jun 26, 2010 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjeni semerinzi i ulje u stapovima...Aktuelno i dalje. Idealna zamena bi bila za neki maxi skuter. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano Jul 27, 2010 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da obnovim . Promenjen je izgled motora evo linka do teme http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57627.0 Supruga kaze ZZR 600 je lep ;D! Tako da bih ga prihvatio u zameni kljuc za kljuc. Pozdrav Nenad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano Avgust 12, 2010 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno i ni malo hitno , kao sto napisah zzr bi najvise odgovarao. Stavljeni fabricki izduvi i grane...Motor je bez ulaganja, kupcu ostaje samo registracija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano Avgust 19, 2010 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 1400e, nasao sam motor koji mi odgovara. Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...