Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Thunderace 1000 prerada by Janjke

Recommended Posts

• Drug član, 1028 postova
  • Motocikl: Lep

Jedva cekam da ga vidim gotovog :). Za sada sve deluje odlicno!

Jel moze jedno pitanje, posto uopste nemam predstavu, a interesuje me. Koliko otprilike (grubo) izadje sve ovo? Posto imam utisak, ali kao sto rekoh stvarno nemam predstavu koliko ovako nesto kosta, sto se tice prepravki itd? Jer kada pogledam samo cene delova, imam utisak da kosta 2000-3000e. Ako ne pitam previse bas me interesuje makar okvirno. Ovakve prerade mi deluju strava.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 309 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600

Jedva cekam da ga vidim gotovog :). Za sada sve deluje odlicno!

Jel moze jedno pitanje, posto uopste nemam predstavu, a interesuje me. Koliko otprilike (grubo) izadje sve ovo? Posto imam utisak, ali kao sto rekoh stvarno nemam predstavu koliko ovako nesto kosta, sto se tice prepravki itd? Jer kada pogledam samo cene delova, imam utisak da kosta 2000-3000e. Ako ne pitam previse bas me interesuje makar okvirno. Ovakve prerade mi deluju strava.

Hvala ;) grubo, ovo izadje duplo manje nego sto si napisao gore ;)

Evo jos jedne slicke pripreme

Jel mi promaklo negde ili je ovo tudja USD viljuska na slici?

Tudja je ;D

Evo da vam za pocetak otkrijem jednu od boja koja ce krasiti thunderacu ;D

Hocemo jos, hocemo jos, hocemo joooos!!!  ;D

Boja je extraaaa!

Slike uskoro :D

A boja je pravi mrak, jos na slikama nije to to, i jos je samo prvi sloj :D

• Zainteresovan, 578 postova
  • Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500

Ej, ljudi, pa šta bi sa mojim postom od raaaaano jutros?!?! Mislim Juče oko 02?

Ne sam blesav - znam da sam ga editovao, tako da nema šanse da ga nisam poslao?!

Bilo kako bilo - vratih se sa odmora i sa nestrpljenjem čekam finiš.

Hvalio sam vas u više redova, pa sam se smorio kada sam video da mi nema posta :(

Evo sada ukratko: Momci, svaka čast, motor mi se mnogo sviđa. Još kada se ofarba...

P.s. - posalo sam i kako ga ja vidim što se tiče linija sa strane (rezervoar/sedište), nisam brisao sliku, ajde kada stignem kući kačim je ponovo ako ne zaboravim...

Ne mogu da veujem da ga nema. Jok. Nema niu obaveštenjima...

U postu je između ostalog pisalo kako sam se posvađao sa ženom pa mogu na miru da čitam šta sam propustio i da kuckam...

Ma da mi nije ona jutros obrisala...?

Sad ću da je uhvatim za prs' na nozi i da je pitam dok je onako bunovna... ;D

Još jednom svaka čast!

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Policija... ;)

• Svrati ponekad, 399 postova

brate,jes da kosta...al znam da ce da bude zmaj!

dodje mi da uzmem nesto i da dam coveku da mi uradi...

nudim kola,2000e...menjam za neki simpatican motor,naravno 600ccm+,naravno,stanje nebitno...osim motora i rama ;)...ako cujes nesto...javi

• Zainteresovan, 543 postova
  • Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa

mene interesuje kako ce resiti problem sa cevkom od auspuha  :-\

I dajte te slike već jednom  ;)

• Svrati ponekad, 399 postova

mene interesuje kako ce resiti problem sa cevkom od auspuha  :-\

I dajte te slike već jednom  ;)

sta je problem i da ostane malo da viri ,da se peckaju cupishke  ;D ;D ;D

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Lijepa je boja (bila prije 4god  ;D) Shala naravno..(moj je takve boje)boja je super mada je mogla neka novija varijanta kad je sve vec iznova..ili mozda dodajete neku tajno  ;)  ...

