lancia88 83 Napisano April 29, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, u koliko sati je izlet u petak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano April 29, 2010 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, u koliko sati je izlet u petak? U petak u 15 h je poseta Carskoj palati , gde Rimljani svecano otvaraju susret. Duži i interesantniji (mesnatiji) izlet kreće u subotu u 10 iz kampa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano April 29, 2010 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Mozda svratim u nedelju...ali vidim da je zatvaranje u 12? ??? Na svim susretima je nedelja dan za opraštanje i pakovanje, kafa i doručak za brzo trežnjenje. Zato postoje petak i subota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 29, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ... U petak u 15 h je poseta Carskoj palati , gde Rimljani svecano otvaraju susret. Duži i interesantniji (mesnatiji) izlet kreće u subotu u 10 iz kampa. ne mogu u subotu, moram zbog Relija da obidjem istocnu Srbiju, pa mi ostaje samo sutra da naletim, a izlet mi je najprivlacnija prica Vidimo se sutra, nadam se da stizem na vreme za kretanje na izlet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 30, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan mi bili i danas,koliko vidim sve je spremno za ludnicu. Vidimo se i sutra i prekosutra samo da namestim sajlu od gasa koja mi je danas pukla kako sam izasao iz kampa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2624 Napisano April 30, 2010 Vozac A kategorije :D, 942 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za sat vremena krecem Dolazim na otvaranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano April 30, 2010 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Pored samog kampa ima jedan betonski teren za tenis...pa ko voli ;D Takodje i dva fudbalska,jedan travnati i jedan betonski,tj ima jos jedan travnati,ali je on sad deo kampa! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano April 30, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Da li sam dobro razumeo, subota izlet do Šišatovca? Dosao bih ujutro prvo tamo, sa preke strane Fruške, pa tek onda za SM, jel moz' i tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 30, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan otvoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano April 30, 2010 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Da li sam dobro razumeo, subota izlet do Šišatovca? Dosao bih ujutro prvo tamo, sa preke strane Fruške, pa tek onda za SM, jel moz' i tako? Posle 11 smo u Šišatovcu. Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 1, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, zurka ili bolje da kazem zurke su bile bruka. U Dj Bike-caffe-u zurka jos uvek traje. Igracice su neumorne, poslednja 2 sata nisu na zemlju noge spustile samo preskacu sa motora na motor. Nightshift, standardno dobar, prateci bendovi fantasticni. Vecera u obliku paprikasa se nije do kraja ni pojela, kuvari su ubedjeni da su nesto pogresno uradili, ali su ipak samo previse skuvali. Sutra Ginisovski pasulj, pa da vidimo koliko ce da ga ostane! Sutra vece jos vatrenije... pa ko moze da izdrzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Maj 1, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani domaćini, HVALA! super ste organizovali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 1, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan odlican skup,danas sam morao malo ranije da odem ali sam bio od cetvrtka....svaka cast domacinima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 1, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan bilo je odlicno,al sam se skuvao,bas je bila vrucina,ali vredelo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5566 Napisano Maj 1, 2010 Pana, 540 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Mitrovčani , HVALA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Maj 1, 2010 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Dozvolite da se u ime MC Srem zahvalim svima vama - kako na poseti tako i na pohvalama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Maj 2, 2010 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je bilo. Zao mi je samo sto nisam mogao i uvece da ostanem, ali posao... Imam i dosta slika, je li ok ovde da ih postavim? Imam i jednog vaseg clana iz mc srema uslikanog, rekao mi da posaljem sliku sremcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d e j a n 6 Napisano Maj 2, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan skup je bio super i peracice i pasulj i defile...ugodjaj je pokvario neki manijak na tushovom parkingu za vreme streetfighta po recima ljudi koji su ga videli,beli ktm ns table koji je pokusavao da tockira izgubio kontrolu i udario motor koji je oborio jos 4 motora izmedju kojih i moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 2, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala rimljani, hvala go-go igracice, bilo je odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 2, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ajde ko ima slike nek ubacuje,ja nisam nosio aparat,i mnogo mi je zao zbog toga :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 2, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Legionari ;D su vrhunski odradili svoj posao. Skup iz godine u godinu sve bolji i bolji. Vidi se da su ulozili mnogo truda i para sto im se vratilo odlicnom posecenoscu. Atmosfera je bila krajnje domacinska i prijateljska. Pozdrav i cestitke Krkelji i njegovoj sjajnoj ekipi. Svaka cast i nastavite tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 468 Napisano Maj 2, 2010 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan samo jedno malo pitanje jel stranci plaćaju upad pa cekajte.... zar nije praksa da stranci ne placaju??? p.s. na zalost nisam bio u mogucnosti do mitrovcana otici, a nadam se da je sve u redu proslo, i da cu sledece godine biti u mogucnosti da ih posetim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Maj 2, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Skup za svaku pohvalu.Sreo i upoznao Jasminka i Igora. Evo par slika. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Maj 2, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan a sekula,slikas krisom dok seka ne gleda.... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...