Naucnik 0 Napisano Mart 19, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan treba mi za caleta, vozi apenac. tako da ne mora biti neka preterana sta ti ja znam. bitno je da ga ne zajebavaju panduri. i da je XL. sto jeftinija to bolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 19, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan slike su lose jer je slikano mob Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan treba mi za caleta, vozi apenac. tako da ne mora biti neka preterana sta ti ja znam. bitno je da ga ne zajebavaju panduri. i da je XL. sto jeftinija to bolja. dal će mu štimati vaka??jel nabuđžen taj 'penac ;D ;)ova je XL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Mart 19, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan braco kolko para ta? a apenac je nabudzen do jaja http://img121.imagevenue.com/img.php?image=14329_napred_s_desna_122_1142lo.JPG gavrolini daj sliku iznutra da vidim kakva je. ovako mi deluje ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan slikacu sutra popodne pa ti saljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je 40e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Mart 20, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan malo je to za njegovu glavurdinu... a i neverujem da bi furo ovu ljubicastu boju... zatucan je on covek prilicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Mart 20, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan braco kolko para ta? a apenac je nabudzen do jaja http://img121.imagevenue.com/img.php?image=14329_napred_s_desna_122_1142lo.JPG E-dobar ti apenac,kaciga nije za takav motor-izvini malo sam se šalio -ne zameri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan evo unutrasnjosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Mart 21, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan gavrolini ovo deluje sasvim okej. reci mi jel dolazis u NS mozda? ili jel imas nekog. najbolje da matori to proba da vidi da mu pasuje velicina. ima okruglu glavu. kao lopta... da mu ne zapinju usi i sta ti ja znam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 21, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan ima okruglu glavu. kao lopta... da mu ne zapinju usi i sta ti ja znam.... hehehehe gari moj normalno je i da naucnici imaju veliku glavu......bas si me nasmejao....))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naucnik 0 Napisano Mart 21, 2010 U prolazu, 82 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije to za moju glavu vec za caletovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se nek proba i pogleda bez obaveza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...