• Svrati ponekad, 329 postova
  • Motocikl: FZR 600

Lijepa je boja (bila prije 4god  ;D) Shala naravno..(moj je takve boje)boja je super mada je mogla neka novija varijanta kad je sve vec iznova..ili mozda dodajete neku tajno  ;)  ...

Boja je od yamahe 2008g  :);) to je 2g .... sacekaj dok se izlakira...pa cemo videti da li valja ili ne valja  ...nemoj jos da sudis... a iskreno meni se dopada mnogo boja.... izgleda odlicno ima i crvene u njoj a i pomalo onako kao neka perlica zelena ali iz posebnog ugla...

Videces vec

Boja je od yamahe 2008g   :);) to je 2g .... sacekaj dok se izlakira...pa cemo videti da li valja ili ne valja   ...nemoj jos da sudis... a iskreno meni se dopada mnogo boja.... izgleda odlicno ima i crvene u njoj a i pomalo onako kao neka perlica zelena ali iz posebnog ugla...

Videces vec

Pssssst!!! ;D

Stavlja po sliku sedmično da nam udara čežnju.

ma on to samo da bi se mi nervirali  ;)

Nije fazon da se sve odmah obelodani ;D Stizu slike, stizu :D

Ovako uopsteno, HVALA VAM SVIMA NA LEPIM KOMENTARIMA!

Cevka od auspuha je smisljena kako bi trebala da ide, cekamo Roberta da nas primi da nam odradi ;)

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Boja je od yamahe 2008g   :);) to je 2g .... sacekaj dok se izlakira...pa cemo videti da li valja ili ne valja   ...nemoj jos da sudis... a iskreno meni se dopada mnogo boja.... izgleda odlicno ima i crvene u njoj a i pomalo onako kao neka perlica zelena ali iz posebnog ugla...

Videces vec

Pssssst!!! ;D

Boju jamha koristi od 2008 , ali ja od 2006  ;D  Pssssst!!!!  ;D

• Svrati ponekad, 329 postova
  • Motocikl: FZR 600

Videces vec

Pssssst!!! ;D

Boju jamha koristi od 2008 , ali ja od 2006  ;D   Pssssst!!!!  ;D

:D :D :D taj rad Braco.... Bravo.. ;)

• Zainteresovan, 578 postova
  • Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500

Policija... ;)

Ma bio sam fini, majke mi...

Evo da okačim sliku koju sam u tom postu naveo (jednu od):

Vezano za polemiku "linije motora" - ja sa strane ne gledam samo liniju zadnjeg sedišta, već linije repa i izduva, pa mi se čini da je linija sasvim ok. Ipak, one plastike ispod sedišta definitivno bodu oči, pa sam se i ja malo poigrao sa slikom u "čiča gliša"fazonu, i evo kako bi to ispalo kada bi se ozloglašene plastike ofarbale tako da se anulira jedan deo, a deo koji je u boji  ispratio već pominjane linije auspuha i rezervoara... :

thunderr1op51.png

A bio je i propratni komentar kako bih ja (ako felne ostaju crne) obavezno dodao trakice (mada do sada već znamo da boja motora neće biti žuta).

Ebem li ga - meni lepo izgleda, mada se vrlo lako može desiti da moj stajling u odnosu na janjketov i bracov nekom izgleda kao dodavanje "turbo", "4x4", "castrol", "TDI", "M8", "ferrari" nalepnica (svih zajedno) na rep keca u odnosu na pobednika tuning styling takmičenja...  ::)

Ajde, momci, batalite forum i internet, nego rad u tri smene, pa da bude gotovo za protest ;)

I ja bih vam pomogao, ali bojim se da je sav posao za koji sam ja kompetentan već gotov - verovatno više nema šta da se šmirgla... ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja