isterivac 269 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan E Drugari, pre svega Hvla na komentarima!!! Punooo ;D Auspuh je namontiran tj. cevka, slika ce biti kad svane jer sam tek oko 22h stigao kod Roberta i dok sam dosao kuci... kasno je da sada slikam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan LLEELLEE koji krš ??? (mislim oko motora) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan LLEELLEE koji krš ??? (mislim oko motora) ;D ;D ;D ;D Bice motor u Smederevu (dao Bog bar isto vreme kao i danas) Pa ce moci uzivo sve da se vidi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne'š valjda da ga teraš odma po kiši (sutra tj danas po prognozi)? Greota bre, makar prvih dana da vidi sunce ko čovek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan KONACNO!!! GOTOVO JE!!!! ;D ;D ;D Ma ne zezaj, batali ovog R1 - daj slike tvoje prerade.. ;D Au, bato, pa ovo zaista mnogo lepo izgleda. Čak i deo oko koga sam ja nešto palamudio - ispod sedišta - je super isao... Stvarno prelepo izgleda motor, mada ne bih imao ništa protiv da vidim još neku sliku sa strane... A vidim da je prihvaćen i "moj" predlog - ove trakice na "felgama" mu daju pravi šmek.. ;D Čestitam isterivaču na novom motoru, da pređeš puno kilometara bez ikakvih problema, i naravno svaka čast Janjketu na profesionalno odrađenom poslu! Svaka čast momci! p.s. - mnogo mi je drago što je posle onakvog tretmana ovaj motor "progledao" i dobio drugu priliku! p.s.s. - šta je sa "kompetentnijim" kritičarima - Braco? Kako se tebi čini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ma motor je.........!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano April 25, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan samo jos da postavis slike i bice swe ok...jbt ko idiot gledam 1000 puta na dan dali ima nestoo a verujem da nisam jedini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi prevideo http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=50734.180 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano April 25, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ovu temu jos iz podforuma servisi, neverovatno, svaka cast za preobrazaj! Nisam ljubitelj R-ova, ali ova transformacija izgleda fantasticno! Svaka cast na istrajnosti, a majstoru na umecu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan :o neverovatno kakva prerada. MAJSTORIII Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan video sam motor u prolazu, prvo sam pomislio "jbt šta nije u redu sa ovom R6" ;D kad sam video zadnji kraj skontao sam o čemu se radi. lepo se i čuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan aj dajte jos slika...sto stedite taj foto aparat? > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 26, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Danas bio u voznji sa Isterivacem i mogu vam reci da se ne zna dal bolje ide i bolje izgleda ovaj motor! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan aj dajte jos slika...sto stedite taj foto aparat? > Ma ne stedim ga, ostao je u nb-u bem mu misa, a telefon krs nema ni 1mpx. bice ovih dana samo da mi se smiluju da posalju aparat. Danas bio u voznji sa Isterivacem i mogu vam reci da se ne zna dal bolje ide i bolje izgleda ovaj motor! Svaka cast! Hvala bilo je pravo zadovoljstvo vozati se danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 27, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Skrenu li ti pre neki dan (vikend) iz Sarajevske u Risansku (sup.smer)....ja se ponadao da ces tu u kafic ali nista....pa da izbliza sve osmotrim...u prolazu sam odmah provalio koji je motor i mogu ti reci da si uradio pravu stvar...privlaci paznju pogotovo nas koji znamo sta je:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Skrenu li ti pre neki dan (vikend) iz Sarajevske u Risansku (sup.smer)....ja se ponadao da ces tu u kafic ali nista....pa da izbliza sve osmotrim...u prolazu sam odmah provalio koji je motor i mogu ti reci da si uradio pravu stvar...privlaci paznju pogotovo nas koji znamo sta je:) Moguce, cesto ja tuda protutnjim nema nista od kafica, treba lova za Koso Evo malo slika iz Smedereva od subote Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ladno si joj dao da ti jashe motor dok je na copavoj...i to na zemlji... ja bi je ubio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan ladno si joj dao da ti jashe motor dok je na copavoj...i to na zemlji... ja bi je ubio... Mislis prvo jahao pa ubio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Mislis prvo jahao pa ubio ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa-Bg 0 Napisano April 27, 2010 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna prerada,svaka vam cast! Jedini detalj koji bi ja dodao je crna mrezica na otvorima ispod farova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Psssst! Cuti, nemoj da cuje Janke, ima mrezica, samo ceka da odem kuci da je isecem i postavim na mesto ;D Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 27, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze neka bolja slika cevke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 27, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Al si ga isprljao, meni bi bilo zao da ga odmah posle zavrsene radnje teram po kisi :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze neka bolja slika cevke? Ujutru idem kuci i iz momenta slikam cevku Al si ga isprljao, meni bi bilo zao da ga odmah posle zavrsene radnje teram po kisi :'( :'( :'( :'( U subotu ujutru je palo pranje, ko nov je bio i onda me uhvatila kisa dok sam isao ka Bg-u. Zeleo sam da idem na skup i planirao sam ga jos od najave ali nisam dozvolio da me kisa spreci, ipak sam ja Isterivac, volim da teram do kraja ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 29, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan video sam te u Zrenjaninu. Bili smo pRRgav i ja na semaforu i ti si prosao a mi blejimo i raspravljamo sta je to proslo. ;D ;D Super masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...